Актуално В програмата

Фокусникът Боби Шоу в „Нешоуто на Нед” - 26 юни

Добави коментар

Фокусникът Боби Шоу скрива шапката на Нед тази вечер (26.06.)
Известният български фокусник Боби Шоу започнал да прави фокуси, когато бил едва 4-годишен, като първият му номер бил с монета и кърпичка. Това разказа той по време на гостуването си в „Нешоуто на Нед”, което ще видим тази вечер от 22:00 ч. по GTV. Определя изкуството, което владее, като уникално, защото чрез него може да лъже хората, а те да му плащат и да искат още.

Имало специални пазари за фокусници, където се продават едни от най-скъпите фокуси – тези, чрез които изчезва цяла кола или сектор от публиката.

Боби Шоу се похвали със своите 13 златни статуетки от световни фестивали и с многото фокуси, които е продавал на други хора в чужбина. Най-голямата взета от него сума за фокус е 10 000 евро. А най-скъпият фокус, който е виждал да се продава, е на стойност 16 милиона долара.

Гостът категорично заяви, че не съществува фокус, който да е виждал и да не знае как се прави. Той изказа и своето уважение към Мистър Сенко, но не защото е бил първият илюзионист, а защото е превърнал това изкуство в шоу, което е било ненадминато.

Жените много се връзват на номерата, със задоволство сподели фокусникът. За него обаче децата са най-чистосърдечната публика и най-много идеи черпи именно от тях.

Оказа се, че гостът е наистина много сръчен в ръцете. Той буквално скри шапката на Нед, който през цялото време следеше какво прави и въпреки това не успя да открие какви трикове използва за всички фокуси, които му показва. Все пак в края на предаването Боби Шоу прояви щедрост и научи Найден на един фокус. Него ще видим довечера в «Нешоуто на Нед» от 22:00 ч. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”