ТВ анонси bTV

Епичната сага „Междузвездни войни” в шест поредни недели по bTV

Добави коментар

bTV ще пренесе зрителите в „една далечна Галактика” със сагата „Междузвездни войни”, всяка неделя от 11 септември
bTV ще пренесе зрителите в „една далечна Галактика” със сагата „Междузвездни войни”, всяка неделя от 11 септември


В шест поредни недели зрителите на bTV ще имат възможност да проследят епичната сага „Междузвездни войни”, превърнала се в легенда по цял свят – от 11 септември от 22:30 часа по bTV.

Шестте филма, създадени от Джордж Лукас, са един от най-добре познатите феномени на 20-ти век. Зрителите ще проселдят приключенията на Люк Скайуокър, Дарт Вейдър и другите популярни герои от сагата.

Събитията в поредицата се случват «преди много години в една далечна Галактика», където живеят хиляди видове същества и летенето между планети е ежедневие. По-голямата част от населените хиляди планети и звездни системи са в състава на Галактическа Република — демократично федеративно образувание, което впоследствие се изродява в Галактическа империя.

„Силата” е вездесъща форма на енергия, даваща свръхестествени способности на хората, които умеят да я натрупват в себе си. Тя "произтича от всички живи създания, обгражда ни, прониква през нас и свързва всичко в Галактиката". Съществува и нейна тъмна страна, която се поражда от гнева, страха и омразата. Тези, които използват „Силата” за добро, са джедаите, а обърналите се към Тъмната страна са Ситите, които използват способностите си в опит да завладеят Галактиката.
Междузвездни войни

Сагата «Междузвездни войни» се е превърнала в начин на живот за милиони хора по целия свят. Нарежда се на трето място по приходи след поредиците за «Хари Потър» и «Джеймс Бонд» - шестте филма са събрали общи приходи от над 5.51 милиарда долара.

bTV ще даде шанс на зрителите да проследят всички шест филма  от 11 септември, всяка неделя от 22:30 часа. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Междузвездни войни

Ето актьорският състав на "Оби-Уан Кеноби"

Всички новини за сериали във вселената Междузвездни войни от 10 Декември

Хейдън Кристенсен се завръща във вселената на Междузвездни войни

Meждузвездни войни идва като пълна колекция в HBO GO

Приключенска космическа седмица с "Междузвездни войни" по KINO NOVA