Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.91 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп решава да поеме делото на Мехди, но не казва на близките си и на Баръш... Вижте още какво ще се случи в епизод 91 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 11 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 90 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди става жертва на заговор и не излиза от затвора. Зайнеп помага на семейството на Мехди, което остава без дом.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 91 на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 май 2022 по Diema Family:

Баръш съобщава на Нермин, че ще получи парите си обратно.

От страх за себе си и за семейството си, адвокат Хюсеин се отказва да защитава Мехди.

Зейнеп решава да поеме защита на Мехди в съда, но не казва на близките си и на Баръш..., но моли за помощ Саваш.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи

Баръш признава на Зайнеп, че е бил притеснен, тя да не стане адвокат на Мехди. Вижте още какво ще се случи в епизод 92 на турския...

Сутринта Баръш пристига в къщата на Зайнеп и съобщава на Нермин, че парите, които съпругът ѝ е откраднал, са успешно възстановени.

Докато говори с Нермин, той разбира, че в къщата им са се преместили роднините на Мехди.

Двамата със Зейнеп излизат навън, където момичето му разказва за последните събития.

-Значи е намушкал човек в деня, в който е трябвало да бъде освободен, така ли? – пита изненадан Баръш. - Зейнеп, не виждаш ли опасността? Този човек е намушкал някого с нож! Мислиш ли, че няма да те последва, когато бъде освободен?
-Не, не е така – отрича Зайнеп. - Очевидно е, че той има вътрешни врагове. Нападнаха го веднъж, не успяха, затова опитаха отново. Мехди го е направил, за да се защити.
-Чакай малко, нека да уточним нещо. Този човек те отвлече и влезе в затвора. Той не се успокоява и там и е ранен с нож. Оттегляш жалбата и в деня, в който трябва да бъде освободен, той намушква някого и остава в затвора. Това ли се е случило? – опитва се да разбере Баръъш.
-Не е така. Виж, всичко е много по-сложно от това. Няма значение, нека да приключим тази тема. Ще си взема едно кафе, искаш ли и ти? – пита Зайнеп.

-Зейнеп, спри, не сменяй темата - моли я Баръш. - Фактът, че си приела семейството на човека, заради когото ти се случи всичко това... Не знам, може би не го разбирам.
-Живях с тях под един покрив, ядях на една маса. Сега не мога да им обърна гръб – опитва се да обясни Зайнеп, а Баръш я успокоява, че няма да ѝ се бърка.

Баръш я кани на обяд, за да отпразнуват деня, в който тя го е нарекла просто Баръш, а сега ѝ казва да вземе Кибрит и да отидат някъде да закусят в чест на рождения ѝ ден.

Дилара е против да ходи, където и да било, защото днес е делото на баща ѝ и тя ще ходи в съда.

„Не пускай ръката ми“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джансу умира. Дженк прави план как да избягат с Азра от хората на Бурхан, Азра е на крачка от изхода, но се появява Бурхан. Вижте още...

Скоро адвокат Хюсеин идва в къщата на Зайнеп. Той им казва, че за съжаление има лоши новини за тях, защото току-що се връща от болницата, тъй като е решил да посети човека, който Мехди ранил с нож, преди делото.

-Състоянието му се влошило и той е преместен в интензивното отделение. Искахме да приемем защита, основана на самозащита. Но това, което преди се твърдеше срещу Мехди, сега... – прекъсва адвоката , Зайнеп довършва: - Може да се квалифицира като опит за убийство.
-Делото е скоро и не знаем в какво съдията ще обвини Мехди. Освен това нямаме време да подготвим защита. Този случай не е за мен, много е сложен за мен – казва Хюсейн.

Джемиле го моли да не се отказва, а той ѝ отговоря: -Случаят е труден, дъще! Има замесена престъпна група. Мехди няма да се успокои, няма да ме послуша.

-Братко, той ще те изслуша - уверява Нух.
-Чуй ме, Нух, досега не съм се занимавал с толкова труден случаи. Занимавам се с разводи и такива подобни случаи – признава си адвоката, а Нух го моли да не ги оставя в тази ситуация.
-Не е това, което си мислите. Хората, с които Мехди се е забъркал, са много силни. Мехди не се страхува за живота си, но с мен е различно. Имам деца, трябва да мисля за тях. Моля, простете ми – казва адвокат Хюсеин и напуска къщата.
-Край! Изгубени сме – съкрушена е Джемиле.

В съда Мехди седи сам на мястото на обвиняемия, без адвокат до себе си. В публиката са Джемиле, Нух и Кибрит.

-Обвиняемият Мехди Караджа - казва съдията и затворникът става. - Къде е адвокатът ви?

В този момент вратата на стаята се отваря и влиза... Зейнеп!

-Съжалявам, че закъснях - казва Зайнеп. - Аз съм Зейнеп Гьоксу. С ваше разрешение бих искал да представлявам обвиняемия Мехди Караджа.

-Разбира се, моля – разрешава съдията, а Зейнеп заема мястото си до бившия си съпруг.

-Какво става? – пита шепнейки Мехди.

-Отсега нататък аз ще те защитавам. Аз съм твоят адвокат - отговаря Зайнеп, след което се изправя и подава документа на съдията и казва: - Нямах възможност да разговарям с клиента си. Не съм успявал да се консултирам с него, откакто го докараха от затвора. Ако ми позволите, мога ли да говоря с него?

-Обявявам десетминутна почивка - казва съдията.

Действието се премества в ресторанта, където Баръш се е уговорил да се срещне със Зейнеп. Той седи сам на една маса и чака Зайнеп да пристигне. Нетърпеливо набира номера ѝ, но никой не му вдига.

Мехди и Зейнеп отиват в отделна стая.

-Ще те попитам нещо и обещавам, че няма да задавам този въпрос отново - казва Зайпен. - Какво се случи онзи ден? Искам да ми разкажеш всичко с подробности.

-Не съм го правил - заявява Мехди. - Един мъж на име Бекир се опита да ме убие в банята. Взех ножа от ръката му и го захвърлих. Отидох при пазача, за да му кажа какво се е случило. Когато се върнах, той вече беше ранен. Един човек на име Ерджан хвърли вината върху мен.

Изслушването приключва. Зейнеп разговаря с роднините на Мехди в коридора.

-Дойде навреме. Бог да те благослови - казва Нух.

-Благодаря ти много - казва Джемиле. - Но може би беше по-добре да поискам освобождаване, отколкото нов процес? Какво ще стане, ако нещо отново се случи с Мехди вътре?

-Това не става така, како Джемиле - обяснява Зейнеп. - Какво трябваше да кажа на съдията? За освобождаването на Мехди ни трябват доказателства. Сега разполагаме само с показанията на Мехди, че не е виновен, и това е всичко, затова ни трябват още доказателства, за да убедим съдията.

-Ти също не вярваш на Мехди? – пита Джемиле.

-Разбира се, че му вярвам. Ако не му вярвах, щях ли да съм тук? Попитах го и той ми каза, че не го е правил. Добре, може да е извършил лоши неща, но когато го погледна в очите, мога да преценя дали казва истината. Трябва да представим доказателства пред съдията. Имам молба към вас, не казвайте на близките ми, че съм адвокат на Мехди. Рискувам много, като защитавам Мехди. Баръш също не бива да разбере, иначе ще загубя работата си – казва Зайнеп.
-Какво общо има Баръш с нашите семейни проблеми? - не разбира Кибрит.
-Не ми е позволено да участвам в съдебни дела, които не се водят от компанията, в която работя - обяснява Зейнеп. Ако разбере, може да ме уволни.

Зейнеп идва в къщата на Баръш, където се среща със Саваш и Емине.

-Ще ви кажа нещо, но господин Баръш не трябва да разбира за това - казва тя.

-Не работиш ли във фирмата на брат ми? Не разбирам какво криеш от него? – изненадана е Саваш.

-Зейнеп, само не ми казвай какво ми идва на ум. Не смей! – ядосва се Емине.

-Днес станах адвокат на Мехди - обявяваЗайнеп. - Знам, че е невинен, ще го спася.

-Как можа да го направиш? Когато оттегли жалбата, ние полудяхме. Още не сме се примирили с това. Какво означава, че сега защитаваш този човек? Как можеш да се противопоставяш на всички по този начин? – бясна е Емине.

-Това са две различни неща, Емине. Ако лъжеше, щях да го разбера, но той е невинен. Аз му вярвам и ще го спася – казва Зайнеп.

-От теб ли зависи да го спасиш? - пита Емине.

-Отсега нататък не искам да говоря с хора, които ме осъждат. Не станах адвокат, за да се защитавам. Взех решение и няма да се откажа от него. Казах ти, защото вярвах, че ще ме разбереш. Емине, ако искаш да ме съдиш, нямам какво повече да кажа по темата – заявява Зайнеп.

-Боже мой... Кога не съм те подкрепяла? Кажи ни, слушаме те – отвръща Емине.

-Можеш ли да пазиш тайна, Саваш? – обръща се Зайнеп към брата на Баръш.

-И без това не говоря много с Баръш - обявява мъжът. - Няма страшно, няма да му кажа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.90 (Diema Family) какво ще се случи