Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Добави коментар

Защо Марин отпада от надпреварата, какъв е арсеналът на кандидат-кметовете на Бели Вит, как се снима индийска зомби продукция в Балкана и могат ли дамите да пробият ледените обвивки на Ленин и Чавдар – тази седмица от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще разберат защо Марин е убил любимия си брат Петър и как Васил ще реагира на неговото признание.

Станислав, от своя страна, ще трябва да обясни на Дочеви защо чичо му се е отказал от надпреварата за наследството и каква е неговата роля в ситуацията.

Чавдар ще позволи на Юлия да се вижда с баба Злата, а тя ще събере всички „моми“ за ритуала на Еньовден. Обещанието да сънуват бъдещия си жених ще развълнува дамите, а уточнението, че той ще се появи, когато са готови, бързо ще охлади ентусиазма им. На кого ще обрече съдбата Диди, Снежи, Ани и Юлия - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Предизборната надпревара в Бели Вит е в разгара си и всеки кандидат за кмет ще прибегне до най-силните оръжия в арсенала. Цветан ще се погрижи за отстъпките и доставката на провизии по домовете, Косьо ще заложи на хитроумни плакати, тениски и песни, а Венета – ще доведе индийски филмови продуценти в селото. Идеята да налее пари в бюджета на общината, в джоба на избирателя и да направи реклама на региона, няма да се понрави на конкурентите й, а зомби-артистите ще предизвикат редица комични ситуации сред местните.  Чочо ще послуша съвета на психолога си, ще се отърси от страховете и ще приеме главна роля във филма. Не толкова лесен ще е процесът за Иван и Косьо.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Марта ще даде ценни идеи на Диди за книгата й, а неочакваната визита на Васил ще я извади от равновесие. Един жест на Чавдар ще върне усмивката на лицето й, а подкрепата на баща ѝ ще я накара да оцени истинската загриженост и доброта. Любовта между кметския наместник и доц. Панова се разгаря със сбъднати мечти и романтични пикници, а тази между синът му и Поля – с танци и страстни целувки. Ленин и Чавдар все по-трудно ще устояват на чувствата си към Ники и Диди, а помощта им към да те ще ескалира до неизбежна близост.

Милица ще предприеме рисков ход за модната марка „Зла жена“, което ще накара Неда да я обвини в алчност. Бизнесдамите ще обсъдят план за разрастване на марката и отваряне на магазин в столицата. Ани пък ще попадне случайно на Калин и ще разбере, че той все още работи за Георги. Разкритието ще накара Марин да предприеме крайни мерки, за да прекрати взаимоотношенията си с бизнесмена, дори с цената на финансови загуби.

Раждането на Георги – младши ще накара Станислав да помисли за собствените си отношения с баща си.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

След раздялата си с Катерина, Борис ще потърси изход от емоционалната криза и Бели Вит.

Лекарката ще получи много упреци за решението си, а обяснението ѝ няма да бъде чуто. Чочо ще бъде сред малкото, които възприемат постъпката ѝ като саможертва и ще посъветва приятеля си да погледне нещата през друга перспектива. Венета също ще му предложи различна гледна точка към ролята му в опазването и развитието на селото, а Георги ще потърси нов „вътрешен човек“, който може да накара Дочеви да му продадат „Зелена могила“. Но контраатаките ще продължат и то от най-неочаквана посока.

Как ще се отрази на Васил истината за смъртта на баща му,  до къде води гузната съвест, най-лошото нещо на света ли е амбицията и може ли нещастен човек да направи другия щастлив?

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Трябва ли да се рискува в бизнеса, отмъщават ли мъжете, когато са отблъснати и какви са изразните средства на индийското кино? Кой ще се противопостави на плановете на Георги за Бели Вит, каква ще бъде голямата молба на баба Злата към Любо и ще се съгласи ли бъдещият ветеринар да бъде съквартирант на Ани всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV,

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“

Дочеви се изправят пред последното условие към наследството – тази седмица в „Скъпи наследници“