Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Добави коментар

Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си, Цветан превръща селото в спортен център, а Ленин се замесва в разследване с индийци – тази седмица от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV

 

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще разберат каква е ролята на Борис в плана на Калин за контраатака срещу Георги.

 

Внучката на баба Сашка – Елена (в ролята – фолк примата Анелия)

Внучката на баба Сашка – Елена (в ролята – фолк примата Анелия) ще внесе смут сред жителите на Бели Вит с неочакваната си визита, а професионалният ѝ успех в столицата ще накара Диди да преосмисли щастието от постиженията си на село.

 

Стриптизьорката Ники ще благодари на Ленин

Стриптизьорката Ники ще благодари на Ленин за защитата срещу индийския продуцент, а руснакът ще попадне в неочаквана ситуация, която заплашва не само психическия му баланс, но и сигурността му в Бели Вит.

 

Чавдар ще подходи прагматично към връзката си с Диди

Чавдар ще подходи прагматично към връзката си с Диди, а тя ще сподели притесненията си от твърде спокойния и подреден живот с него. Фризьорката ще защити решението си пред Иван с аналогията в неговата любовна история със Снежана, а полицаят ще положи всички усилия да направи и нея и дъщерите си щастливи. Дали „младите“ ще получат благословията на семействата си и как Милица ще допринесе за щастието им - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

 

Близостта между Поля и Чочо

Близостта между Поля и Чочо ще създава все по-заплетени ситуации, които нямат правилен изход, а Венета ще направи следващата стъпка към затвърждаване на независимостта си като започне шофьорски курсове. Притеснен от неподозираните желания на жена си, Марин ще се постарае да обезпечи семейството финансово. Кандидат кметицата ще се опита да вразуми Борис и да спечели предимство пред Цветан, а Снежана – да помогне на Чочо и Любо да разработят новия си споретен бар.

Цветан ще предложи на Чочо план, който ще допринесе за развитието на клуба, селото, а и за спечелване на кандидат-кметската надпревара – да превърнат селото в спортен център на България. Изкушаващата оферта ще доведе до принципно противопоставяне с Боби и Любо, а честната дума на кметския наместник ще бъде придружена с обещанието за красиви момичета и пациенти на доц. Панова като първи клиенти.

 

Васил също ще се изправи очи в очи с примамлива оферта

Васил също ще се изправи очи в очи с примамлива оферта. Георги ще се обърне към него с предложение да влезе в неговия отбор срещу сигурност за бъдещето. Наследникът ще се завърне в къщата на дядо си и ще опита да докаже на роднините си, че е поел по пътя на промяната. Но на чия страна е всъщност и кой ще му помогне в Бели Вит - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Чавдар ще започне разследване с множество заподозрени, но накрая ще се окаже, че причината за престъплението е и повод за самопризнание.

 

Междувременно, Ани ще опита да обърне опасните си игри с Калин в своя полза

Междувременно, Ани ще опита да обърне опасните си игри с Калин в своя полза чрез събиране на компромати и изнудване.

 

Катерина ще се потопи в спомени от минал живот.

Поредната задкулисна игра на Цветан и Георги ще накара Иван да се замисли за неосъществените си мечти, а Катерина ще се потопи в спомени от минал живот.

Междувременно, Косьо ще се заеме с патриотична инициатива, която да му гарантира победа на изборите – възстановка на гоолямото беловитско въстание.

Нора и Крум ще се върнат в Бели Вит точно на време, за да дадат безценни съвети на Косьо за ролята на зомби.

Неизбежната среща със Станислав ще накара самотната майка да разбере, че синът ѝ е достатъчно порастнал, за да се грижи за нея.

 

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Какви са причините на Ленин да пази дистанция от изкусителната стриптизьорка, самотата или липсата на плам във връзката са по-страшни,  колко врагове има един изпълнителен продуцент и как вижда Диди взаимоотношенията между „истинските гаджета“? 

 

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Колко трудно е да се организира перфектната среща, колко се променят момичетата за 10 години и Може ли любовта да надскочи границите на един живот? Каква е тайната на Ленин и как един бизнес ход ще предизвика побой - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“

Дочеви се изправят пред последното условие към наследството – тази седмица в „Скъпи наследници“