Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.22 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре се сбогува със Санджар, преди двамата с Гедиз да отидат доброволно в затвора. Когато чува новината, Халисе се срива и се чувства обидена, че синът ѝ не се е сбогувал с нея. Гедиз си спомня дните, когато дядо му умира, и на смъртния си одър от устата му излиза потресаваща молба, която той решава да изпълни. Вижте още какво ще се случи в еп.22 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 16 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 21 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар и Гедиз откриват кой стои зад нападението на Наре. Всички са изненадани, когато разбират, че Санджар и Гедиз ще влязат в затвора, при това за дълго.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 21 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 август 2022 по Diema Family

Наре се сбогува със Санджар, преди двамата с Гедиз да отидат доброволно в затвора. Когато чува новината, Халисе се срива и се чувства обидена, че синът ѝ не се е сбогувал с нея.

Разбираме в кой е лудо влюбена Мюге.

Гедиз си спомня дните, когато дядо му умира, и на смъртния си одър от устата му излиза потресаваща молба, която той решава да изпълни.

Действието на новия епизод започва с изгрева и стаята на Гедиз, където виждаме, че Мелек спи, а Санджар се приготвя да излиза, като преди да напусне стаята целува дъщеря си. Излизайки за минутка стой и гледа към стаята, в която е Наре… Тръгва към вратата, хваща дръжката, но се появява Гедиз, който му казва, че трябва да заминат, докато всички спят.

Отвънка Санджар изненадан спира, защото пред къщата вижда Наре, която ги чака.

-Аз не обичам сбогуванията, затова довиждане – казва Гедиз и отива към колата.

Санджар я пита, дали Гедиз ѝ е казал, че ще заминат рано сутринта, а Наре му отговаря, че се радва, че Гедиз е с тях. Наре му казва, че ще направи всичко възможно, за да ги измъкне от затвора. Санджар ѝ отвръща, че знае, но я моли, да не излиза от къщата, а семейството му ще се погрижи за останалото и я моли да бъде много внимателна, докато открият Неждет и тръгва към колата.

Наре го спира и го пита: -Помниш ли, ти ме попита, защо ми разреши да ти вържа червената лента? Аз ти разреших, защото си мислех, че така ще свържеш нашите съдби!

-Как така? – изненадана е Санджар.
-Защо си изненадана, аз тук разбрах, че на възрастните трябва да се целува ръка… - откъде можех да зная за вашите традиции. За мен тази лента имаше съвсем друг смисъл – отвръща Наре.
-Защо сега? – пита Санджар.
-Възможно е ти да прекараш година в затвора, затова не искам твоето сърце да е пълно с ненавист и омраза към мен. Ние все пак сме родители, аз изгубих теб, а ти мен, но те моля да не изгубиш себе си там, Санджар! – моли Наре.
-Не прави това! – моли я Санджар.
-Аз все още вярвам, че там ние свързахме съдбите си с онази червена лента! Вярвам на онзи прекрасен човек, който стана мой мъж… Вярвам на онзи младеж, който ме научи как да обичам и знам, че ти все още си онзи младеж… - казва Наре.
-Не говори, моля те, аз наистина съм виновен! Виновен съм, ние откраднахме тези пари! Излъгахме администрацията и взехме това, което заслужавахме. Върнахме парите, но все пак ги откраднахме – обяснява Санджар.
-Това е толкова странно, ти не ми повярва, когато аз бях невинна, а аз ти вярвам, въпреки че знам, че си виновен – отвръща Наре.

В този момент излиза Мелек и пита баща си, дали няма да я прегърне преди да замине? Санджар прегръща дъщеря си…

След което я оставя на земята и без да каже и дума, само за минута задължа погледа си на Наре и се качва в колата, в която го чака Гедиз.

Мюге се среща с Акън пред имението на Санджар, като го нарича „Любими“ и го целува, като му казва, че се радва, че той се е върнал. Акън ѝ казва, да не се притеснява, защото той е вече тук и с всичко ще се справят, макар Гедиз всичко да е объркал, той ще го оправи. Мюге казва на Акън, че само имението им е останало, всичко друго Гедиз е съсипал. Акън ѝ обещава всичко да оправи.

-Защо се срещнахме тук? – пита Мюге.
-За да поправим историята. Виждаш ли това имение, то е построено от твоя прадядо, скоро ще го продадат, а аз смятам да го купя – отговаря Акън.
-Кога ли ще го продадат? – пита Мюге.
-Когато докажат, че Санджар го е купил с парите, които е откраднал от общината, мисля, че ще е скоро – отговаря Акън.

Каврук вижда, че Наре плаче и я опитва да я успокой. Наре го пита, дали е знаел, че Санджар е виновен, а той ѝ казва, че това не е истина.

От къщата излиза Халисе и казва на Каврук да отиде и събуди Санджар и Гезиз, защото скоро ще бъде делото.

-Не мога! Санджар се сбогува с Мелек и бялата птица и заминаха. Делото не е на обед, а в девет часа – обяснява Каврук.
-Те са заминали? Как така? – не може да повярва Халисе, че синът ѝ не се е сбогувал с нея и припада на пътеката.

Гедиз и Санджар влизат в затвора, където се срещат с дядото на Каврук. Той се досеща, че са тук, заради това, което са направили преди 8 години, и като се обръща към Гедиз му казва, да не се ядосва, защото тогава, той е дал добър урок на баща си.

Гедиз си спомня какво се е случило преди 8 години. Как се е върнал от Ню Йорк, а Мюге го посреща. Той ѝ обяснява, че е срещнал Санджар в Истанбул, но е бил много странен. Мюге му обяснява, че сигурно е бил в Черна гора. Гедиз я пита, какво е станало, а тя му отвръща, че ще поговорят по-късно, защото дядо му го чака.

-Той как е? – пита Гедиз.
-Каза, че няма да умре, докато не се види с теб – отговаря Мюге.

Влизайки Гедиз чува как дядо му казва на баща му, да предаде имението и маслиновата гора на Санджар, защото така преди години е завещал неговият дядо и той повече на може да носи този товар и не може да крие, затова трябва да предаде всичко на Санджар и умира.

Гедиз пита баща си, защо са постъпили така, а той го пита, какво е искал да направи, да позлати Ефеоглу ?! И как може да му държи сметка, като с парите на баща си е учил в Америка!

-Това не са твой пари, татко! Ти ни изучи за чужда сметка – отговаря Гедиз, а баща му ядосан му ударя шамар.

Рафика моли Гедиз да не променя нищо. Той ѝ казва, че се е уморил, но ще направи нещо, което да промени нещата.

Действието се връща в сегашно време Санджар и Гедиз се карат…

Санджар пита Гедиз, защо преди 8 години му е разкрил тайната им, защо е казал за завещанието.

-Виновен съм затова, че ти дадох, това което заслужаваш ли? – пита Гедиз.
-Не, но ми е интересно, защо го направи? – пита Санджар.

В дома на Гедиз, където Наре мери кръвното на Халисе и казва на Каврук, че кръвното ѝ е много високо и трябва да извикат лекар. Рафика казва на Каврук да донесе лекарства от аптечката.

В този момент в стаята пристигат Елван, Яхия и Менекше, която взема грубо апарата за кръвно от Наре, като казва, че тя ще се погрижи за майка си.

Наре ѝ казва, да се държи по-добре с нея, само заради факта, че брат ѝ е наел хора, за да я нападнат, а тя нищо не ѝ е казала.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...