Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 51

Добави коментар

Прерна е шокирана да разбере, че Анураг се е оженил за Комолика заради пари! Вижте какво ще се случи в епизод 51 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Веена моли приятеля на Раджеш - Субхаш, който е адвокат, да се заеме със случая на Прерна, но той съветва Веена да наеме някой друг, тъй като той иска да предпази семейството си от гнева на Комолика. Междувременно Прерна съжалява за всеки миг, който е прекарала с Анураг.

На следващата сутрин Комолика се събужда с махмурлук и вижда белег на лицето си. Чуди се кой я е ударил предишната вечер. Анураг тайно се среща с адвокат - г-н Верма, и му поръчва да се заеме със случая на Прерна, но иска Прерна и семейството ѝ да не знаят, че той го е наел.

Комолика отива да види Прърна в затвора и ѝ разказва за партито, на което я приемат за снаха. Комолика се опитва да изнерви Прерна, като ѝ казва, че Анураг е сключил сделка с Комолика и се е оженил за нея, за да направи семейния си бизнес още по-успешен. Прерна е засегната от твърденията на Комолика. Тя казва на Прърна, че баща ѝ е дал на Анураг голям проект. Заради него Анураг е избрал Комолика, а не Прерна. Тя също така разказва на Прерна колко важно е било Анураг да я направи щастлива, тъй като иска да стане голям бизнес магнат. Прерна избухва в сълзи, след като Комолика ѝ показва видеозаписа на сделката с Анураг, в който той казва, че ако трябва да избира между парите и Прерна, ще избере парите. Той признава, че изпитва чувства към Прерна, но трябва да мисли и за бизнеса. Комолика казва на Прерна, че трябва да се дистанцира от Анураг, тъй като не му е от полза, докато с брака с Комолика е донесъл на Анураг награда за бизнесмен на годината.

По-късно Комолика си спомня как е монтирала кадрите така, че да покаже Анураг в лоша светлина. Тя обаче е изненадана да научи, че Анураг е посетил Прерна в затвора. Комолика се обажда в кабинета му и е шокирана, че той не е бил на работа вчера. Разярена Комолика търси Анураг.

Махеш казва на Веена, че единственият адвокат, който може да спаси Прерна, е Рави Варма, но те не могат да си го позволят. Веена се сломява и започва да губи надежда, а Шивани я утешава. За тяхна изненада Рави Верма идва сам при тях и предлага да води делото на Прерна. Той ги моли незабавно да го придружат за изслушването на Прерна.

Анураг се чуди как вървят нещата в съда. Когато Комолика идва, кипяща от гняв, той първоначално си мисли, че тя е разбрала, че той е помогнал на семейството на Прерна да наеме Рави Верма. Скоро разбира, че тя само иска да знае защо е посетил Прерна в затвора. Анураг за пореден път успява да убеди Комолика, че Прерна си играе с нея. Той казва, че е посетил Прерна само за пет минути и е бил в бижутериен магазин, за да избере специално колие за Комолика.

Комолика разбира, че е време за съдебното заседание на Прерна. Тя решава да отиде в съда и да я накара да завижда с огърлицата си. Точно тогава идва Ниведита и съобщава на двете, че е видяла Прерна да слиза от такси. Комолика пита Прерна как е успяла да дойде в офиса, след като е сега трябва да в съда. Обвинява я, че е избягала от затвора. Комолика заплашва, че ще се обади в полицията, за да арестуват отново Прерна. Прерна спира Комолика и ѝ казва, че е подкупила полицията, за да я пусне. Ниведита и Комолика се чудят как Прърна е успяла да подкупи полицията, тъй като не е от богато семейство. Комолика е любопитна да разбере как Прерна е успяла да се освободи. Анураг настоява да разбере как Прерна е успяла да избяга.

Прерна казва на Анураг, че някои хора все още доброволно помагат на хората, когато видят, че те се борят за правата си. Анураг ѝ казва, че никой не помага на никого без причина. Прерна не взема под внимание възражението му и му казва, че когато разбере за намеренията на този човек, тогава ще мисли по въпроса. Тя също така му казва, че въпросният човек е искал помощта на Прерна, за да разреши собствените си проблеми. Анураг иска да разбере кой е този човек. Прерна му казва, че има човек, който се е оказал по-подходящ за нея от Анураг. Виждайки, че Прерна заобикаля въпроса, Анураг се втурва навън, за да види кой придружава Прерна. Междувременно Прерна се подиграва на Комолика и я пита защо Анураг е толкова нетърпелив да разбере с кого е била. Комолика казва на Прерна да спре да си играе с нея, тъй като Анураг е неин съпруг, а Прерна е никоя. Прерна казва на Комолика, че е научила от нея как да си върне Анураг. В края на краищата Анураг иска само пари и власт.

Анураг се връща и казва на всички, че навън няма никой. Прерна казва на Анураг, че човекът, който ѝ е помогнал, ще го шокира. Тя се обажда на човека и го моли да дойде в офиса, тъй като Анураг и Комолика искат да се срещнат с него. Мъжът се съгласява да дойде. Прерна казва на Анураг, че мъжът много харесва Комолика и Анураг и че ги познава много добре. Мъжът се представя като Викрант и Анураг се разгневява, като го вижда. Викрант идва и казва на Анураг, че няма да позволи на Анураг да го забрави. Анураг предупреждава Прерна да не се доверява на Викрант, но Прерна казва на Анураг, че е с Викрант, както той е с Комолика.

Викрант се заяжда с Комолика и ѝ казва, че тя му е казала, че сметките винаги трябва да се уреждат. Викрант напуска офиса и казва на Прерна да се срещне с него за бизнес сделка в 15:00 часа. По-късно Комолика пита Прерна как е разбрала за Викрант и кой ѝ е помогнал. Прерна предупреждава Комолика да се пази от нея, тъй като тя е в списъка ѝ с набелязани жертви.

Епизод 51 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 14 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153