Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 24

Добави коментар

Шивани се опитва да се самоубие! Шивани казва на Прерна, че е бременна! Вижте какво ще се случи в епизод 24 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини и Молой спорят за годежа на Анураг с Мишка. Мохини е сигурна, че е направила най-доброто за сина си. Молой не е убеден в това. Междувременно Анураг се чуди какво не е наред с него и защо завръщането на Мишка в живота му не го прави щастлив. Точно тогава Мишка влиза и казва на Анураг колко много го обича. Казва му да не я оставя.

Прерна влиза в дома си и се чуди какво да каже на Шивани. Тя отива в стаята си и открива, че Шивани се е питала да се самоубие. Тя вижда Шивани в безсъзнание и се обажда на родителите си. Всички те отвеждат Шивани в болницата.

Анураг се присъединява към Мохини и Мишка в главната зала, където Мохини моли Анураг да признае истинските си чувства към Мишка пред всички. Притесненият Анураг започва да казва нещо, но точно тогава Раджеш се обажда на Молой и му казва, че Шивани се е опитала да се самоубие. Анураг се сеща за Прерна и също си тръгва с баща си. Мохини е разстроена от това.

В болницата Анураг търси Прерна и я намира пред операционната зала. Прерна започва да плаче, когато вижда Анураг и го прегръща. Двамата споделят емоционален момент. Прерна казва на Анураг, че е била лоша сестра, тъй като не е разбрала, че Шивани изпитва болка и крие нещо от нея. Чувства се виновна. Анураг утешава Прерна. Прърна се опитва да му сподели чувствата си, но той не я разбира.

Комолика разговаря с брат си Ронит и го моли да се върне скоро у дома. Точно тогава Мишка се връща у дома. Двете сестри се прегръщат. Мишка разказва на Комолика колко е влюбена в Анураг. Толкова го хвали, че Комолика я дразни, че ще ѝ го отмъкне. Тогава Комолика казва на Мишка, че просто се е шегувала, и я пита за любовта им.

В болницата идва лекарят и съобщава на Прерна, че Шивани е дошла в съзнание и скоро ще бъде преместена в нормално отделение. Анураг и Прерна въздъхват с облекчение. Те отиват в стаята, за да я посрещнат. Прерна се кара на Шивани, че се е опитала да се самоубие, и я пита дали някога е помислила за родителите си, преди да го направи. Прерна пита Шивани каква е причината да се самоубие. Шивани казва на Прерна, че не иска да живее. Прерна е разтревожена от това и казва на Шивани да ѝ сподели чувствата си. Шивани ѝ казва, че е бременна. И Анураг, и Прерна са шокирани да чуят това. Прерна пита Шивани кой е този бащата. Шивани ѝ казва - Ронит Чубей.

Комолика изслушва разказа на Мишка и я предупреждава за Прерна. Комолика казва на Мишка, че майката на Анураг е тази, която е решила да бъдат двойка, без да пита Анураг. А също и че той е напуснал партито заради Прерна. Тя ѝ казва да внимава с момичето. Мишка иска съвет от Комолика и я пита какво трябва да направи. Комолика ѝ казва да накара Анураг да забрави за света и да се съсредоточи само върху нея.

След като Шивани съобщава на Прерна, че е бременна, и името на бащата. Прерна се втурва да търси отмъщение. Молой изпраща Анураг да бъде с Прърна. Семейството на Шивани е изненадано, когато научава новината. Анураг предлага на Прерна да отидат в полицейския участък и да подадат жалба срещу момчето, което е принудило Шивани да се самоубие. Той ѝ казва, че инспекторът е негов добър приятел. Двамата напускат болницата.

Комолика и Мишка закусват заедно. Мишка се оплаква, че все още не е видяла брат си. Комолика ѝ обяснява, че той се е прибрал късно снощи. Мишка тръгва, за да се срещне с приятелката си. Точно в този момент идва Ронит и докато той се храни и разговаря с Комолика, пристига полицията. Те казват на Комолика, че има заповед за арест на Ронит. Комолика се опитва да се свърже с баща си, но не успява. Полицията отвежда Ронит със себе си.

Молой се прибира вкъщи и това събужда Мохини. Тя го пита дали всичко е наред. Той ѝ съобщава, че Шивани е бременна. Мохини моли Молой да не се меси в семейните дела на Раджеш и задава въпроси за възпитанието на Шивани и Прерна. Това дразни Молой и той ѝ казва, че дори те са се объркали с Ниведита, тъй като дори тя е била намерена в хотелска стая с Анупам. Той ѝ напомня как е трябвало да потулят скандала, като ги оженят.

Комолика е на път към полицейския участък. Тя се чуди дали това е същата Прерна, за която Мишка говори снощи, но после отхвърля тази мисъл. Прерна и Анураг са в полицейския участък. Прерна благодари на Анураг за помощта. Той ѝ казва, че ще я подкрепи независимо от всичко. Когато Мохини не може да открие Анураг в къщата, тя му се обажда и установява, че той е в полицейския участък. Тя се ядосва, когато научава, че той е с Прерна, за да подаде жалба. Гледайки Анураг, Прерна е сигурна в чувствата си към него.

Епизод 24 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 2 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153