Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” -  какво ще се случи в епизод 13

Добави коментар

Анураг се обажда на полицаите! Прерна спасява живота на Мохини! Навин казва на Анураг, че Мадхури е неговата съпруга! Вижте какво ще се случи в епизод 13 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг пита Прерна защо се опитва да го избягва и не слуша какво казва. Тя му казва, че иска да си тръгне и той трябва да поддържа дистанция от нея. Анураг я пита дали се страхува от него. Прерна накрая признава, че той я кара да се чувства безпомощна.

Междувременно Веена вижда как разбойниците са се прицелили към Ниведета и Мохини. Тя е шокирана. Престъпниците вземат ѝ нея за заложник и ги водят към главната зала. Раджеш, Молой и Анупам също са там. Разбойниците им казват, че ще си тръгнат веднага щом техните искания бъдат изпълнени. Веена се опитва да се обади в полицията, но напразно. Веена се притеснява за Прерна и е щастлива да разбере, че я не в стаята. Мохини изпитва същото, когато научава, че Анураг е горе. Навин се надява, че Мадхури ще може да им помогне. Тя обаче е завързана в кухнята.

Анураг и Прерна все още говорят. Той отново ѝ казва, че не знае защо ще сключва на брак с Навин, но каквото и да е, той няма да позволи това да се случи. Престъпниците карат всички да им дадат бижутата си. Един от разбойниците се сеща за Анураг и забелязва, че не е в стаята. Анураг и Прерна решават да се върнат на партито. Престъпниците чуват шум от горния етаж и подозират, че има някой горе. Анураг и Прерна виждат какво се случва и се скриват в стаята.

Крадците заплашват Мохини, но тя отказва да им каже къде е Анураг. Междувременно Анураг се обажда в полицията и ги моли за помощ. Престъпниците откриват, че Анураг е повикал ченгетата и започват да го търсят. Когато полицията пристига, разбойниците държат всички като заложници и Молой е принуден да излъже. Той се чуди как да информира полицията, че животът им е застрашен.

Молой се опитва да даде намек на полицията за престъпниците в дома му, но полицая не успява да разбере и си тръгва. Главният главорез насочва пистолета към Мохини. Това кара Ниведета да крещи. Тя е заключена в отделна стая.

Анураг и Прерна виждат полицейския джип да си тръгва и се опитват се първо да привлекат вниманието му. Хвърлят топка по колата. Инспекторът спира колата, гледайки топката. Един от разбойниците идва при него и му казва, че е хвърлен от Анураг. След като полицията си тръгва. Главният престъпник изпраща двама от хората си, да хванат Прерна и Анураг. Те ги намират, но Анураг успява да ги измами и да ги заключи в стаята.

Главният престъпник казва на Мохини, че ще убие сина й. Но тя му казва, че е сигурна, че синът ѝ ще успее да се спаси, тъй като е много умен. Точно тогава друг престъпник се обажда за да му казва, че Анураг го ранил. Това започва да крещи от ярост. Той заповядва на Анураг да излезе или ще убие майка му. Анураг се втурва на долу.

Междувременно полицейският инспектор разбира какво се случва. Той връща екипа си в имението на Анураг.

Анураг идва при престъпниците. Главният му казва, че тази ще убие някого и или Анураг или майка му. Първо насочва пистолет към него и след това към Мохини.

Прерна вижда, че разбойниците стоят на място, където е разлята вода. Тя взима декоративни лампички и ги хвърля към тях. Те са ударени от ток и изпадат в безсъзнание. Анураг ѝ благодари и двамата освобождават семействата си. Докато се прегръщат, един от престъпниците става и хваща Прерна. Анураг успява да спаси Прерна. Полицията пристига.

След партито Анураг стой в стаята с повредения с и телефон. Чуди се какво ще направи, тъй като сега няма доказателства. Отива до прозореца и открива, че Навин се прегръща и изпраща Мадхури. За да разбере Навин, че постоянно го наблюдава, Анураг включва и изключва светлините. Това привлича вниманието на Навин и той разбира, че Анураг го е видял с Мадхури.

Анураг слиза долу и се изправя срещу Навин. Казва му, че го е видял с Мадхури по-рано вечерта. Навин признава, че Мадхури е негова съпруга и въпреки че знае истината, няма да може да направи нищо. Анураг приема предизвикателството и казва на Навин, че са му достатъчни три дни, за да разбере защо се жени за Прерна.

Междувременно сестрата на Прерна ѝ казва, че Анураг е като принц, който спасява всички и тя иска Прерна да се омъжи за него. Тя също смята, че Анураг е спасил живота на Прерна на партито.

На следващия ден Анураг спасява жена от грабеж. Връща чантата ѝ и докато разговарят, разбират, че отиват на също място, къщата на приятеля на Анураг. Анураг предлага да я закара.

В дома на приятеля на Анураг се провежда церемония и Прерна вече е там. Дамата, която Анураг е спасил, казва на Прерна и Анураг, че е в града за развода си. Тя разкрива, че съпругът ѝ се е опитал да я продаде. Това шокира Анураг и Прерна. Прерна я пита за името на съпруга й.

Епизод 13 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 18 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153