Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Седат взима Дуду за заложник, за да получи информация от нея или по-точно как да се добере до Мави. Дали Санджар ще разгадае плана му навреме? Вижте още какво ще се случи в еп.176 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 175 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар и Мави се опитват да намерят решение на ситуацията и решават, че двeте с Мелек трябва да останат в скривалището си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 20 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Каврук разбира, че Зехра иска да замине за Истанбул, и ѝ предлага да се разведат.

Седат взима Дуду за заложник, за да получи информация от нея или по-точно как да се добере до Мави. Дали Санджар ще разгадае плана му навреме?

Санджар и Яхия разбират, че Дуду е изчезнала и започват да я търсят.

Санджар смята, че Седат се е предал твърде лесно...

Текст от potv.bg

Каврук оправя леглото, за да си ляга, когато чува, че телефонът на Зехра звъни, а на екрана се изписва „брокер“. Любопитен Кеврук вдига и разбира, че Зехра си търси жилище в Истанбул.

Каврук се представя, че е съпругът на Зехра и той ще ѝ предаде. Брокерът му казва, че е намерил прекрасно жилище в центъра на Истанбул, точно каквото иска Зехра, а утре ще ѝ изпрати снимки. Приключвайки разговора шокиран от новината, която разбра Каврук сяда на леглото.

Зехра влиза и го пита, дали нещо се е случило, а той бързо излиза, като ѝ казва, че иска да глътне малко свеж въздух.

Текст от potv.bg

Действието се пренася при Седат и Дуду. Тя моли Седат да се връщат, защото е замръзнала. Седат слага на Дуду белезници на ръцете, а Дуду го пита какво иска от нея.

-Само едно, къде е Мави?
-Аз не знам къде е Мави! Ние въобще не се познаваме!
-Но ти много добре се познаваш със Санджар и много добре знам, че ти си била къртицата му при Гювен.

Дуду признава, че един път е помогнала на Санджар, но те не са много близки. Седат грубо води и качва Дуду в колата си. Дуду го моли да я пусне, а той ѝ казва да млъкне, защото не отговоря какво може да направи с нея.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в дома на Елван, където тя, Яхия и бебето се връщат от болницата.
-Благодаря, Яхия, радвам се, че ти си до нас!
-Ако има нещо, звъни, аз тръгвам!
Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в имението. Неждет намира Кеврук да спи в беседката. Каврук се връща при Зехра и ѝ казва, че снощи ѝ се е обадил брокера, за да ѝ съобщи, че ѝ е намерил къща, точно каквато иска. Зехра му казва, че е щяла да му каже, а Каврук ѝ казва да не се оправдава, защото разбира, че тя го е обичала напук на майка си, и сега когато майка ѝ е съгласна с техния брак, любовта ѝ към него се е изпарила.

-Каврук, аз много те обичам, но не искам да съм омъжена!
-Не, Зехра, причината не е нашият брак, а ти просто не искаш да живееш с мен, а аз избрах невъзможната любов! Аз обичах да те гледам отдалече и да те обичам, но когато всичко стана реалност, аз станах неподходящ мъж да теб! Хайде да се разведем, Зехра! Когато Санджар реши проблемите си, ние ще се разведем!
Текст от potv.bg

Санджар отива при Гювен и му предлага да поговорят цивилизовано. Той му казва, че ако прекрати всичко това, ще може да се вижда с Мелек един път в седмицата, но ако не прекрати, той ще крие дъщеря си от него, докато не умре.

Санджар се връща в имението и показва видеосъобщение на майка си от Мави и Мелек, че двете с нетърпение очакват да я видят.

Санджар и Яхия разбират, че Дуду е изчезнала и започват да я търсят.

Бесен Санджар отива при Гювен и го пита, дали знае къде е Дуду. Гювен му казва, къде може да е, но Санджар не знае, че това е план на Седат, той е наредил на Гювен да му каже, къде държи Дуду, за да може Санджар да го заведе до мястото, където крие Мави.

Текст от potv.bg
Санджар и Яхия освобождават Дуду, а Седат карат в полицията. Санджар казва на брат си, че вещо не е наред, защото Седат много лесно се е предал.

Санджар и Яхия предават Седат на полиция, а Санджар казва на Яхия да остане с Дуду докато тя напише жалба срещу Седат.

Текст от potv.bg
В същото време идва Халисе и казва на Санджар, че иска да я заведе при Мави и Мелек, защото много ѝ липсват. Санджар нищо не може да направи и се съгласява.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...