ТВ анонси bTV

Лилия Маравиля в „Животът по действителен случай“

Добави коментар

Тази седмица „Животът по действителен случай“ ще разкаже истинската история на една от най-магнетичните и в същото време енигматични български актриси – Лилия Маравиля.

Освен две награди „Икар“ и една „Златна роза“, родената във Варна звезда печели и хиляди мъжки сърца с изпълненията си в киното и на театралната сцена. Какво е да живееш в интернационално семейство и как е убедила съпруга си Лука да избере България през родната му Италия, ще разберем от откровения разговор с елементи на смях и малко сълзи между водещата Александра Сърчаджиева и ослепителната ѝ гостенка.

В рубриката, която прави и невъзможното – „Моето ново Аз“, Радост Драганова ще разкаже историята на един мъж с невероятна и доста тежка съдба. Той е сирак, оставен за отглеждане в дом за деца без родителски грижи. По стечение на обстоятелствата, Иван е осиновяван два пъти и два пъти е връщан обратно. Въпреки всички катаклизми и разочарования, той израства като борбен човек, който винаги върви напред. За съжаление, тежката битка за живот оставя своите белези върху неговите душа и тяло. Тази събота (24 февруари) ще станете свидетели на дълго желаната и много чакана от героя на „Моето ново Аз“ промяна. Проследете усилията на лекарите да върнат усмивката на Иван от 17:00 ч. по bTV!

Филип Буков – водещият на класацията „Топ 10“ – тази седмица е събрал на едно място цяла група VIP персони, които отделят немалко време за поддръжка на своята перфектна форма. Кой как тренира и какви са малките фитнес трикове на големи родни звезди, ще разберем още тази събота от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Новият сезон на „Животът по действителен случай“ започва тази събота

Наталия Гуркова за силата да продължи напред в „Животът по действителен случай"

Евелин Костова за кариерата и семейството в Животът по действителен случай

Теодора Духовникова разгръща душата си в „Животът по действителен случай“

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“