Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.100 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Баръш не е против Зайнеп да защитава Мехди, но се притеснява за нея... Султан и Емине съобщават на Али, Саваш и Йозлем, че не може повече да работят за тях. Ерджан иска голяма сума пари, за да свидетелства в полза на Мехди. Зайнеп не знае откъде може да вземе толкова много пари. Вижте още какво ще се случи в епизод 99 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 24 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 99 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш и Зайнеп се сдобряват. Дженгиз се опитва да привлече Мехди в бизнеса си.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 100 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 май 2022 по Diema Family:

Султан се кара на Джемиле, че се държи лошо със Зайнеп и Нух, който правят всичко, което могат, за да спасят Мехди.

Мехди знае, че магазинът за гуми и къщата са продадени, но не казва на близките си за това.

Баръш казва на Зайнеп, че не е против, че е взела делото на Мехди, но я моли да бъде внимателна, защото се притеснява за нея.

Султан и Емине съобщават на Али, Саваш и Йозлем, че не може повече да работят за тях.

Бусе- любовницата на Ерджан го убеждава да промени показанията си, но той иска голяма сума пари. Зайнеп не знае какво да прави? Мехди я предупреждава, да не е посмяла да вземе пари от Баръш.


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

Мехди е освободен от затвора, като преди това се забърква в сделка с Дженгиз. Баръш съобщава на Нермин, че след няколко дни ще получи обратно имотите...

На закуска Йозлем е много възмутена, че чичо ѝ и братята ѝ са били на кръчма с обслужващия персонал и подчинена на Баръш. Али се ядосва на племенницата си, че се държи лошо с хората, които работят за тях.

Бусе – любовницата на Ерджан се обажда на Зайнеп, за да се видят.

Султан се кара на Джемиле, че не се държи добре със Зайнеп и Нух, който правят всичко, което могат, за да измъкнат Мехди от затвора.

Джемиле осъзнава, че се е държала лошо със Зейнеп, и ѝ се извинява за това.

Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Дженк са притеснени, че лъжат г-жа Фериде, но нямат друг избор. Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им....

Близките посещават Мехди в затвора. Той не им разкрива, че знае за проблемите им.
Близките посещават Мехди в затвора. Той не им разкрива, че знае за проблемите им.
-Како, вероятно утре няма да изляза от затвора - казва Мехди без капчица надежда. -Не идвайте тук, не се измъчвайте напразно.

-Какво говориш? Това не е възможно - казва Джемиле.

-Утре ще докарам всички с буса - обявява Нух. -Това ще бъде като екскурзия до съда. След това ще те вземем и ще се върнем заедно.

-Вие на Мюжган разказвайте тези приказки! Вие вярвате ли в тях? - пита Мехди, а след това ги пита как се справят. Бенал му отговоря, че всичко е наред.

-Ако не исках да те видя толкова много, никога нямаше да изляза от магазина - заявява Нух. - Дойде зимата, хората сменят гуми. Пристигна и директорът на компанията, можем да ни увеличи комисионните.

-Ти си истински лъв, братко мой. Винаги съм гледал на теб като на мой брат - казва Мехди.

-Стаята на Кибрит също е много красива. Ако я беше видял, щеше да ти хареса много. - казва Джемиле.

-Мюжган също има красиво креватче, на него е нарисувана принцеса - обявява Бенал.

-Не се притеснявайте за мен - казва Мехди. - Достатъчно ми е, ако всичко е наред с вас. Не пренебрегвай и работата си. - Мехди насочва поглед към Нух. - Не идвай тук всяка седмица, семейството ни има нужда от теб.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Зейнеп, където тя получава sms от Баръш, че я чака пред входната. Тя излиза при него.

-Реших да дойда преди срещата, исках да поговоря с теб. – казва Баръш.

-Разбира се. За какво? – пита Зайнеп.

-Няма да се спирам на темата, но става дума за Саваш. Знам, че ти е помага по делото на Мехди, но не това е темата. Въпросът е, че когато Саваш говори за този случай, очите му се насълзяват. Да, трудно ми е, но осъзнах, че съм направил грешка със Саваш. Всички в семейството сме адвокати. Както каза чичо ми, нашата къща е като адвокатска кантора – казва Баръш.

-Какъв е планът ти? - пита Зейнеп.

-Искам да го извадя от мрака. Ако иска, може да дойде и да работи в офиса. И ако каже, че не иска да излиза от къщи, ще му дам няколко дела. И тъй като сте работили заедно по първия случай, бихте могли да направите същото и по още няколко. Вие се превърнахте в страхотен екип – обяснява Баръш.

-Благодаря ти. Детайлите ме отегчават, а Саваш може да погледне на ситуацията от различни гледни точки, той е много талантлив – отвръща Зайнеп.

-Чудесно. Има и още нещо. Няма нищо лошо в това да искаш да помогнеш в случая на Мехди. Няма да се намесвам в това – признава Баръш.

-Благодаря ви – казва Зайнеп.

-И още нещо. Какво ще кажете да отидем на вечеря тази вечер? – предлага Баръш.

-Много ми се иска, но утре има изслушване и трябва да се подготвя. Има вероятност да се появи нов свидетел. Всъщност искам да те попитам нещо. Трябва да бъда малко по-отдадена на този случай. Ако кажеш, че това не е според правилата... – пита Зайнеп.

-Зейнеп, сега не говориш с шефа си, а с Баръш. Не приех оставката ти и няма да я приема. Знам, че не пренебрегваш задълженията си, така че няма проблем. Но моля те, бъди внимателна? Нямам нищо против да поемеш делото на Мехди. Просто имам проблем с лошите хора, които са около Мехди. Страхувам се, че могат да те наранят. Затова бъди внимателни – казва загрижен Баръш.
Текст от potv.bg
Султан и Емине съобщават на Али, Саваш и Йозлем, че не може повече да работят за тях.
Султан и Емине съобщават на Али, Саваш и Йозлем, че не може повече да работят за тях.

В същото време в къщата на Баръш Султан и Емине съобщават на домашните, че искат да им съобщят нещо. Всички сядат във всекидневната.

-Г-н Али Риза, утре е денят на заплатата ни - казва Султан.

-Да, разбира се, няма проблем. Вече съм подготвил всичко – отвръща Али Раза и изважда плик от едно чекмедже.

-Не се притеснявайте, госпожо Султан - взема думата Йозлем. - Никога не сме дължали нищо на никого.

-Моля, госпожо Султан - Али протяга плика към Султан.

-Не, г-н Али. Приберете парите си – казва тя.

-Емине, дъще, ти ги вземи – подава прилика Али Раза на Емине.

Тя също отказва парите.

-Добре, разбирам ви, прави сте. Това, което правите, не може да се измери с пари. Дайте ми номера на сметката и аз ще направя превод - предлага Али Раза.

-Не, г-н Али Риза. Напускаме - заявява Султанът.

-Това е невъзможно, сигурно ми се е причуло - казва невярващо мъжът.

-Лельо Султан, ако това се дължи на държанието на сестра ми към вас... – намесва се Саваш.

-Саваш, моля те, ти ме обиждаш. Мисля, че съм се съобразил с тях, доколкото мога. - казва Йозлем.

-Госпожо Султан, не обръщайте внимание на Йозлем. Сърцето й е като диамант. Ако това е свързано с нощния ми живот, няма проблем – казва Али.

-Не, г-н Али, няма - отговаря Султан. - Саваш, сине, бих умряла за теб. Всичко, което сме направили досега, сме го направили, защото много ви обичаме. Ние гледаме на вас като на семейство. Всичко, което направихме, го направихме от сърце. Ако имате нужда от нас, ние ще дойдем отново, ще бъдем с вас. Но да бъдеш приятел, семейство и в същото време да вземаш пари, не е редно. Освен това няма нищо общо с г-жа Йозлем, това вече го решихме...

Текст от potv.bg
Бусе-любовницата на Ерджан го убеждава да промени показанията си, но
 той иска голяма сума пари. Зайнеп не знае какво да прави? Мехди я 
предупрежда...
Бусе-любовницата на Ерджан го убеждава да промени показанията си, но той иска голяма сума пари. Зайнеп не знае какво да прави? Мехди я предупреждава да не е посмяла да вземе пари от Баръш.

Зейнеп се среща с Бусе, любовницата на Ерджан. Тя ѝ казва, че е успяла да го убеди Ерджан да свидетелства в полза на Мехди, но има едно условие. Преди делото трябва да им дадат петстотин хиляди.

По късно Зейнеп се среща с Мехди в затвора.

-Откъде взе парите, които ми донесе? - пита Мехди още в началото. - В никакъв случай не искам да чувам, че са от Нермин или Баръш.

-Мехди, какво питаш? Едва внесох парите тук. Какво общо имат мама Нермин и Баръш с това? Мама все още не е получила парите обратно – отговоря му Зайнеп.

-Откъде ги взе? – пита отново Мехди.

-Не каза ли на Нух да продаде дяловете ти в магазина и аз да ти донеса парите? – отговаря Зайнеп.

-Не ме лъжи, Зейнеп. Няма къща, няма магазин. Семейството ми не знае, че знам, и не им казвам нищо. Като се има предвид, че Нух няма пари, откъде ги взе?

-Слушай, имаме много по-важни теми за обсъждане, моля те.

-За мен няма по-важна тема от тази. Откъде намери парите? Взела си ги от Баръш, нали? Ако си го взел от шефа си, това е още по-голямо бреме за мен, отколкото да съм тук.

-Нух продаде буса си, щастлив си сега?

-Това ли е последното, което му е останало?

-Да, последното. Никой не мисли за други неща, всички правим всичко възможно, за да те измъкнем оттук. Искам да ти кажа, че имаме по-важна тема, чуй ме. Любовницата на Ерджан ми се обади, срещнахме се , тя иска петстотин хиляди за това, че Ерджан ще даде правдиви показания. До утре. Ако спешно намерим парите, ще го убедим да каже истината – съобщава Зайнеп.

-Не можем да намерим такива пари - заявява Мехди.

-Можем да ги намерим, но имаме много малко време – казва Зайнеп.

-Нито за мен, нито за нещо друго, което ме засяга, не може да вземеш пари от този човек на име Баръш. Направи много за мен, благодаря ти за това. Но отсега нататък, не се притеснявай! – казва Мехди и си тръгва.
Текст от potv.bg

Връщайки се при останалите затворници Дженгиз пита Мехди, какво се е случило, а той му казва, любовницата на Ерджан е поискала петстотин хиляди, за да може Ерджан да каже истината, но той няма откъде да вземе тези пари, затова ще остане с него тука в затвора...

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи