Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.11 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди ядосан на Зайнеп, че го е излъгала за Фарук, напуска дома си. Какво ще направи Зайнеп? Ще прости ли Мехди на Зейнеп? Вижте още какво ще се случи в епизод 11 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 19 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа

В епизод 10 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп?


НА КРАТКО какво се случва в 11 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 19 януари 2022 по Diema Family:

Мехди вижда снимка, на която Зайнеп и Фарук се целуват и разбира истината. Мехди си събира багажа и напуска дома си.

Джелал се запознава с Фарук. Дали Фарук и Джелал ще обединят срещу Мехди?

Въпреки молбите на Сакине Зейнеп казва истината на свекърва си и зълвите си.

Сакине признава, че тя е излъгала, но с тази лъжа е спасила и Зайнеп и Мехди.

Зелиха е ядосана, че Сакине е излъгала и поставила в това положение снаха ѝ.

Зайнеп решава да отиде до сервиза на Мехди, но стигайки там, тя се страхува да влезе и се връща обратно.Зайнеп и семейството на Мехди са все още в дома на Нермин и Екрем.

Мехди прошепва на Зйнеп, че съжалява, че не и е повярвал, вече убеден, че Фарук наистина е неин брат, а след това казва на глас: -Зейнеп може да идва тук, когато пожелае, г-жо Нермин. Вие също можете да идвате у нас. В крайна сметка сте положили много усилия за отглеждането на Зейнеп през годините. Никой няма право да ви отнема родителските права. Моля ви, не си мислете, че Зейнеп ви е била отнета и семейството ви е разпокъсано.

Екрем го прекъсва и взема думата като му казва, че все пак той е нападнал семейството, което е дошло на вратата му и него го интересуват действията, а не думите, защото много добре познава неговата същност.

Екрем се надига от дивана и излиза от стаята като казва, че съжалява, но има много работа. Мехди иска и те да си тръгват, но Нермин му казва да су успокои и отиде да измие, защото тя иска още малко да си поговорят.

Мехди пита Зайнеп, къде е банята, а тя му отговоря, че на горния етаж и го пита, дали да му я покаже, а той и отговоря, че ще я намери и сам се качва нагоре. Погледът му е привлечен от вътрешността на една от отворените стая. Той веднага разпознава, че това е стаята на Зайнеп.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.12 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.12 (Diema Family) какво ще се случи

Кибрит става свидетел как Фарук дава на Зайнеп паспорта ѝ и я убеждава да замине с него в Лондон. Кибрит разказва всичко на Мехди. Емине съветва...

Мехди вижда  снимка, на която Зайнеп и Фарук се целуват и разбира истината.

Мехди вижда снимка, на която Зайнеп и Фарук се целуват и разбира истината.

Мехди влиза вътре и се оглежда. На един рафт за книги забелязва купчина снимки. Той ги взема в ръка и ги преглежда. Изведнъж Зейнеп влиза в стаята. Той изпуска снимките и те се разпиляват по пода. На една от снимките Зейнеп и Фарук се целуват! Именно тази снимка привлича вниманието на Мехди!

Идва Екрем, за да провери какво става, но виждайки Мехди и Зайнеп бързо се връща. Зайнеп се опитва да я прикрие с обувката си, но вече е твърде късно.

Мехди излиза от стаята без да каже и дума на Зайнеп и прави знак на майка си, че си тръгват.

-Зайнеп, ти не си длъжна да си тръгваш! Нали знаеш, това е и твои дом – казва Нермин, но погледът на Екрем говори друго и Зайнеп тръгва след Мехди и семейството му.

Джелал се запознава с Фарук

В същото време Фарук е на бара и поръчва питие след питие. До него седи Джелал и чу казва, че явно не пие за удоволствие, а Фарук го пита, дали се познава?

-Не. Видях те на сватбата на Зейнеп. Ти си брат ѝ? Така разбрах – отговоря Джелал, Фарук иска сметка и тръгва да стана, а Джелал го пита за къде бърза и защо не си поговорят. Фарук му отвръща, че няма за какво да си говорят, а Джелал вади визитна картичка и му я подава, като казва, че има автокъща в квартала и ако някога се отбиете отново, нека си поговорят. Може да си помогнат взаимно, защото той е експерт по хората. А и той като него не харесва Мехди. Фарук прибира визитната картичка в джоба си и си тръгва.
Мехди си събира багажа и напуска дома си.

Мехди си събира багажа и напуска дома си.

В същото време Мехди и Зайнеп са се прибрали в дома си и са в стаята си.

-Мехди, аз... мога да ти обясня - казва Зейнеп. Мехди изважда чанта от гардероба и събира нещата си в нея.

- Къде отиваш? – пита тя.

-В работилницата и не ме чакай! – отговоря Мехди.

-Защо се местиш там? Заради мен? Има ли проблем? – пита Зайнеп.

-И все още питаш дали има проблем, Зейнеп? – ядосан е Мехди

-Слушай, исках да ти кажа, исках да ти обясня всичко... Разбирам, че си ядосан и имаш основателна причина за това. Наистина не исках това да се случи – обяснява Зайнеп.

