Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 4 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 4 на турския сериал "Доктор Чудо".

Али е за първи ден на работа. Докато Али минава през една стая, вижда малко момче с майка му, което повръща. Али открива, че преди три дни детето е било оперирано от жлъчен канал. Али бързо го преглежда и се притеснява. Чувства, че червата са запушени, и отново препраща цялата медицинска информация, която знае.

Доктор Ферман разбира, че Али е прегледал негов пациент и твърди, че има нужда от операция.

В стаята влиза Ферман и Али му казва, че животът на детето е в опасност. Ферман казва, че това е нормално след такъв тип операция. Той отново казва на Али да не се намесва и да си тръгне. Али не е сигурен и стои в коридора нерешителен.

Ферман и Назлъ оперират дамата с тумора, има проблем с местоположението на тумора, Назли има идея да отстрани един бъбрек, за да получи по-добър достъп. Ферман се съгласява. Междувременно състоянието на момчето се влошава и Али решава да го откара в операционната и да го оперира сам. Али тъкмо се кани да направи разреза, когато се появява Ферман и го спира. Ферман казва, че ще направи двете операции едновременно.

Отправен от операционата, Али гледа от платформата за наблюдение заедно с д-р Адил. Той има монитор, който му дава възможност да наблюдава отблизо операцията. Вижда, че има кървене, преди да го видят хирурзите. Адил бързо съобщава по високоговорителя, че пациентът кърви. Ферман се мъчи да види откъде кърви, Али, след като вижда как Адил използва високоговорителя, също го използва, за да каже на Ферман, че кървенето е близо до шевовете от старата операция. Ферман го открива и поглежда Али в зоната за наблюдение с объркан поглед как е разбрал. И двете операции са успешни.

По-късно Али се присъединява към Ферман и другите специализанти, но Ферман е бесен и крещи на Али насред коридора. Казва на Али да повтори: " Аз не съм хирург", " повече няма да се намесвам при нито един пациент"... " защото не ми е мястото в тази болница"...

Назлъ и другите специализанти се чувстват много неудобно от това, бедният Али просто повтаря това, което му е казано. Белиз, дочувайки това, се намесва и казва на Ферман, че не може да се отнася така с Али. Тя отвежда Ферман в кабинета си и двамата се скарват. Те са любовници и живеят заедно, а това е предизвикало проблеми в отношенията им.

Демир чува как Назлъ успокоява пациентка и й дава надежда без да е сигурна. Той се опитва да я убеди, че не трябва да прави така, защото е под наблюдение.

В една ретроспекция виждаме деня, в който братът на Али умира. Адил е този, който съобщава новината на родителите му. Баща му, който така и не успява да се примири със състоянието на Али, обвинява Али и съпругата му за всичко. Той казва на Адил, че вече няма син на име Али и може да прави с него каквото си иска. Али го чува и баща му се опитва да го нападне, но е задържан от Адил. От този момент нататък Адил взема Али под крилото си.

Назли разговаря с Али и му обяснява за Ферман, че е добър учител и може да се учи от него, а междувременно Адил разговаря с Ферман и го пита има ли причина, поради която не харесва Али. Ферман казва, че не. Главната медицинска сестра разговаря и с останалите специализанти и им казва, че са екип и трябва да работят с Али и да му помагат.

Кивилчим не губи време, за да съобщи на Танжу какво се е случило с Али през деня. Тя иска Али да направи грешки, след което Адил и Белиз ще трябва да си тръгнат, а тя и Танжу ще имат болницата само за себе си.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 13:50 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?