Актуално Какво ще се случи...

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Добави коментар

Във финалната седмица на „Скъпи наследници“ по bTV феновете на мегапродукцията ще станат свидетели на съдбовните промени в живота на Дочеви и беловитчани

 

Косьо и Иван съботират Катя и Станислав за наследството, Диди ражда, купонът на „Зла жена“ завършва съдбовно, а наследството на дядо Дочо намира този, който най-много го заслужава – тази седмица от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV

Мегапродукцията завършва с голям финал на 21 декември от 17:30 часа

Във финалната седмица на „Скъпи наследници“  по bTV феновете на мегапродукцията ще станат свидетели на съдбовните промени в живота на Дочеви и беловитчани. Неочаквани обрати, тежки признания, катарзис на героите и разплитане на всички тайни на поколенията ще бъдат гарнирани с хумор, мъдрост и неподправен ужас.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

В големия финал на 21 декември от 17:30 часа ще стане ясно при кого ще отиде наследството на дядо Дочо от над 1 милион евро и ще успее ли старецът да направи от роднините си отново семейство. 

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Диди ще се сдобие с наследник, а Иван, Любо, Васил и Чавдар ще реагират бурно на появата му.

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Зорица ще бъде плътно до младата майка, а присъствието ѝ в селото може сериозно да разклати стабилната основа на Станислав.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Междувременно Ани и бъдещия ветеринар ще започнат новия си живот в столицата, а Чочо ще поднесе чудесна новина на приятелите и слушателите си. Неочаквано за всички, Цветан ще се постарае да си върне любовта на селяните след изборите, а добрината му ще стигне чак до Поля.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Междувременно, Косьо и Иван ще продължат с плановете си да саботират Катерина и Станислав в последните дни от надпреварата за наследството. Идеите им ще варират от смехотворни до ужасяващи, а в изпълнението им ще се включат както невинни съучастници, така и  търсещи отмъщение беловитчани.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Какво са измислили приятелите за 2 месеца и ще успеят ли да спечелят наследството за селското сдружение на Бели Вит - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Броени дни преди изтичането на годината на Дочеви в Бели Вит, Катерина и Борис ще направят равносметка на взаимоотношенията си. Сара ще направи крачка към сближаване с екстремния спортист, а той ще бъде сериозно притеснен за сделката с инвеститорите и бъдещето на родното си село.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Поредният компромис, който трябва да направи ще го накара да се посъветва с близък човек и да вземе кардинално решение. Марин и Венета ще се опитат да открият формулата, за да бъдат щастливи с новите обстоятелства и кметския пост. Той ще бъде твърдо решен да разплете историята на починалия си брат Петър, а истината ще развенчае ореола на светеца.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

Георги най-после ще се сдобие с така ценната за него земя на „Зелена могила“, а следващият му ход ще бъде да обсъди с новата кметица бъдещето на селото. Васил ще преосмисли работата си с бизнесмена, за да помисли за семейството си. Рая, от своя страна, ще се окаже по-благосклонна към майката на новото му дете, а Дочеви ще го съдят строго, но справедливо за постъпките.

Юлия ще получи видение с подробности за дядото на Чавдар – Благой, а полицаят ще се притесни за психическото ѝ здраве.

Баба Злата ще направи всичко, за да успокои  него и дъщеря му за неизвестните, които ги очакват, дори с цената на собственото си страдание. В същото време полицаят ще се ангажира с издирване на изчезнал,  разкриване на дълго пазена тайна и оневиняване на заподозрени без вина. А разкритията ще го накарат да се замисли за посоката на живота си и този на своите най-близки. Какво ще реши педантичният служител на закона - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

В стремежа си да се сближи още повече с Калин, Ани ще разкрие поредната му зловеща тайна.

След ужаса си, тя ще се опита да се отдалечи от него, но той няма да позволи на „най-важния човек в живота“ да действа различно от „негова собственост“. Какво е бъдещето ѝ според виденията на Юлия и ще има ли кой да я защити от поредния инцидент?

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Дамите от „Зла жена“ ще подпишат поредната международна сделка за модната марка и ще се отдадат на заслужени празненства. Обиколката на нощните локали ще приеме нова форма и ще включи неочаквани доброжелатели. Купонът ще завърши с разочарования, предадено доверие, оценка на важните неща и най-голямото наказание за човек – да разбере, че всъщност не е толкова добър, колкото си е мислел.

 

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

 

  • Ще се съберат ли Борис и Катерина, има ли щастливи самотници, колко лоши могат да бъдат добрите хора и колко струва подкрепата на близките?
  • Какво е най-съкровеното желание на една майка за новороденото й, принципите или желанията наддееляват, защо Косьо и Неда са избрали Бели Вит пред София , колко може да нарани един баща сина си и право или отговорност са парите?
  • Каква любов може да се роди от пепелта на старото, има ли правилно време за съдбата и кой ще е първият милионер в Бели Вит - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“

Дочеви се изправят пред последното условие към наследството – тази седмица в „Скъпи наследници“