Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди е освободен от затвора, като преди това се забърква в сделка с Дженгиз. Баръш съобщава на Нермин, че след няколко дни ще получи обратно имотите и парите си. Вижте още какво ще се случи в епизод 101 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 25 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 100 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Султан и Емине съобщават на Али, Саваш и Йозлем, че не може повече да работят за тях. Ерджан иска голяма сума пари, за да свидетелства в полза на Мехди. Зайнеп не знае откъде може да вземе толкова много пари.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 101 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 25 май 2022 по Diema Family:

Баръш съобщава на Нермин, че след няколко дни ще получи обратно имотите и парите си.

Сакине се страхува, че Нермин отново ще ѝ вземе Зайнеп.

Зайнеп казва на семейството на Мехди, че любовницата на Ерджан е поискала петстотин хиляди в замяна на това Ерджан да даде правдиви показания в съда.

Изненадващо за всички на делото на Мехди, Ерджан се изправя пред съда и казва истината.

Баръш моли Зайнеп да бъде много внимателна, защото Мехди никога няма да се промени.

Майките на Зайнеп са притеснени за дъщеря си, след като разбират, че Мехди е освободен от затвора.

Мехди е освободен от затвора, но преди това се забърква в сделка със стария Дженгиз.


Зайнеп и Емине се качват в стаята на Зайнеп.

-Боже, как ще кажа на Джемиле, че ни трябва петстотин хиляди, за да може да излезе Мехди от затвора? – притеснена е Зайнеп.

-Няма откъде да намерим толкова много пари! Ти и без другото толкова много се грижиш за това семейство. Успокой се! – казва Емине.

-Дай да ги извикаме и разкажа всичко – предлага Зайнеп.

-Уверена ли си, че искаш да го направиш? – пита Емине, а Зайнеп ѝ отговоря, че да.


Баръш съобщава на Нермин, че след няколко дни ще получи обратно имотите и парите си.

Нермин, Сакине, Султан и Емине са във всекидневната. Баръш се обажда на Нермин и ѝ казва, че до една седмица ще си върне парите и всичко останало, което ѝ принадлежи. Нермин е много щастлива и започва да прави планове за бъдещето.

-Ще наема голяма къща на Босфора. Не, ще я купя. Разбира се, че ще я купя. След това ще седнем заедно на масата и ще се насладим на гледката към Босфора. Ще се забавляваме и ще напуснем тази къща – казва Нермин.

-Какво ще правя там, Нермин? Знаеш, че през годините съм служил в такива къщи. Ти ще отидеш, а аз ще остана. - казва Сакине.

- Как може така? Ще отидем всички заедно – заявява Нермин.

Нермин, ти, ще се изнесеш, а аз и Зейнеп ще ти идваме често на гости - казва Сакине.

-Не, Зейнеп също ще дойде с мен. Тя е израснала в тази среда и ще бъде много по-спокойна – обяснява Нермин.

-Момичето напусна тази среда и дойде при мен. Защо би напуснала такава къща и би дошла при мен? – пита Сакине.

-Не говоря за къщата, а за хората, за средата. Ако е по-щастлива тук, така да бъде – отвръща Нермин.

-Нермин, какво не е наред с нашата среда, с тези хора? Зейнеп е много щастлива в нашата среда – казва Сакине.

-Добре, няма да я притискам, нека реши сама. Мисля, че тя най-вероятно ще живее с мен. Понякога ще идва да те вижда, така че спокойствието ти, също няма да бъде нарушено. Не е ли хубавото? – пита щастлива Нермин.
Сакине се страхува, че Нермин отново ще ѝ вземе Зайнеп.

Сакине поглежда Нермин с недоволство и възмутено се отправя към кухнята. От гняв тя разлива кафето на Нермин в мивката. Тя е сигурна, че сега, когато е върнала парите си, ще се опита отново да ѝ отнеме Зайнеп.

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Дженк са притеснени, че лъжат г-жа Фериде, но нямат друг избор. Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им....

Междувременно Зейнеп разказва на Нух, Джемиле и Бенал, какво иска любовницата на Ерджан в замяна на това Ерджан да даде правдиви показания в съда.

Роднините на Мехди са ужасени, когато научават, че става въпрос за петстотин хиляди. Те знаят, че никога няма да съберат тази сума.

В същото време Баръш е в стаята на брат си.

-Искам да участваш по-активно в компанията! Да идваш, да си тръгваш, да се вземаш дела. Най-вече искам да излезеш от тази къща, не искам да седиш затворен тук! – обяснява Баръш.
-Казваш, че съм адвокат, но никога не съм участвал в съдебен процес. Реших, че утре ще изляза от тук! Утре сутринта – заявява Саваш.

-За делото на Мехди ли? – пита Баръш.

-Да, аз също работих по този случай. Не искам да оставям Зейнеп сама. Освен това, както казах, това ще бъде първото ми изпитание – отговаря Саваш.

Действието прескача на следващия ден. Делото срещу Мехди вече е в ход. Неочаквано в съдебната зала влиза любовницата на Ерджан, а малко по-късно и Ерджан, придружен от полицай. Зейнеп изглежда изненадана. Тя не знае как се е случило така, че мъжът е решил да свидетелства.

-Господин съдия, съвестта ми не е чиста - казва затворникът, застанал на свидетелската скамейка. - Всичко беше така, както Мехди Караджа каза по време на изслушването. Покойният Бекир се опита да го намушка с нож в деня, в който е трябваше да бъде освободен. Самият аз се скрих в тоалетната, за да не ме види някой. Мехди обезоръжи Бекир и излезе от тоалетната, а аз излязох от скривалището си и изпълних план Б на Вейси.

-Какво означава това? - пита съдията.

- Наръгах с нож Бекир и хвърлих вината върху Мехди – обяснява Ердажан.

Скоро съдията обявява решението: -Въз основа на показанията на свидетеля и на защитата съдът реши да освободи Мехди Караджа от ареста.

Присъстващите Нух, Джемиле и Бенал избухват в радост.

-Зейнеп, как се случи това?" - пита Мехди, докато пазачите го извеждат в коридора.

-Не знам, може би съвестта му се е обадила - отговаря момичето.

-Братко, ще те чакаме пред портата на затвора. Ако не се налага, дори не ходете до тоалетната. Бъдете търпеливи, ще те вземем след няколко часа - обявява Нух.

В този момент Мехди забелязва Баръш да стои в коридора, който го гледа право в очите. Мехди заедно със затворническата охрана напуска сградата на съда.

-Има нещо, което не ми дава мира! Откъде Мехди има петстотинте хиляди?- пита Саваш.

- Поискали са му петстотин хиляди? - пита заинтригуван Баръш.

-Поискаха ни пари в замяна на истината - признава Зейнеп.

-Откъде има толкова пари? - пита Баръш.

-Не знам. Мозъкът ми е на път да експлодира, но наистина не мога да го разбера - заявява Зайнеп.
-Зейнеп, нека ти кажа нещо. Мехди е замесен в мръсен бизнес и така е получил парите. Сега не говоря за твоя клиент, а за бившия ти съпруг, който те отвлече. Това е Мехди, той няма да се промени. Зейнеп, виж, сега трябва да сме още по-внимателни! – казва Баръш.

Действието се премества в затвора. Мехди се връща в килията си. Без да говори с никого, той сяда на леглото си. Той продължава да мисли за изненадващото признание на Ерджан и подозира, че Баръш е платил исканата сума, но след малко от Дженгиз научава, че той е платил исканата сума на Ерджан.

-Благодаря ти, татко, направи ми голяма услуга! Но тези пари... Те са много голяма сума. Не знам как ще ти ги върна – обяснява Мехди.
-Ще ги върнеш. От днес ти ще бъдеш моят човек отвън - казва Дженгиз. -Приготвихме ти къща, в която ще живееш със семейството си - обявява Дженгиз. - Днес ще бъдат преведени парите на сметката ти. Сред хората, които ще срещнеш, ще бъде и Мето, моят доверен човек. Можеш да му се довериш за всичко, казах му всичко, което трябва да знае. Отсега нататък всички мои хора ще работят за теб.

Мехди благодари на Дженгиз и го пита каква работа има навън. Дженгиз му обяснява, че се грижат за бедните хора и има колкото приятели, толкова и врагове.

-Ще защитавам репутацията ви, както и своята – обещава Мехди.

Дженгиз го предупреждава, че ще се сдобие с голяма сила и ако не е внимателен може да загуби всичко за миг.

Междувременно Зейнеп се прибира вкъщи. Влиза в хола, където са двете ѝ майки - Емине и Султан, която се грижи за бебето на Бенал.

-Какво става, дъще? - пита Нермин.

-Ще излезе ли Мехди от затвора? - пита Султан.

-Да, той е освободен - отговаря Зейнеп.

-Това е краят ни! - казва ужасена Нермин. -Какво ще правим сега? Той ще бъде отново сред нас. Какво ще правим, ако той дойде на вратата ни?

-Вероятно ще дойде. Дъщеря му е тук! Моля ви, не се паникьосвайте.- казва Зейнеп.

-Дъще, моля те, осъзнай се! Какво ще стане, ако този човек отново се опита да ти направи нещо? Какво ще правим тогава? – пита Сакине.

Зейнеп си поема тежко дъх и се оттегля в стаята си, за да избегне нов спор с майките си.

Действието се връща пред затвора. Близките на Мехди вече го чакат пред портите на затвора. Пристига и Дилара, която им казва, че не е издържала и е дошла. Джемиле споделя на Нух, че не знае, къде да заведат Мехди?! Нух я успокоява, да не мисли за това, а да се радва, че Мехди излиза от затвора, а по-късно ще решат, къде да го настанят.

В същото време редица от черни лимузини спират на пътя.

-Определено някой влиятелен човек излиза - отбелязва Нух и дискретно поглежда към пристигащите. - Всички приличат на гангстери.

След малко Мехди излиза през портата. Преди да успее да се приближи до близките си, един от подозрителните мъже застава пред него.

-Вие трябва да сте Мето? - отгатва Мехди.
-Да, братко. Аз ще взема багажа ви - отговаря човекът на Дженгиз.

Близките на Мехди се стъписват, но Джемиле се приближава до брат си и го прегръща. Всички са много развълнувани и прегръщат Мехди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.126 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи