Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.90 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди става жертва на заговор и не излиза от затвора. Зайнеп помага на семейството на Мехди, което остава без дом. Вижте още какво ще се случи в епизод 90 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 10 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 89 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди отново влиза в затвора и отново е в беда, защото някой отново се опитва да го убие.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 90 на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 10 май 2022 по Diema Family:

В затвора се случва инцидент точно преди Мехди да напусне затвора. Той става жертва на заговор и остава зад решетките.

В същото време собственикът на къщата, наета от Мехди изхвърля семейството му на улицата. Зайнеп настанява семейството на Мехди в дома си.

Кибрит моли Зайнеп да стане адвокат на Мехди.


Семейството на Мехди е щастливо, че той излиза от затвора.

-Докато оформят документите, ще върнат Мехди в затвора и след това ще го пуснат. Ще се видим пред затвора! – казва им адвокат Хюсейн.
-Дай Боже това да е последният път, когато виждам брат си с белезници – казва Джемиле.

В същото време Зайнеп и Баръш работят на терасата в дома на Баръш.

-Защо Зайнеп е тук? –Саваш пита Емине.

-Днес е делото на Мехди, а Баръш явно се опитва да я предпази и разсее – обяснява Емине.

-Зайнеп, Баръш, хайде на закуска – провиква се Султан. -Такива неща съм приготвила, че пръстите ще си оближете – добавя тя.

Всички сядат около масата и се възхищават на нещата, които е приготвила Султан.

-Лельо Султан, ти много разбираш от тези неща, кълна се, че чичо Али ше бъде в шок – казва Баръш.

-Като стана дума за Али, къде е той? – пита Султан. Саваш ѝ отговаря, че снощи чичо му е бил на бар и се е прибрал късно, едва държейки се на крака.

-Боже, боже Али Раза и бар – отвръща Султан.

В този момент пристига Али и сядайки на маста, казва на Александра да му донесе нещо газирано с лимон.

Саваш го пита, какво става, а той му отговаря, да не го пита, защото ужасно го боли глава.

Али говори със сестрата на Саваш и Баръш и ѝ казва да се качи на първия самолет и да дойде, защото иска да премести братята ѝ в друга по-съвременна къща, защото тази е пълна със стари вещи и прах, а без нея няма как да стане.

Мехди е на път да излезе от затвора. Той си мие ръцете в банята, когато изведнъж влиза Бакир с нож в ръка!

-Слушай, сине - казва Мехди и успокоително протяга ръка към нападателя си. - Предстои ми среща със семейството и децата ми. В момента нямам нужда от проблеми.

-Чичо Вейси те поздравява! - казва Бакир и замахва, за да нанесе удар. Мехди се предпазва и вика за охрана, но Бекир не се отказва и предприема нова атака. Мехди хваща ръката на противника си и изтръгва ножа от ръката му.

-Сине, не си играй с мен! - предупреждава Мехди, стиснал дръжката на ножа. -Не се приближавай до мен, разбираш ли? Виж, мога да свърша с теб за две секунди, но имам други грижи – казва Мехди и хвърля ножа на пода, и излиза от банята.

-Охрана! - вика той. Междувременно от една от кабинките излиза друг затворник. Той нахлузва ръкава на блузата си върху ръката си и вдига ножа.

-Ти не можеш да свършиш дори една проста задача - казва той и забива острието в стомаха на Бакир! Маха се от банята, намира един пазач и обвинява Мехди във всичко!

В същото време виждаме роднините на Мехди, които чакат пред вратата на затвора.

-Къде се бавят? – нетърпелива е Джемиле. - Детето ще изстине.

-Може би има някакви проблеми с документите? Да отидем в колата? - казва Бенал, държейки дъщеря си на ръце.

Хюсеин излиза от затвора. Роднините на Мехди веднага го заобикалят.

-Какво стана? Къде е Мехди? - пита Джемиле, усещайки как тревогата внезапно я обзема. -Трябваше да излезете заедно, нали?

-Мехди нападна един затворник с нож – отвръща адвокатът.

-Какво?! -изненадана е Бенал.

-Баща ми добре ли е? - пита Кибрит.

-Какво искаш да кажеш? Какво се случи? - пита Нух.

-Подробностите ще разберем по-късно. Засега не съм успял да разбера нищо – отговаря адвоката, а Джемиле го пита, дали се е видял с Мехди и дали е говорил с него, защото тя не вярва брат ѝ да направи подобно нещо. Хюсейн ѝ отговаря, че се е опитал, но не са му позволили и трябва да изчака доклада. Нух го пита, дали ранения мъж е жив, а той му отговаря, че нищо не се знае.

Роднините на Мехди се качват в колата си и когато стигат до къщата си, виждат няколко души, които изнасят мебели и други вещи от вътре. Нух изскача от колата и се приближава до един от мъжете, който стои пред вратата и го пита какво става, и кой е той?

-Аз съм собственикът на тази къща. - заявява мъжът. - Не сте си платили наема, затова дойдох да прекратя договора.

-Какво означава това? Който и да сте вие, ние живеем в тази къща. Можете ли да нахлуете по този начин посред бял ден, през зимата? Добре, не сме си платили наема, но можеш ли да ни изхвърлиш така на улицата? Вие разбойник ли сте или какво? Не можеше ли това да бъде решено по друг начин Ще се обадя в полицията! – казва Нух.

-Кого заплашваш, ти бе? Кой си ти? - пита собственикът. - Мълчи, за да не те изхвърлим и теб с тези неща! – заканва се мъжа.

-Давай, да видим! – предизвиква го Нух.

-Обади се на когото искаш. Ще ме затворят за един ден, но аз ще се върна и ще превърна живота ти в ад! -отвръща собственика.

-Внимавай какво говориш! Не ме ядосвай! – казва Нух.

-Онзи твоят Мехди каза, че мога да му се доверя, но въпреки това не си плати наема. Такива неща не се случват често. Винаги се опитвам да разреша въпроса в съответствие със закона. Изпратих ви напомняне, но никой не отговори. После разбрах, че е бил вкаран в затвора – обяснява собственика.

-Добре, чуй ме! Това вече е мой дълг. Ще ти дам парите – казва Нух.

-Добре, плащай! Плати и ще оставим вещите ви - казва хазяинът.

-Утре ще намеря парите и ще ти платя. Зима е, вали сняг, имаме малко дете. Имай съвест – моли Нух.

-Дадох ви тази къща, защото сте семейство, а сега снимките на Мехди са навсякъде в интернет. Когато дойде при мен, изглеждаше като порядъчен човек. Мислех, че е честен – казва мъжът.

-Какво говориш! Нямаш право да произнасяш името на Мехди! - Джемиле иска да удари собственика, но съпругът ѝ я спира.

Вечерта Баръш докарва Зайнеп, Султан и Емине. Зайнеп му обяснява да не се притеснява, защото както вижда няма никой. Баръш казва на Зайнеп, веднага да му се обади, ако Мехди се опита да я притеснява(все още не знаят, че Мехди не е излязъл от затвора).

След като помахва на Баръш за довиждане, Зейнеп казва на Емине и Султан, че ще се обади на Кибрит, за да разбере какво е станало.

Зайнеп разбира от Дилара какво се е случило. Тя довежда останалите без дом роднини на Мехди в дома си. Това никак не се харесва на Нермин и Сакине.

Скоро Хюсеин идва в къщата. Всички сядат във всекидневната. Зайнеп е изненадана, когато разбира, че Мехди е наранил затворник преди да излезе от затвора.

-Мисля, че е било самозащита - заявява адвокатът. - Той и Вейси са в един и същи затвор.

-Вейси, тоест убиецът на баща му и бащата на Бурхан? – пита Зайнеп.

-Вейси е бащата на Бурхан - потвърждава Джемиле и добавя: - Ако Мехди остане в затвора, или ще убие някого, или нещо ще му се случи. Не знаем нищо за ранения? Може би брат ми е станал убиец?

-Мехди няма да седи спокойно вътре, дори и никой да не го нападне. Не преби ли някого на сватбата ви? Как се казваше този човек? - намесва се Нермин.

-Джелал - отговаря Нух.

-А сега е в същия затвор като Вейси - казва Зейнеп.

-Първият път, когато му предадоха поздравите на Вейси и го нараниха. След това го преместиха в друга килия и в деня, в който трябваше да си тръгне, се оказа, че е намушкал с нож човек в банята. Предполагам, че те са го нападнали, а той просто се е защитавал. Знам, че си му ядосана, но това определено е било нападение – обяснява адвокат Хюсейн

Нух също смята, че е било нападение, защото е щял да бъде освободен, и за какво му е да намушка с нож човек, когото дори не познава?

-Докато Мехди е в затвора, те няма да чакат спокойно - заявява адвокатът.- Кой знае какво още може да се случи?

Джемиле пита адвоката, какво може да направят?

-Все още не съм го видял, трябва да знам подробности. Но ако мисля правилно, трябва да докажем, че е бил нападнат – отговаря адвоката, а Джемиле му отвръща, че трябва да направят всичко, което е по силите им, за да излезе Мехди от затвора.

-Ще го направим, разбира се, няма да го оставим в затвора. Но ще бъде много трудно, ако зад тези хора стои Вейси. В съда те ще представят много доказателства срещу Мехди – обяснява Хюсейн.

-Добре, ще намерим друг адвокат! Ще водите този случай заедно, нали? -казва Джемиле.

-Аз се занимавам с това като брат на Мехди, но друг адвокат ще очаква да му се плати за свършената работа - отговаря Хюсеин на жената.

Кибрит се приближава до Зейнеп и с очи, пълни със сълзи, казва: Мамо, можеш ли да бъдеш адвокат на татко? Моля те!

-Зейнеп, възможно ли е? -пита Джемиле.

-Ти луда ли си? Да не си загуби ума? Искаш да стане адвокат на човека, който я е отвлече ли? - Нермин се надига и отправя заплашителен поглед към Джемиле.

- Госпожо Нермин, Мехди беше оправдан по това дело, а Вейси го натопи – казва Джемиле.

-Тази къща се е превърнала в лудница, аз също съм на път да полудея! - казва Нермин…

В същото време Мехди седи на пода в карцера. Изведнъж забелязва надпис, издълбан на стената под умивалника: Тепърва започваме, г-н Мехди.

-Къде и в какво попаднах – пита се Мехди и започва да ударя по вратата и да вика охраната, но никой не идва.

Султан и Сакине подготвят място, където да пренощува семейството на Мехди, когато Кибрит си поглежда телефона и казва, че е станала на 18 години.

В този момент тока спира, а Султан се чуди, дали са пратили тока, когато Зайнеп влиза с импровизирана торта и свещичка, като поздравява Дилара за рождения ден.


-Намисли си желание и духни свещта – казва Зайнеп.
-Искам мама да стане адвокат на татко – отвръща момичето и духа свещта.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.91 (Diema Family) какво ще се случи