Актуално Други

Феновете за първи път прекрачиха прага на "Св. Анастасия"

Добави коментар

Марта Вачкова, Наум Шопов, Неда Спасова, Дани Рашев и режисьорите на сериала представиха най-интересните локации и истории от новата болница на „Откраднат живот“

В началото на днешния ден най-известната телевизионна болница отвори за първи път врати за големите фенове на „Откраднат живот“.

 

„Тук се случва магията на историята, която се гради благодарение на целия екип. Радваме се, че днес ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която вече се превърна в наш дом“, разказа Марта Вачкова, която посрещна почитателите в компанията на режисьорите Павел Веснаков и Димитър Димитров.

 

Добави описание

 

В обиколката се включиха Неда Спасова, Наум Шопов и Дани Рашев, които припомниха някои от заснетите сцени в „Откраднат живот: Любовта лекува“, както и любопитни истории от симачния процес. „По време на снимки открих киста на човек, който играеше пациент – разбира се,  посъветвах го да отиде на преглед“, сподели Наум Шопов по време на специалния тур.  


Тази седмица героите на „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще се изправят срещу някои от най-сериозните теми в човешкия живот. Разполагайки с истината за тайната връзка на доктор Стилянова, доцент Захариев ще потърси съвет за бъдещите си решения от доцент Банков. Междувременно Галя ще научи от Орлин, че той вече е провел сериозен разговор с Поли, а съвместното им бъдеще все още е неизяснено. В болницата ще се появи Пепе – синът на доктор Карагьозов, чиято диагноза ще бъде поверена на доцент Банков. Резултатите ще го предизвикат да замине за Германия, за да говори лично с Христо като приятел и колега.

 

Добави описание

 

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.    
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​