Актуално В програмата

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Добави коментар

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще видят каква ще бъде съдбата на Милица след драматичния финал на рождения ѝ ден.

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще видят каква ще бъде съдбата на Милица след драматичния финал на рождения ѝ ден. Нейните решения ще предопределят и бъдещето на марката „Зла жена“, а Ани и Неда ще се окажат принудени да се справят сами. Марин ще си припомни скъпи спомени от детството, които ще се окажат значими и за Чавдар.

 

Добави описание


Мнозина ще предупредят Ани, че няма да излезе „с всичкия си“ от играта, която играе с Калин. Поля пък ще ѝ напомни, че когато мистерията изчезне, най-страшна е скуката. Доброжелатели ще обърнат внимание и на Дочеви да се пазят от саботаж в последните дни от надпреварата за наследството от 1 млн. евро. Междувременно, Косьо и Иван ще се захванат с пъклен план, за да отстранят всеки шоп от състезанието.

 

Ленин ще разкрие тайните си пред стриптизьорката Ники, но истинската му същност ще я разочарова и отегчи. Любо ще накара баба Злата да сподели от къде идват и къде отиват парите, които той разнася, а Дочеви ще вземат решение да продадат „Зелена могила“. Завръщането на Зорица в Бели Вит за предстоящото раждане на Диди ще накара Станислав да помисли за миналото и бъдещето.

 

Добави описание


Докато Катерина се опитва да излъже себе си за чувствата си към Румен, Боби ще се забавлява пълноценно със Сара. Хирургът ще изненада момчетата от спортния клуб с дарение на необходимо медицинско оборудване от Франция, а един откровен разговор ще го накара да признае голямо свое емоционално постижение.


Диди ще довърши книгата си, ще си избере кръсница за детето и бързо ще се превърне в опора на Чавдар. А когато първите бройки от изданието пристигнат в Бели Вит, думите ще накарат всеки от обитателите на селото да се замисли, включително и авторката.  Опасението, че не всеки ще разбере какво точно е искала да каже, ще разстрои фризьорката и ще я накара да се колебае за премиерата й. Междувременно, Васил ще започне да подготвя Рая за появата на братче или сестриче, а реакцията ѝ ще го притесни.

 

Добави описание


В последните метри на предизборната надпревара разликата в подкрепата към Цветан и Венета ще бъде пренебрежимо малка, което ще накара Георги да се притеснява за своя кандидат. Кметският наместник ще се постарае да изфабрикува компромат срещу опонентката си в последния момент, а Васил ще атакува противника по друг фланг. Напрежението ще изостри и взаимоотношенията на Марин със семейството му, а Злата ще посъветва Вени да планира не само какво ще прави, когато спечели, но и как ще съхрани най-близките си.


Един не добре планиран празник ще причини масово натравяне на гласоподавателите, Чочо ще бъде в дилема дали да изпълни синовния или изборния си дълг, а корупцията ще ескалира до физическо насилие.

 

Решението на Поля да тръгне по Ел Камино де Сантяго де Компостела ще притесни Чочо за бъдещето на връзката им и ще го накара да вземе кардинално решение.  Поклоническият път ще причини множество промени, които веднага ще се усетят в спортния клуб. Калин ще накара Боби да се съмнява в решението си за партньорство още в самото му начало, но срещата с инвеститорите ще даде надежда, че в един момент всичко ще си дойде на мястото. Дали радостта му няма да се окаже прибързана - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

 

Добави описание


Става ли връзката по-силна, когато се съберат „силни единици“, иска ли някой да бъде „нормален“ и колко страшно е да бъдеш сам сред най-близките си?  Чия е отговорността за лошите избори на Ани, как можеш да парираш въпросите на баща си за гаджето и колко скъп може да бъде един семеен портрет? Колко е опасно да падат ореолите на светците, какви са последиците от неискрените извинения и как фаталната любов те превръща в мъж? Кой ще спечели кметските избори, как ще понесе загубата втория и може ли тя да поставя началото на по-добро бъдеще?  Ще отиде ли Рая на премиерата на книгата на Диди и каква ще бъде новината на нея  - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“

Дочеви се изправят пред последното условие към наследството – тази седмица в „Скъпи наследници“