Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 107 - Кая разкрива тайната на майка си на Халис!

Добави коментар

Сейран и Гюлгюн обмислят план за действие. Ферит разказва на Абидин за срещата си с Невра. Вижте какво ще се случи в еп. 107 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран и Гюлгюн обсъждат следващия си ход. Сейран решава да посети магазина на Латиф на другия ден въпреки предупрежденията на Гюлгун за опасността. Сейран разбира риска, но смята, че конфронтацията с Латиф може да нанесе значителен удар на Халис, въпреки че Латиф може да отрече всичко. Гюлгун се пита дали усилията на Сефика не са били напразни, но Сейран я успокоява, като казва, че конфронтацията с Латиф поне ще накара семейство Корхан да ги остави на мира, което е всичко, от което се нуждаят засега.

Абидин прибира Ферит от къщата на Невра и го пита защо се е нуждаел внезапно от колата. Той се шегува, че си е помислил, че Невра е изгонила Ферит, тъй като го е видял да върви по пътя объркан. Абидин добавя, че му е казал, че ще е трудно да я съблазни. Ферит обяснява, че Невра всъщност е била отворена за интимност и го е изненадала, като го е целунала.

Абидин го пита дали е добре или кръвната му захар е паднала. Ферит отговаря, като моли Абидин да не го закача. Той се чуди дали просто е бил изненадан, защото не е отишъл в дома на Невра с намерението да започне нещо интимно. Ферит добавя, че е избягал от жената, и казва на приятеля си да не му се смее, защото го ядосва. Ферит уточнява, че това преживяване е ново за него

В имението Кая влиза в стаята на дядо си и изразява желание да поговорят. Халис го критикува, че не се грижи за майка си, и го обвинява, че я е пренебрегнал заради новата си съпруга. Кая пояснява, че е против брака на майка си и е дошъл да го помоли да я спре да напусне имението с новия си съпруг.

Халис заявява, че не може да направи нищо, защото бракът вече се е състоял. Той пита дали трябва да я заключи в стаята ѝ. Халис заявява, че не е бил съгласен с брака и ѝ го е казал, но не е могъл да я спре да направи своя избор. Кая пита дали майка му е избрала да отрасне и без баща, да бъде игнорирана от него защото е жена. Той заявява, че въпреки че е момче, Халис не е приел и него. Халис се оправдава, като казва, че откакто са дошли при него той не им е отказвал каквото и да било и се е грижил за тях. Той добавя, че е направил всичко по силите си.

Кая не е съгласен с Халис и казва, че той само им е осигурил пари и им е позволил да живеят в имението. Той добавя, че дядо му никога не се е опитвал да се сближи с него и да го попита как се чувства. Кая заявява, че ако беше направил тези неща, той щеше да знае, че има две майки. Халис е объркан и ядосано го пита какво иска да каже. Кая разкрива, че майка му страда от раздвоение на личността.

Кая продължва да обяснява на дядо си, че Нукет има две личности. Понякога едната страна е по-изявена, понякога другата и той адаптира поведението си според това. Кая споделя предизвикателствата, свързани с това да растеш с майка, която е ту любяща, ту враждебна и понякога спори със себе си с дни. Халис отказва да повярва на думите на Кая. Твърди, че това е невъзможно.

Кая настоява, че всичко, което е казал, е истина, и подчертава, че Халис не осъзнава последствията от поведението си към дъщеря си и само говори за това, което е направил за нея. Той го обвинява, че ѝ е навредил и не осъзнава причиненото страдание. Халис е шокиран. Той пита внука си защо не му е казал веднага за проблема на Нукет и предлага да помогне на майка му, като ѝ осигури най-доброто лечение в болница. Кая критикува предложението му, тъй като смята, че така отблъсква майка му от живота си. Със сълзи на очи той изразява съжалението, че е потърсил помощ от него и казва, че е било глупаво. Добавя, че майка му се нуждае от баща, а той - от подкрепата на дядо си.

Кая казва, че съжалява, че е споделил проблема на майка си с дядо си, и решава да не го занимава повече. Той му казва да не се намесва. Кая заявява, че ще се справи сам със ситуацията на майка си, както винаги е правил. Без да изчака отговора на дядо си, той си тръгва.

Когато Ферит се връща в имението, Пелин го чака. Тя го критикува, че не ѝ обръща достатъчно внимание, при положение че е бременна с неговото дете.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!