Актуално В програмата

Изкусителните street food вкусове на Италия превземат „Животът е прекрасен с Лео Бианки“

Добави коментар

В сряда, 2 януари, „Животът е прекрасен с Лео Бианки“ в „Преди обед“ ще пренесе зрителите на bTV на пазара в Катания, за да покаже най-пресните меса, пикантните колбаси и местни сирена на Сицилия.

В сряда, 2 януари, „Животът е прекрасен с Лео Бианки“ в „Преди обед“ ще пренесе зрителите на bTV на пазара в Катания, за да покаже най-пресните меса, пикантните колбаси и местни сирена на Сицилия. След като многократно се е губил из малките му улички като дете, сега мястото се е любимо за кулинаря, задади голямото разнообразие от сушени плодове, ядки, сладки и всякакви традиционни изкушения.  

 

Добави описание


Лео ще сподели със зрителите на bTV първите си спомени от Катания – когато е бил на 5 години е бил впечатлен от сицилиански марионетни кукли, петте сестри и тримата братя на майка му, както и неповторимите вкусове на храната. Местният търговец Салваторе ще направи специална селекция сирена и колбаси, ще препоръча хубаво вино за една истинска италианска фиеста на сетивата. Отлежало пекорино, прясна рикота с маслинов зехтин, свежо пекорино с шам фъстък, пикантен салам, домашни брускети със зехтин, сицилиански маслини и сушени домати са сред най-предпочитаните от клиентите. 

 

Добави описание


Как се пие кафето в Италия, как се консумират екзотичните плодове на Сицилия, кои сирена са най-подходящи за паста, салата и брускети? С какво шокира итарианската street food туристите, ккава е причината Лео Бианки да напусне родината си и за какво е благодарен на България  -  на 2 декевнри в „Преди обед“ по bTV.
  

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Много смях и вдъхновяващи истории в празничните издания на "Преди обед"

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Чаровната Рая Пеева се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев