Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра и Дженк са притеснени, че лъжат г-жа Фериде, но нямат друг избор. Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им. Баръш отчаяно се опитва да намери дъщеря си. Азра го утешава, но Дженк не разбира правилно ситуацията. Вижте още какво ще се случи в еп.157 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 25 май 2022 по Diema Family от 21:00 часа

В епизод 156 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Г-жа Фериде моли Азра да се върне в имението, но тя не желае. Възрастната жена припада, след което се оказва, че тя няма спомен за изминалата 1 година. Леля Шекер моли Дженк и Азра да ѝ разкажат, какво се е случило през тази година, която е забравила.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 157 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 май 2022 по Diema Family:

Азра и Дженк са притеснени, че лъжат г-жа Фериде, но нямат друг избор.

Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им.

Серап е притеснена за здравето на свекърва си и пита синовете си, какво ще правят утре, когато Азра не тръгне с тях за Истанбул.

Дженк отива да говори с Азра, но я вижда колко е щастлива с Танем и Баръш и разбира, че няма място в този триъгълник. Баръш отчаяно се опитва да намери дъщеря си. Азра го утешава, но Дженк не разбира правилно ситуацията.

Ерсой признава на Дженк, че знае за договорката му със Сумру


Баръш разбирайки, че дъщеря му заминава за Истанбул тръгва към летището, по пътя приятел му се обажда, че самолетът на Дамала е излетял и той не може нищо да направи.

Азра и Дженк са притеснени, че лъжат г-жа Фериде, но нямат друг избор.

Дженк разказва на баба си, че фирмата за тази една година много се е разраснала, а той правел семинари в Китай, Испания… и съвместно с г-н Мурат открили хотел.

-А ти какво правеше през тази една година, дъще? – пита г-жа Фериде Азра.
-Аз бях заета с други неща, но не се притеснявай, ние заедно вървим напред – отговоря Азра.
-Добре! Дженк, знам, че обичаш да пътешестваш, но не оставяй само, моето момиче. Разказвайте, какво друго се случи? – пита леля Шекер.

Азра и Дженк разказват, тоест лъжат баба си, че почти всеки месец са идвали тук на морето, защото на нея много ѝ харесвало.

Г-жа Фериде им казва, че е много щастлива да ги види заедно, независимо от това през какво са преминали… и се надява Бог да ѝ помогне да си спомни всичко, което е преживяла, а ако не си спомни, любовта изписана на лицата им ѝ стига…

Пристига Арда, а г-жа Фериде си спомня, че не ги е попитала за Мерт, къде е той. Азра и Дженк мълчат, а Арда казва на баба си, че са го изпратили във Виена да учи, защото много добре свири на пиано, и затова Азра и Дженк са тъжни.

Арда спасява Дженк и Азра от въпросите на г-жа Фериде, като ѝ казва, че е време да изпие лекарствата си.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.101 (DiemaFamily) какво ще се случи

Мехди е освободен от затвора, като преди това се забърква в сделка с Дженгиз. Баръш съобщава на Нермин, че след няколко дни ще получи обратно имотите...

След като г-жа Фериде и Арда се отдалечават, Азра става от пейката, а Дженк я последва и моли Азра да му прости, че я е накарал да преживее тази болка, че отново ѝ напомнил.

-Не е нужно да се извиняваш! Това не е твоя грешка- отвръща Азра.

-Азра! – казва Дженк, като я хваща за ръката. – Аз не искам, ти да се разстройваш! Ако мога нещо да направя? -пита Дженк.

-Ние няма какво повече да си кажем. Извинявай, но не съм в състояние да говоря – отговоря Азра и си тръгва.

Хюлия иска да оправи отношенията между Сумру и Серап, затова ѝ се обажда и разбира, че Азра се е намерила.

-Преставяш ли си Азра се е появила, но Серап ми каза, че не иска да се върне – казва Хюлия на Сумру.

-Тя само така си говори, аз познавам Азра от малка, да знаеш, че ще се върне – уверено казва Сумру. – Знаеш ли, сетих се, че имам да свърша нещо много спешно – казва Сумру, като си взема чантата. На изхода среща Гюркан - съдружника на Баръш. Той иска нещо да ѝ каже, но тя бързо го отминава.

Гюркан влиза вътре и виждайки Хюлия ѝ се представя и казва, че иска да работят с тях – тяхната марка кафе да се представя в техните хотели. Хюлия е много щастлива от направеното предложение.

Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им.
Разбирайки, че Дженк е намерил Азра, Сумру напомня на Дженк за договорката им.

Сумру се обажда на Дженк, за да го пита, как сега, след като е намерил Азра ще се раздели с нея.

-Не се притеснявай, Сумру, Азра си е изградила своя живот тук и аз нямам намерение, да ѝ го разрушавам. Баба ми си е изгубила част от паметта и ние с Азра трябва да се преструваме за известно време на семейство – казва Дженк.

