Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.12 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Кибрит става свидетел как Фарук дава на Зайнеп паспорта ѝ и я убеждава да замине с него в Лондон. Кибрит разказва всичко на Мехди. Емине съветва Зайнеп, че е добре да замине с Фарук, след като не обича Мехди. Вижте още какво ще се случи в епизод 12 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 20 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа

В епизод 11 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди ядосан на Зайнеп, че го е излъгала за Фарук, напуска дома си. Какво ще направи Зайнеп? Ще прости ли Мехди на Зейнеп?


НА КРАТКО какво се случва в 12 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 20 януари 2022 по Diema Family:

Зайнеп казва на майка си Нермин, че снощи Мехди е разбрал истината за Фарук.

Зайнеп отива да занесе закуска на Мехди в сервиза и отново се извинява, а той и казва да помисли, защо е излъгала.

Кибрит става свидетел как Фарук дава паспорта на Зайнеп и се опитва да я убеди отиде с него в Лондон.

Нермин все още смята, че бракът на Зайнеп с Мехди е грешка и трябва да бъде анулиран.

Кибрит разказва всичко на Мехди.

Зайнеп разказва на Емине какво е станало, а тя я съветва, че е отлична идея да замине за Лондон с Фарук, след като не обича Мехди.

Ще замине ли за Лондон Зайнеп?Зайнеп казва на майка си Нермин, че снощи Мехди е разбрал, че Фарук не ѝ е брат

Сутринта Кибрит идва в автосервиза и е изненадана, че Мехди е прекарал нощта тук и го пита, дали са се скарали със Зайнеп, но той нищо не ѝ отговоря... Мехди дава пари на Кибрит и я изпраща да купи нещо за закуска.

В същото време Нермин се обажда на дъщеря си и ѝ казва, че не е трябвало, снощи, да ги пуска да си ходят, докато Мехди не ѝ прости, защото тя е виновна за всичко. Зайнеп и отговоря да не се обвинява, защото нямат за нищо вина, защото Мехди е видял снимка на нея и Фарук как се целуват и е бил ядосан на нея, а не на тях… Нермин казва, че сега дори и е станало по-леко, защото могат да анулират тази глупава сватба. Зайнеп казва на майка си, че ще поговорят по-късно, защото бърза за лекции.

Зайнеп отива да занесе закуска на Мехди в сервиза и отново се извинява, а той и казва да помисли, защо го е излъгала.

Зайнеп отива да занесе закуска на Мехди в сервиза и отново се извинява, а той и казва да помисли, защо го е излъгала.

Зейнеп и Емине отиват в автосервиза, за да занесат закуска на Мехди… Те чуват, че Мехди говори с някой и спират точно на входа и подслушват разговора им.

-Не искам да ти се набърквам, но такива решения не бива да се вземат прибързано - съветва го Нух.
-Защо? Когато се ожених, никой не каза, че е прибързано - отговаря Мехди.
-Стига! Това е друго решение -казва Нух.
- Нима Зайнеп не искаше да се откаже от сватбата? Не каза ли, че не може да го направи? Какво направихте вие? Казахте, че всяка булка се притеснява и че трябва да проявите разбиране. Ако бях постъпил правилно в този ден, днес нямаше да сме тук. Вижте до какво състояние доведе мен и семейството ми. Всички са съсипани. Представи си какво ще бъде по-нататък! Ще дам на тази жена живота си, ще я нарека своя съпруга. И какво ще се случи след това? Тя ще ме напусне, без да погледне назад. Точно както напусна онзи мъж. Как да повярвам на Зейнеп? – пита Мехди.

Зайнеп се обръща и си тръгва, силно засегната от чутото.

Емине я спира и ѝ казва: -Зейнеп, погледни ме! Можеш ли да спреш да плачеш? -Не чу ли? – пита Зайнеп.-Чух, и какво от това? Влез вътре и се разбери с Мехди. Ако не го обичаш, защо се измъчваш толкова много? Наистина не те разбирам. Искаш ли да живееш с мъж, когото не обичаш, както правят нашите майки? Нима това е живот, но на кой говоря?! – ядосва се Емене на приятелката си.

Зейнеп избърсва сълзите, взема контейнера със закуската от приятелката си и уверено влиза в работилницата. Този път тя не се спира пред вратата, а застава срещу съпруга си. Приятелят на Мехди ги оставя сами.

-Исках да ти го донеса, преди да е изстинало – казва Зайнеп, а Мехди и казва благодаря, без да откъсва поглед от работата си.
-Много съжалявам, Мехди. Прав си за всичко. Знам, че няма обяснение за това, което направих, но... бях много уплашена – обяснява Зайнеп.
-Може ли нещо да се поправи с извинение, Зейнеп? – пита Мехди.
-Нямам друг избор, освен да поискам прошка. Имаш ли друго предложение? – отвръща Зайнеп.
-Помисли! Просто помисли! Защо постъпи така с мен и семейството ми. Защо излъга? С какво съм заслужил това? Какво ти направих? Не е нужно да ми обясняваш нищо, просто помисли – казва Мехди.
-Ами, трябва да ходя в университет. Днес имам изпит... – отвръща Зейнеп и напуска работилницата.

Кибрит става свидетел как Фарук дава паспорта на Зайнеп и се опитва да я убеди отиде с него в Лондон.

Няколко минути по-късно Мехди извиква Кибрит и ѝ подава няколко банкноти и ѝ казва да настигне Зайнеп, за да ѝ ги даде.

Междувременно Зейнеп се качва в автобуса. Тъкмо автобусът да потегли , Фарук го спира и също се качва. В последния момент през задната врата в автобуса се качва и Кибрит. Кибрит не се приближава до Зейнеп, а слуша разговора ѝ с Фарук.

-Какво правиш тук? – пита го Зайнеп. -Видях те на автобусната спирка и тръгнах след теб - отговаря Фарук и добавя: - Трябва да поговорим за нещо важно. Казахте, че съм ти брат, а сега този човек е научил истината.
-Мама Нермин ли ти каза това? - пита Зейнеп.
-Да, и тя постъпи правилно. Слушай, реших да се намеся в тази ситуация. Не може да е така, Зейнеп. Готов съм да направя всичко, за да бъдем отново щастливи, както бяхме преди – казва Фарук
-Фарук, моля те... – опитва се да го спре Зайнеп.
-Не беше ли така? Бяхме много щастливи заедно. Можем да бъдем отново, ако искаш. Слушай, тази вечер ще летим за Лондон, вече купих билетите и наех къща. Ето ти паспорта, вземи го - казва Фарук и подава паспорта на Зайнеп и продължава: - Моля те, ела на летището. Не мисли за това, което се случи. Аз ще се погрижа за всичко, ще започнем нов живот в Лондон. Обещавам, че всичко ще бъде прекрасно.

Автобусът спира на следващата спирка. Фарук слиза. Вместо да отиде в университет, Зейнеп отива в дома на приемните си родители.

Нермин все още смята, че бракът на Зайнеп с Мехди е грешка и  трябва да бъде анулиран.

Нермин все още смята, че бракът на Зайнеп с Мехди е грешка и трябва да бъде анулиран.

Зайнеп пита майка си, защо е разказала всичко на Фарук, а Нермин ѝ отговаря с въпрос: - Няма ли и той право да знае, дъще?

-Майко, ако исках, щях да му кажа сама. Освен това си му дала и паспорта ми?! – отвръща Зайнеп.

-Зейнеп, всички се опитваме да те събудим. Не го ли виждаш? Моля те, не се съмнявай повече в добрите ни намерения – казва Нермин, а Зайнеп ѝ отвръща, че всички имат добри намерения, всички са прави и я пита, дали тя е единствената, която греши? Чувства се много уморена, защото всеки решава вместо, всички са наранени и тъжни заради нея….

-Не, Зейнеп. Не ти оказваме натиск, ти не знаеш какво е това? - отговаря Нермин и продължава да разпитва Зайнеп: - Какво се случи снощи в онази къща? Какво ти казаха? Зайнеп, ядосана ли си, защото ти казвам, че заслужаваш нещо по-добро, дъще? Така ли те възпитах? Защо се оставяш да те унижават?

-Мамо, Мехди ме попита кой е този човек и аз го излъгах. Сега той смята, че съм го направил на глупак – обяснява Зайнеп.

-Значи се е смятал за мъдър, като се е оженил на тази възраст по традиционния начин? – отвръща Нермин.

- Да не би, аз да направих нещо по-различно? – пита Зайнпе.

-Твоята ситуация е различна. Сакине те притисна и Мехди се е възползвал от случая. Останал е с впечатлението, че може да се ожени за момиче, за което дори не е мечтал. Много добре знам накъде отива това. Мислиш ли, че Мехди ще ти прости тази лъжа? Добре, нека приемем, че ще ти прости. А след това? Ти ли си момичето за него? Вашето виждане за любовта и брака е неморално за тях. Майка му е трябвала да му намери момиче от квартала. Той няма да се примири с теб и твоето минало. Знаеш ли какво се говори за теб в квартала? Обидите, които никога не си чувала в тази къща, ще ги чуеш там. Какво да направя, дъще? Как да допусна да станеш жертва на всичко това? Ако детето ми е на ръба, аз ще го хвана и ще го издърпам. Ти трябва да ме разбереш - казва Нермин.

-Всичко е наред, не прави така, мамо! - казва Зейнеп и прегръща майка си и продължава: -Този брак не е такъв. Моля те, не се натъжавай, моля те!
Кибрит разказва всичко на Мехди.

Кибрит разказва всичко на Мехди.

Кибрит се връща в работилницата и казва на Мехди, че не е можала да даде парите на Зейнеп.

-Тя не ме видя... – казва Кибрит

-Какво имаш предвид, че не те е видяла? - не разбира Мехди.

-Кълна се, че докато вървях до тук, все си мислех как да ти го кажа, за да не те разстроя, но няма друг начин. Тя не беше сама в автобуса. Един мъж на име Фарук също се качи, така го нарече Зайнеп. Но тя не говореше с него, не се съгласяваше с него, не правеше нищо – обяснява Кибрит, това, което е видяла.

-Какво, човекът каза на Зейнеп? – пита Мехди.

-Даде ѝ паспорта и каза, че е купил билети, че ще летят за Лондон тази вечер. Замръзнах и не можех да направя нищо. Прости ми, че не дадох урок на този негодник…

Мехди я пита, дали Зайнеп не я е видяла, а Кибрит му казва, че е уверена, че не е, а той ѝ казва, че това трябва да си остане между тях.

Зайнеп разказва на Емине какво е станало, а тя я съветва, че е 
отлична идея да замине за Лондон с Фарук, след като не обича Мехди.Ще замине ли за Ло...

Зайнеп разказва на Емине какво е станало, а тя я съветва, че е отлична идея да замине за Лондон с Фарук, след като не обича Мехди.

Ще замине ли за Лондон Зайнеп?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи