Актуално Търси се...

Иван и Андрей в „Търси се...”

Добави коментар

Телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей ще бъдат гости в ток-шоуто „Търси се...”, тази събота, 7 юни.
Телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей ще бъдат гости в ток-шоуто „Търси се...”, тази събота, 7 юни, от 11.00 часа по bTV. В центъра на разговора им с водещите Меги и Нели обаче няма да бъдат професионалните им ангажименти, а истории от личния им живот.

Какви са като синове – това ще разкрият в „Търси се...” техните майки.
Майката на Иван, Саша, е режисьор. Пред зрителите тя ще сподели чувството си за вина към сина си за това, че е израснал без баща. През какви катаклизми са минали отношенията между Иван и баща му – това ще разкрие самият той в предаването. А майка му ще го предизвика да изпълни песента „Пиян” на Борис Дали в студиото с характерния танц, който Иван е измислил.

За първи път в ефир зрителите ще видят и майката на Андрей – Илияна, която е лекар. Тя ще разкаже какъв е бил той като дете и ще поиска от сина си да ѝ отделя всеки ден по 15 минути. Андрей ще разкаже и какви спомени пази за своя баща, починал, когато той е бил на 12 години.

Най-емоционалната среща за Иван ще бъде с приятелката му Вихра,
с която двамата имат дъщеричка – Ава. Коя е култовата фраза, на която Иван учи дъщеря си заради ревностната си любов към „Левски” - зрителите ще разберат от предаването. В студиото Иван и Андрей ще изпеят с ръка на сърцето химна на любимия си футболен отбор, а като тяхна изненада ще влезе талисманът на сините – Джими.

Актрисата Ани Пападопулу ще разкрие имало ли е любов в детските години между нея и Андрей и ще предизвика известния водещ да посвири на пиано. Как ще се справи Андрей – ще стане ясно тази събота. Зрителите ще разберат и какви са Иван и Андрей като шефове и приятели през погледите на водещите на „Това го знае всяко хлапе!” Део и Митко Павлов, както и на актьора Станимир Гъмов. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“