-Азра да не се вживее в ролята си? – казва Сумру.

-Нищо няма да се случи! Да не си посмяла да притесняваш Азра! – предупреждава Дженк.

-Ти плачеш ли? – пита Сумру.

-Сумру, не ми се обаждай повече – отговоря Дженк.

По-късно Дженк и Азра отново срещат пред стаята на г-жа Фериде.

-Азра, отново те моля да ми простиш. Аз ще поговоря с баба. Обещавам ти, че сегашният ти живот няма да се промени – казва Дженк.

В този момент Баръш се обажда на Азра, за да ѝ каже, че заминава за Истанбул, защото Дамла е избягала. Азра му казва, че веднага ще се прибере, за да поговорят.

-Таковата, аз трябва спешно да се върна у дома, ако леля Фериде попита… - опитва се да обясни Азра, но Дженк я прекъсва.
-У дома?! Разбира се, че може да се върнеш у дома. Ние и без това сме до баба, защото сме нейното семейство, но ти си върви у дома – отвръща Дженк.
-Ако леля Фериде попита за мен… - започва Азра.
-И?! Ако попита ще ѝ кажа – отговаря Дженк.
Серап е притеснена за здравето на свекърва си и пита синовете си, какво ще правят утре, когато Азра не тръгне с тях за Истанбул.
Серап е притеснена за здравето на свекърва си и пита синовете си, какво ще правят утре, когато Азра не тръгне с тях за Истанбул.

Лекуващият лекар казва на Дженк, че може утре да преместят баба му в Истанбул, но тя трябва да бъде напълно спокойна, въобще не трябва да се вълнува.

-Дженк, какво ще правим сега? – пита Серап.

-Ще вземем баба и ще си заминем – отговаря Дженк.

-Питам те с Азра, какво ще правим? – пита Серап.

-Ще разкажем всичко на баба - отговоря Дженк.

-Не говори така, синко, баба ти няма да остави това така! Тя заради това е в такова състояние – притеснена казва Серап.

-Мамо, не разбираш ли, че с Азра се разделихме! Всичко приключи! Тя тук има съвсем друг живот! Какво да ѝ кажа? – отвръща Дженк.

-Разбрах, но трябва да се преструва, докато баба ти не се оправи! Помоли я – казва Серап.

-Не може! – отвръща Дженк.

В този момент от стаята на г-жа Фериде излиза Арда и им казва, че в момента баба му говори с Мелис и да не се притесняват, Мелис знае за състоянието ѝ и ще ги подкрепи.

-Баба попита за Азра, но аз ѝ казах, че е градината. Така ѝ вие трябва да ѝ кажете – предупреждава ги Арда.

-Виждаш ли, баба ти всяка минута пита за Азра?! Какво ще правим? Арда и ти не мълчи! Чухте какво ни каза лекаря, че не трябва да я тревожим! Ако Азра утре не тръгне с нас, какво ще кажем на баба ви? – пита Серап.

-Не трябва да искаш това от момичето – казва Арда.

-Добре тогава, аз не мога да поема тази отговорност, затова вие правете каквото искате – казва ядосана Серап на синовете си.
Дженк отива да говори с Азра, но я вижда колко е щастлива с  Баръш и разбира, че няма място в този триъгълник.
Дженк отива да говори с Азра, но я вижда колко е щастлива с Баръш и разбира, че няма място в този триъгълник.

Ерсой казва на Дженк, че е разбрал къде живее Азра и ако иска може да отидат.

Баръш отчаяно се опитва да намери дъщеря си. Азра го утешава, че трябва да остави дъщеря си сама да избере пътя си.

Баръш пита Азра, дали заради баба си ще се върне в Истанбул, а тя му отговаря, че няма да може. Баръш я предупреждава да не забравя какво и е направил Дженк и как я е оставил сама! Като хваща ръката ѝ. В този момент пристига Дженк и ги вижда как се държат за ръка, а след това пристига Танем, която казва, че е време да спи и хваща Азра и Баръш за ръце и тримата, като едно семейство се отдалечават под погледа на Дженк, който ги наблюдава в тъмнината.

Дженк виждайки, колко е щастлива Азра, така и не се решава да говори с нея.

Ерсой признава на Дженк, че знае за договорката му със Сумру, но те може всичко да оправят и не трябва да играе по свирката на Сумру.

-Няма друг изход! Ако имаше вече да съм го намерил! Ерсой, погледни ме, ако разкажеш на някой, аз ще те убия! Ти ще си мълчиш заради мен, така както аз мълча, заради Азра – казва ядосан Дженк.

-Но само си причиняваш болка – отвръща Ерсой.

-Така е защото съм го заслужил, защото съм отговорен за всичко, което стана - казва Дженк.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...