-И какво искаше да се случи, Зейнеп? - пита Мехди. - Ти излъга, гледайки ме право в очите. Каза, че този човек е твои брат. И двете ви семейства го потвърдиха. И само защото ти беше тъжна, реших да се извиня на семейството ти. На свой ред вие обединихте сили, за да ме измамите. Никога повече не смей да ме правиш на глупак! – казва Мехди

-Мехди, аз наистина не го направих по своя воля. Всичко беше извън моя контрол – обяснява Зайнеп.

-Тогава защо не беше честна с мен? Не ме ли видя? Не ме ли разбра изобщо?- пита Мехди.

-Страхувах се и затова не казах нищо – казва Зайнеп.

-Не смей да правиш от мен такъв човек! – предупреждава Мехди и взема чантата си и излиза от къщата.

След малко Сакине влиза в стаята при дъщеря си. Тя прегръща плачещата си дъщеря и казва: - Ах, колко съм глупав! Разбира се, те се възползваха от тази възможност. Нермин каза всичко, нали? Тя каза, че това не е бил брат ти, а годеникът ти. Тя отново ни измами!

-Майко, моля те, замълчи! Не се замесвай повече! - повишава тон Зайнеп. В този момент в стаята влизат Мюжган и Зелиха, но виждайки, че тя разговоря с майка си излизат.

Зейнеп избърсва сълзите от бузите си, става от леглото и се отправя към вратата.

-Не смей! – спира я Сакине, тъй като отлично знае какво иска да направи дъщеря ѝ. - Не можеш да им кажеш това! Очевидно е, че Мехди иска това да остане между вас двамата. Не им давайте повод да говорят. Тогава дори Мехди няма да може да се справи с това.
Въпреки молбите на Сакине Зейнеп казва истината на свекърва си и зълвите си.

Въпреки молбите на Сакине Зейнеп казва истината на свекърва си и зълвите си.

Въпреки молбите на майка си Зейнеп напуска стаята и слиза долу. Тя спира пред масата, на която седят свекърва ѝ и двете ѝ зълви. –

Чудите се какво се случва. Имате право да знаете! Ще ви кажа всичко, не искам да крия нищо. Фарук е бившият ми годеник – казва Зайнпе.

Зелиха, Джемиле и Мюждан поклащат невярващо глави.

-Бях сгодена за него. Той не знаеше, че се омъжвам за Мехди. Той дори не знаеше, че сме се разделили. Ето защо дойде онази вечер. Но за всичко съм виновна аз, аз съм виновникът. Аз се държах зле пред вас и пред Мехди. Напразно е да казвам каквото и да било сега, затова няма да казвам нищо повече. Знам, че не мога да върна времето назад. Простете ми. Много съжалявам, че не казах истината. Страхувах се! – искрена е Зайнеп.

Сакине признава, че тя е излъгала, но с тази лъжа е спасила и Зайнеп и Мехди.

-Знаех си го! Знаех от самото начало! Казах ви, но вие не ми повярвахте. Ти ни опозори! Не се ли срамуваш, момиче? - заявява Муджан, сякаш само това е чакала.
- Стига вече! Достатъчно! Ако някой трябва да се срамува, ако някой трябва да се чувства виновен, това съм само аз! Аз бях тази, която каза, че е неин брат. Защитих не само Зейнеп, но и Мехди. Спасих ги и двамата! Какво щеше да стане, ако истината беше излязла наяве тогава? Тази нощ Мехди беше като огън. Ами ако Зейнеп му беше казала, че Фарук е неин годеник? Сега нямаше да сме тук, а в полицейския участък! Лесно е да съдим другите, но помислете. Направих това, което беше правилно. Дори дъщеря ми да отрича, аз защитих двете ни деца. Зейнеп не е заслужила тези думи, тя не е виновна. Каквото искате да кажете, кажете го на мен – намесва се Сакине.
Зелиха е ядосана, че Сакине е излъгала и поставила в това положение снаха ѝ.

Зелиха е ядосана, че Сакине е излъгала и поставила в това положение снаха ѝ.

-Не е това начина да защитаваш детето си! – ядосва се Зелиха.

Зелиха става и отива при Зайнеп ѝ и казва, че семейство не се гради на основата на лъжа и тъй като е млада, нека това да ѝ бъде за урок, а Зайнеп бързо се качва в стаята си.

Мюждан се ядосва на майка си, че е простила толкова бързо на снаха си, а Зелиха казва на дъщеря си, че въпреки че има две майки, бедното момиче не знае какво е да имаш семейство и дом, затова трябва да бъдат търпеливи към нея.

В същото време Мехди споделя на приятеля си Нух, че е бил прав още от самото начало, че Фарук не е брат на Зайнеп, но те го убедили и го забъркали в тази работа. Нух се ядосва и казва на Мехди, че още сега ще отидат и ще му потърсят сметка, но Мехди му казва, че никъде няма да ходят, защо Фарук е прав, защото отваряйки вратата е видял годеницата си в сватбена рокля, как ще постъпят те ако са на негово място.

Зайнеп решава да отиде до сервиза на Мехди, но стигайки там, тя се страхува да влезе и се връща обратно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.99 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.98 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи