Актуално Търси се...

Дарин Ангелов пее и плаче в студиото на „Търси се“

Добави коментар

Бившият полицай и настоящ ветеринар от сериала „Скъпи наследници“ ще покаже, че в живота е не по-малко отговорен

Дарин Ангелов пее и плаче в студиото на „Търси се“, тази неделя от 11:00  ч. по  bTV.  Бившият полицай и настоящ ветеринар от сериала „Скъпи наследници“ ще покаже, че в живота е не по-малко отговорен,  състрадателен и едновременно авантюристючен от героя си Любо.

 

Дарин Ангелов

 

Дарин е най-доброто момче, което познавам, с най-голямото сърце и всеки път, когато го видя, го прегръщам и целувам. Дори в момента като говоря за него, настръхвам. С тези думи актьорът е описан от неговия кум Кристиан Кръстев.

Въпреки че съм 10 минути по-голям от него, цял живот се чувствам батко – отговорен и с грижа за него и, казва Деян Ангелов, брат на Дарин. Деян признава, че не е преставал да мисли с грижа за брат си, докато той не се оженил.

 

Дарин Ангелов

 

„Тогава си отдъхнах и го оставих в ръцете на жена му“, казва той.

Деян разказва още, че с брат си са близки и си помагат, но има ситуации, в които зависи кой колко е натоварен, и невинаги единия или другия може да се отзове. Например, когато Дарин е вдигал сватба, Деян е бил в много труден период.

 

Дарин Ангелов

 

„Тогава бях се сринал и трябваше да се оправям сам“, казва Деян.

„Дарин е дете от специалната колекция на Бога“, казва баща му Ангел Ангелов, също актьор. „Той ме е надминал отдавна – и в актьорската професия, и в пантомимата“, признава за първи път бащата.

Дарин Ангелов

 

Той му благодари, че му позволява не просто да бъде дядо, а да е  основна духовна фигура в живота на внучката Дария.

 

Дарин Ангелов

 

Антония, съпругата на Дарин, разказва, че нещата между тях са се случили и получили сюрреалистично – много бързо, и че няколко месеца след това забременява по думите ѝ „неочаквано“.  Той е по-романтичният от нас двамата, аз съм по-прагматична, казва Тони.  Не крие, че мечтаят за още деца.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници , Дарин Ангелов

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“