ТВ анонси bTV

“Тази сутрин“ с нова рубрика „Българите на олимпийския връх“

Добави коментар

Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни олимпийски игри в Париж.

От 5 април два пъти месечно в петък водещият Златимир Йочев ще посреща най-изявените спортисти -олимпийските медалисти, и ще припомня някои от най-славните успехи на българския спорт в навечерието на Лятната олимпиада (26 юли - 11 август).

В рубриката „Българите на олимпийския връх“ представяме на зрителите на bTV историите на успеха и трудния път към Олимпийския връх. Шампионските сълзи и радости в личната история на всеки спортист, както и изключителни кадри от легендарния спортен фотограф Бончук Андонов и от архива на БТА.

Първи събеседник на Златимир Йочев в студиото на 5 април ще бъде двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба и единственият български спортист с пет олимпийски медала - Мария Гроздева. Освен в студиото, ще видим Мария Гроздева и на мястото, където развива своята спортна кариера - стрелбището в столичния квартал „Гео Милев“.

В студиото на „Тази сутрин“ със специални интервюта очаквайте и единствения български гимнастик, взел участие в шест олимпиади по време на спортната си кариера - Йордан Йовчев; Олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, както и световен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова и много други изявени шампиони.

За победите и рекордите на българския спорт и в очакване на нови олимпийски медали на Летните олимпийски игри в Париж, гледайте специалната поредица „Българите на олимпийския връх“ от 5 април в „Тази сутрин“.

Ексклузивни бекстейдж кадри от участията ще бъдат публикувани в каналите и социалните мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър