Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.24 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мюге е лудо влюбен в Акин, която не знае, че той е изнасилил Наре. Мюге го кани Акън в имението. Наре е шокирана, когато вижда Акин в стаята си, а той ѝ казва, че е организирал всичко, което се е случило досега и смята да се ожени за нея. Вижте още какво ще се случи в еп.24 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 18 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.25 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар и Гедиз са освободени от затвора, защото виновникът за изчезналите пари преди 8 години е Акън. Неждет признава на Санджар, че собствената му майка го...

В епизод 23 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Халисе разбира, че синът ѝ и Гедиз са допуснали голяма грешка в миналото. Тайната на Рефика е разкрита: бащата на съпруга ѝ е оставил цялото им богатство на семейство Ефеолу като изкупление за греховете, извършени преди десетилетия.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 23 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 август 2022 по Diema Family

Мюге е лудо влюбен в Акин, която не знае, че той е изнасилил Наре. Мюге го кани Акън в имението. Наре е шокирана, когато вижда Акин в стаята си, а той ѝ казва, че е организирал всичко, което се е случило досега и смята да се ожени за нея.

Санкар разказва на Гедиз за историята им с Наре, за да разбере какви са били отношенията им с дъщерята на посланика.

Елван намира гривната, която Менкеше даде на брат си.
Текст от potv.bg

Мюге е лудо влюбена в Акън и го кани в дома си. Рафика е изненадана и пита, кой е това, а Мюге ѝ казва, че познава Акън.

Акън казва, че много отдавна не са се виждали, затова не го е познал и ѝ целува ръка.

-Ти си син на Гювен, който… – спомня си Рефика.
-Мамо, Акън не иска да говори за това, но веднага след като разбра, за неприятностите ни дойде от Черна гора - обяснява Мюге.

Рефика изненадана пита дъщеря си, дали си е общувала с Акън, без да ѝ каже. Акън казва, че е говорил с Наре и от нея е разбрал, че Мюге работи в болницата и е решил да опита късмета си…

Рафика му отговаря, че е дошъл от далече, но всичко е решено много отдавна.

-Госпожо, аз дойдох заради вас, за да бъда с вашето семейство. Вие знаете, че аз бях приятел със Санджар, а също така и с Мюге. Благодаря ви, че сте приютили Наре в дома си, аз ще ви компенсирам, обещавам ви и ще отговарям за действията на чичо Гювен, обещавам ви – отвръща Акън.

Мюге предлага да пият кафе, а Акън ѝ казва, докато тя го прави, той ще отиде да поговори с Наре.

Текст от potv.bg

Наре е изненадана да види Акън, а Мелек уплашено прегръща майка си.

-Изненада – казва Акън.
-Това ти ли си? – не може да повярва Наре.

Тя взема Мелек и се заключват в банята. Акън чука по вратата и казва, че е дошъл да поговори с нея.

Наре казва на дъщеря си, че ще отиде да говори с него, а тя веднага трябва да заключи вратата на банята. Момиченцето е много уплашено. Наре взема една ножица, която крие в ръкава си и излиза да говори с Акън.

Наре му казва, че ако не ги остави намира, то тя ще завърши, това което е започнала. Акън ѝ казва да се успокои, защото Санджар е в затвора, да не иска и тя да отиде там. Наре го пита, защо е дошъл, а той ѝ отговаря, че заради нея, защото така трябва да бъде, Санджар е получил това, което заслужава, а те трябва да бъдат заедно, а и много скоро тя ще се премести с него в имението на Санджар, при това като невеста, както си е мечтаела.


Текст от potv.bg
-Ти да не си психопат?! Аз никога няма да се омъжа за теб. Ти ме изнасили! – припомня му Наре,

а Акън ѝ отвръща, че въобще не харесва тази дума, затова в бъдеще, той ще изчисти името си, но като начало ще докаже любовта си към нея.

-Каква любов?! Ти съсипа живота ми! Това ли е твоята любов? - пита Наре.

Акън я заплашва, че ако не се омъжи за него, той ще съсипе живота на хората, които обича!
Текст от potv.bg
По-късно Мюге под секрет признава на Наре, че с Акън се обичат. Наре не може да повярва, а Мюге си мисли, че Наре е ядосана, защото не е знаела за това.
-От кога сте с Акън заедно? – пита Наре.
-Когато си замина. Твоята любов със Санджар приключи, а нашата с Акън започна, това е съдба – отговаря Мюге.
-За вас никой не знае, дори и Гедиз? – пита Наре, а Мюге ѝ отговаря, че никой.
-Ние с Акън рядко се виждаме и докато не се направили следващата стъпка, не искам с никой да го запознавам, а и сама знаеш, че Акън бързо се привързва. Той разбрал, че Санджар и Гедиз са затвора и дойде, за да подкрепи семейството ни – отговаря Мюге.
-Получава се, че ти си чакала Акън 8 години? – казва Наре.
-Чаках го, но това си струваше, защото аз не мога да се представя с някой друг. Наре, аз много обичам Акън! – признава Мюге.
-Затова и му вярваш, нали между вас има любов – казва ужасена Наре, но влюбената Мюге не го забелязва.
Текст от potv.bg

В затвора Санджар разказва на Гедиз за историята им с Наре, за да разбере какви са били отношенията им с дъщерята на посланика. Той много пъти е бил лъган, затова сега няма доверие на никой. Санджар му разказва цялата си история, как като дете срещал Наре, а след това се оженили, после тя си заминала, Акън имал една версия, Каврук друга, той събрал пари и заминал за Черна гора, там той разбрал, че Наре е в Швейцария с приятеля си, дори като ѝ се обадил, чул как тя казала: „Кой е любими?“.

-Наистина ли това чу? – не може да повярва Гедиз.
-И твоето доверие ли се разклати, а питаш ли ме мен – отвръща Санджар.
Текст от potv.bg

Елван намира в стаята на хотела, в която са отседнали сакото на Неждет, а в него открива гривната на Менекше. Яхия обяснява на жена си, че снощи докато е гонил Неждет, той се е опитал да се измъкне и сакото е останало в него.

Елван взема гривната и отива при Менекше и я пита, дали тя е поръчала на брат си да я отърве от Наре, а в замяна му е дала гривната си?!

Менекше ѝ обяснява, че брат ѝ сам е планирал нападението над Наре, а тя е искала да спре брат си, като му е дала гривната, но той не я е послушал.

-Отлична история, но аз няма да се хвана! Моли се Санджар да повярва, когато му я разкажа – отвръща Елван.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.57 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.56 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.55 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.54 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...