Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 16

Добави коментар

Анураг и Прерна изпълняват брачен ритуал заедно! Навин показва истинското си лице! Анураг разкрива тайната на Навин! Вижте какво ще се случи в епизод 16 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Навин се крие в ъгъла на балкона и му остават само две възможности - или да скочи на земята, или да влезе отново в стаята, след като всички излязат. Той решава да изчака.

Мохини спира Анураг да провери балкона. Прерна отива и отваря вратата. Тя намира само обувките на балкона. Анураг казва на всички, че това не са неговите обувки. Мохини моли всички да се върнат на церемонията. Всички те слизат долу. Анураг спира и отново поглежда обувките. Спомня си, че са на Навин. Навин проклина Анураг, че го преследва. След като Анураг си тръгва, Навин се опитва да се върне в стаята, но вместо това пада от балкона в калта.

Мадхури вижда, че всички да се връща на тържеството и се чуди къде са били. Навин ѝ се обажда и я моли да излезе навън с бутилка вода. Мадхури излиза и научава какво се е случилото с Навин. Тя решава сама да убие Ронита и помага на Навин да се изчисти.

Междувременно Прерна отива да вземе цветя от кухнята за ритуала. Анураг се присъединява към нея и ѝ помага да вземе чинията, тъй като тя е твърде тежка за Прерна. Той ѝ казва колко специална тя за него, но не е сигурен как би определил връзката им. По пътя си към мястото за молитва и двамата случайно стъпват в червената пудра за ритуала и започнете да вървите отново, оставяйки отпечатъците си на пода.

Веена ги вижда заедно и вижда отпечатъци от краката им на пода. Тя моли Шивани да ги спре, тъй като това е част от брачния ритуал. Мохини също вижда това и е бесен на Прерна, тъй като е трябвало да изпълни този ритуал с Навин. Тя казва на слугите да почистят пода.

Навин се връща на церемонията и Анураг вижда, че си е сменил обувките. Междувременно Мадхури намира Ронита сама в стаята. Тя заключва стаята и точно когато е на път да я задуши с възглавница, Молой излиза от банята. Тя се стъписва, като го вижда. Молой ѝ казва, че знае какво иска да направи и тя трябва да я е срам. Той ѝ казва, че знае, че е заключила стаята, тъй е искала да е насаме с него. Тя се опитва да обясни, но решава, че няма по-добро оправдание за ситуацията. Тя излиза от стаята. Намира Навин и му казва, че Ронита още не е мъртва, защото Молой я е хванал в стаята.

Анураг гледа Навийн подозрително и забелязва, че обувките на Навин са покрити с кал. Анураг разбира, че Навийн вероятно е Прадийп, бивш съпруг на Ронита.

Прерна се чуди как ще прекара остатъка от живота си с Навин, като той я кара да се чувства некомфортно. След това тя поглежда Анураг и мисли, че чувствата ѝ към него са чисти и истински. Прерна и Анураг се блъскат един в друг.

Анураг отива в стаята на Навин, за да търси доказателства. Той намира паспорта си в кутия за обувки. Оказва се, че подозрението му е било правилно и Навин е Прадийп. Той има две самоличности. Анураг се радва да намери доказателството и слиза долу.

Анураг среща Прерна, която му се извинява. Анураг ѝ казва, че е щастлив и трябва да танцуват. Вика приятеля си и го моли да изсвири любимата му песен. След това Анураг води Прерна на танцовата сцена и танцът им смущава хората около тях. Поглеждайки към Анураг, Мадхури усеща, че Анураг знае нещо и те трябва да бъдат внимателни. Навин се нервира, когато вижда как Прерна и Анураг танцуват заедно.

Междувременно Ронита започва да влиза в съзнание. Паро, който я наблюдава, решава да отиде и да информира Анураг за това. Приятелят на Анураг, Сид, чува Ронита да крещи от ужас и отива при нея. След танца, Сид съобщава на Анураг, че Ронита е в съзнание. Анураг отива в стаята си и ѝ казва как бившият ѝ съпруг е на партито и се готви да се ожени за Прерна. Тя му казва, че няма да позволи това да се случи.

Анураг ѝ казва да слезе долу, когато я извика. Тя се съгласява. Прерна и Навин отиват към сцената. Пръстенът на Прерна се плъзга и е хванат от Анураг. Той разобличава Навин и вика Ронита. Мохини се опитва да говори с Анураг, но той ѝ казва да му се довери. Ронита обвинява Навийн, че се опитва да я продаде в Лондон и ѝ съсипва живота. Навин п я пита колко пари ѝ е платена Анураг, за да каже това.

Навин започва да плаче и казва на Ронита, че не се интересува от никого, освен от сестра си Мохини, която му вярва. Анураг моли Ронита да бъде безстрашна и да споделя истината си с всички.

Епизод 16 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 март 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153