Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар не се съгласява да пусне Мелек с Гювен, за да се види с майка си. Гювен го моли да не допуска същата грешка, която той е допуснал при отглеждането на Наре. Вижте още какво ще се случи в еп.179 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 23 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 178 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гювен спасява живота на Санджар и Мелек. Мави след трудно раждане, ражда момче. Елван и Яхия се женят тайно.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 179 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 23 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Семейство на Санджар е заето с подготовката за празничната вечеря, на която всеки от тях прави важно съобщение.

Санджар не иска да причинява повече болка на Мелек, затова не се съгласява на срещата, а Гювен го моли да не прави същата грешка, която е направил при отглеждането на Наре.

Зехра и Каврук се сбогуват с голяма мъка.

В имението кипи подготовка за празничната вечеря. Мелек пита баба си, дали може да седне между майка си и баща си, а Халисе казва, че може да седне където избере. Халисе казва на Гюлсие да сложи още един прибори, защото Мави и Санджар са поканили Гювен, а тя ги е подкрепила. Тя казва, че много се радва, че децата, внуците и приятелите са до нея, но много се надява скоро Яхия и Елван да се съберат.

Разбираме, че на Дуду са предложили много хубава работа в Измир, тя предлага на приятелката си Ела, да дойде с нея, защото я чувства като своя сестра. Ела се съгласява.
Действието прескача в имението, където пристигат Зехра, Елван и Яхия. Халисе ги пита, къде са се забавили толкова, дори Санджар е дошъл по-рано от тях.
Действието се премества в стаята на Санджар и Мави, които приспиват малкия си син. Санджар благодари на Мави, че е превърнала живота му в рай, а Мави му отговаря, че той нейния също…

Действието се връща отново на празничната маса. Халисе казва на Гюлсие и Неждет и те също да седнат на масата. Пристига Санджар, Халисе го хита, къде е Мави, а той му отговаря, че синът му Мехмед не я оставя намира. Халисе го пита, дали Гювен ще дойде. Санджар ѝ отговаря, че ще дойде, но е казал да започват без него.

-Преди да започнем искаме с Елван да ви съобщим една хубава новина! Ние отново се оженихме! – съобщава Яхия, а Елван щастлива показва пръстена.

Всички са много щастливи от новината.

Неждет също се надига и казва, че и той иска да каже нещо, иска да ги помоли за ръката на Гюлсие. Санджар му казва, че иска да купи цветя и бонбони и да отиде при майка му и поиска ръката на Гюлсие.

Зехра също казва, че иска да им съобщят нещо с Каврук.

-Ние се разведохме! – съобщава без да увърта Зехра.

Всички са шокирани от новината, която им поднесоха Зехра и Каврук.

В този момент пред имението пристига Гювен, който се среща с Дуду. Той казва, че много съжалява и я моли да му прости. Дуду му казва, че няма за какво да му прощава, защото след всичко, което е била направила си е заслужила всичко през, което е преминала и добавя: -На вас ви провървя повече от на мен! В крайна сметка вас са ви поканили!

-Те не поканиха Гювен, а стареца, който много скоро ще умре, затова си мисля, че не ми е провървяло!

Дуду подкрепяйки Гювен влизат в имението.

Действието се връща на масата, където Зехра съобщава, че е наела къща в Истанбул и ще се премести и работи там, ако Санджар и Яхия разрешат.

Думата взема Халисе, която казва, че ще ѝ бъде много тежко, че единствената ѝ дъщеря заминава, но ако Зехра така ще се чувства по-добре, може да замине.

Зехра става и прегръща майка си, като ѝ казва, че много я обича и моли да ѝ прости за всичко. Халисе се извинява на дъщеря си, а след това на Каврук, като му казва, че той ѝ е като неин трети син.

В този момент пристига Гювен.

Гюлсие отнася съдове в кухнята, където вижда Дуду. Гюлсие ѝ се извинява, че не е могла да ѝ отиде на гости. Дуду ѝ казва, че няма нищо, просто е дошла да ѝ каже, че заминава за Измир, където са ѝ предложили много хубавя работа и я моли да тръгне с нея.

Гюлсюе казва на сестра си, че с радост е щяла да дойде, но трябва да ѝ съобщи, че скоро ще се омъжи за Неждет. Дуду е много радостна за сестра си.

Гювен моли Санджар да поговорят на четири очи. Санджар се съгласява. Гювен го пита, дали е помислил върху това, което го е помолил, защото не му остава много и следващата седмица ще отиде при Наре.

Санджар му отговаря, че няма да пусне Мелек, защото не иска да ѝ причинява повече болка.

Гювен го моли да не прави същата грешка, която той е направил при отглеждането на Наре, като я е разделил от майка ѝ, като е мислил, че така ще бъде по-добре за нея.

Яхия предлага на Елван да се преместят в имението, а тя се съгласява. Яхия съобщава на Елван, че е направил нещо без тя да знае и ѝ признава, че се лекува при един много добър лекар и ако лечението мине добре, те може да опитат да си имат още едно бебе.
Каврук си събира багажа от общата им стая със Зехра. Влиза Зехра и двамата се сбогуват с голяма мъка в сърцата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.175 (Diema Family) - какво ще се случи...