Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.23 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Халисе разбира, че синът ѝ и Гедиз са допуснали голяма грешка в миналото. Тайната на Рефика е разкрита: бащата на съпруга ѝ е оставил цялото им богатство на семейство Ефеолу като изкупление за греховете, извършени преди десетилетия. Вижте още какво ще се случи в еп.23 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 17 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.24 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.24 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мюге е лудо влюбен в Акин, която не знае, че той е изнасилил Наре. Мюге го кани Акън в имението. Наре е шокирана, когато вижда Акин...

В епизод 22 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре се сбогува със Санджар, преди двамата с Гедиз да отидат доброволно в затвора. Когато чува новината, Халисе се срива и се чувства обидена, че синът ѝ не се е сбогувал с нея. Гедиз си спомня дните, когато дядо му умира, и на смъртния си одър от устата му излиза потресаваща молба, която той решава да изпълни.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 23 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 август 2022 по Diema Family

Халисе разбира, че синът ѝ и Гедиз са допуснали голяма грешка в миналото. Тайната на Рефика е разкрита: бащата на съпруга ѝ е оставил цялото им богатство на семейство Ефеолу като изкупление за греховете, извършени преди десетилетия.

Халисе е шокирана от факта, че най-добрата ѝ приятелка я е предала.

Яхия и Каврук откриват Неждет и го предават на полицията. Текст от potv.bg

Идвайки на себе си, Халисе се качва при Наре ѝ държи сметка, защо след като е разбрала, че Санджар ще тръгне по-рано, не им е казала, за да може той да си вземе довиждане с жена си.

-Какво ме интересува мен, с кой иска да си вземе довиждане, Санджар! – ядосва се Наре.
-Безсрамница! – напада я Халисе.

Нара се ядосва ѝ казва, да престане да я обвинява и за това, че Санджар не е искал да се сбогува с тях. Това е негов избор, дали ще се сбогува с нея или тях, а и това да огради кметството, също е негов избор!

Халис ѝ отговаря, че синът ѝ не е ограбил кметството! Каврук се намесва и казва на Халисе да престане, защото нищо не знае, а Санджар и Гедиз не са просто така в затвора.

-Какво означава това?! Синът ми не е виновен! – казва Халисе, а Каврук гледа към Рафика.

Халисе се обръща към нея и я пита невярващо, дали Гедиз и Санджар са обрали кметството. Рефика се врътва и слиза на долния етаж.

-Рефика, ти всичко си знаела?! – не може да повярва Халисе и тръгва след нея.
Текст от potv.bg

Халисе иска да разбере истината, но Рафика се опитва да я скрие, но Каврук разкрива истината, че бащата на съпруга на Рафика е оставил цялото им богатство на семейство Ефеолу като изкупление за греховете, извършени преди десетилетия.

Наре пита Кврук, затова ли Санджар е взел парите от кметството, а Каврук ѝ отговаря, че той е получил това, което е заслужил…

Халисе е шокирана от факта, че най-добрата ѝ приятелка години наред е твърдяла, че семейство Ъшъклъ помага на семейство Ефеолу и се изтъквала с това, а тя всъщност толкова години се е преструвала, че ѝ е приятелка.

-Хайде, събирайте багажа! Ние си тръгваме от тук! – нарежда Халисе на семейството си.
Текст от potv.bg

Санджар се обажда на Яхия, за да го пита, дали са открили Неждет. Той му отговаря, че хората им го търсят, а Каврук е разстроил, че го търсят из цялата околия. Санджар моли брат си да не пуска дъщерята на посланика да си тръгне, преди да са открили Неждет.

Яхия казва на брат си, че приятелят на Неждет е при него в затвора и ще е хубаво ако го разпита, къде може да е приятеля му.

Текст от potv.bg
Локи

Локи

Приятелят на Неджет, Локи е много изненадан, че Санджар се е оженил за Менекше. Предстои да разберете защо?!

Санджар го пита, дали знае, къде може да се крие Неждет, а той му отговаря, че ще пита приятелите си.

Локи, който е доста глупав, казва на приятел в затвора, че Санджар се е оженил за неговата Менекше и имат дъщеря, но той първо ще му каже къде е Неждет, а след това ще си отмъсти на Санджар, че се е оженил за любимата му.

Локи казва на Санджар, къде се крие Неждет. Яхия и Каврук откриват Неждет и го предават на полицията.

Текст от potv.bg

Халисе и семейството ѝ напускат къщата на Гедиз. Яхия пристига и пита Елван, къде са се събрали? Тя му разказва какво е разбрала, Яхия е изненадан.

Халисе се качва при Наре и я пита, къде са парите, които е успяла да вземе от сейфа на пристанището, защото те принадлежат на семейството ѝ. Наре си спомня, че в онзи ден с Мюге са ги скрили в къщата на лелята на Дуду.

-Докато Гедиз и Санджар не кажат аз не мога да ви кажа, къде са парите – отговаря Наре и влиза в стаята си, като се заключва. Халисе чукайки по вратата казва на Наре, че иска да вземе внучка си със себе си, докато се върне Санджар.

Идва Рафика и ѝ казва да престане. Халисе си тръгва, като се заканва, че цяла Мугла ще разбере какво е направило нейното семейство.

-А, какво ще стане, когато Санджар разбере, че ти си тази, която е наела Неждет? Затова внимавай какво ще разказваш! – предупреждава я Рефика.

Излизайки пред къщата, Елван пита Халисе, къде ще отидат.

-И аз на знам, ние нямаме нито дом, нито приятели – отговаря Халисе.
Текст от potv.bg

Халисе и семейството ѝ се настанява в хотела на братовчеда на Рефика, където Халисе казва, че ще платят за стаите си, защото не искат милостиня от близките на Рефика, чието семейство си е присвоило богатството, което е завещано на тях.

Менкше вижда свекърва си да плаче в стаята и я пита какво става, а Халисе ѝ казва, че не знае за колко време ще им стигне златото, но най-лошото е, че Рефика знае, че е наела Неждет и ще каже на Санджар.

  • Какво ще стане, дали Локи ще се опита да убие Санджар, за това, че се е оженил за Менекше?
  • Ще каже ли Неждет на Санджар, че майка му му е поръчала да нападне дъщерята на посланика?
  • Какво ще стане със семейство Ефеоглу, когато им свърши златото?
  • Предстои да разберем...
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.57 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.56 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.55 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.54 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...