Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Седат взима Дуду за заложник, за да получи информация от нея или по-точно как да се добере до Мави. Дали Санджар ще разгадае плана му навреме? Вижте още какво ще се случи в еп.176 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 175 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар и Мави се опитват да намерят решение на ситуацията и решават, че двeте с Мелек трябва да останат в скривалището си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 20 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Каврук разбира, че Зехра иска да замине за Истанбул, и ѝ предлага да се разведат.

Седат взима Дуду за заложник, за да получи информация от нея или по-точно как да се добере до Мави. Дали Санджар ще разгадае плана му навреме?

Санджар и Яхия разбират, че Дуду е изчезнала и започват да я търсят.

Санджар смята, че Седат се е предал твърде лесно...

Каврук оправя леглото, за да си ляга, когато чува, че телефонът на Зехра звъни, а на екрана се изписва „брокер“. Любопитен Кеврук вдига и разбира, че Зехра си търси жилище в Истанбул.

Каврук се представя, че е съпругът на Зехра и той ще ѝ предаде. Брокерът му казва, че е намерил прекрасно жилище в центъра на Истанбул, точно каквото иска Зехра, а утре ще ѝ изпрати снимки. Приключвайки разговора шокиран от новината, която разбра Каврук сяда на леглото.

Зехра влиза и го пита, дали нещо се е случило, а той бързо излиза, като ѝ казва, че иска да глътне малко свеж въздух.

Действието се пренася при Седат и Дуду. Тя моли Седат да се връщат, защото е замръзнала. Седат слага на Дуду белезници на ръцете, а Дуду го пита какво иска от нея.

-Само едно, къде е Мави?
-Аз не знам къде е Мави! Ние въобще не се познаваме!
-Но ти много добре се познаваш със Санджар и много добре знам, че ти си била къртицата му при Гювен.

Дуду признава, че един път е помогнала на Санджар, но те не са много близки. Седат грубо води и качва Дуду в колата си. Дуду го моли да я пусне, а той ѝ казва да млъкне, защото не отговоря какво може да направи с нея.

Действието се пренася в дома на Елван, където тя, Яхия и бебето се връщат от болницата.
-Благодаря, Яхия, радвам се, че ти си до нас!
-Ако има нещо, звъни, аз тръгвам!

Действието прескача на сутринта в имението. Неждет намира Кеврук да спи в беседката. Каврук се връща при Зехра и ѝ казва, че снощи ѝ се е обадил брокера, за да ѝ съобщи, че ѝ е намерил къща, точно каквато иска. Зехра му казва, че е щяла да му каже, а Каврук ѝ казва да не се оправдава, защото разбира, че тя го е обичала напук на майка си, и сега когато майка ѝ е съгласна с техния брак, любовта ѝ към него се е изпарила.

-Каврук, аз много те обичам, но не искам да съм омъжена!
-Не, Зехра, причината не е нашият брак, а ти просто не искаш да живееш с мен, а аз избрах невъзможната любов! Аз обичах да те гледам отдалече и да те обичам, но когато всичко стана реалност, аз станах неподходящ мъж да теб! Хайде да се разведем, Зехра! Когато Санджар реши проблемите си, ние ще се разведем!

Санджар отива при Гювен и му предлага да поговорят цивилизовано. Той му казва, че ако прекрати всичко това, ще може да се вижда с Мелек един път в седмицата, но ако не прекрати, той ще крие дъщеря си от него, докато не умре.

Санджар се връща в имението и показва видеосъобщение на майка си от Мави и Мелек, че двете с нетърпение очакват да я видят.

Санджар и Яхия разбират, че Дуду е изчезнала и започват да я търсят.

Бесен Санджар отива при Гювен и го пита, дали знае къде е Дуду. Гювен му казва, къде може да е, но Санджар не знае, че това е план на Седат, той е наредил на Гювен да му каже, къде държи Дуду, за да може Санджар да го заведе до мястото, където крие Мави.

Санджар и Яхия освобождават Дуду, а Седат карат в полицията. Санджар казва на брат си, че вещо не е наред, защото Седат много лесно се е предал.

Санджар и Яхия предават Седат на полиция, а Санджар казва на Яхия да остане с Дуду докато тя напише жалба срещу Седат.

В същото време идва Халисе и казва на Санджар, че иска да я заведе при Мави и Мелек, защото много ѝ липсват. Санджар нищо не може да направи и се съгласява.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...