Сериали Приключенски

Червеният орел

Добави коментар

Приключенията на Гонсало, който се преобразява като Червения орел, за да защитава бедните и да отмъсти за убийството на жена си.


Águila roja
, 2009, Испания

сериал, приключенски


Режисьор:  Juan Carlos Cueto, Pilar Nadal, Carmen Ortiz

В ролите: David Janer, Javier Gutierrez, Pepa Aniorte, Inma Cuesta, Miryam Gallego, Guillermo Campra

Червеният орел


Гонсало, който работи като учител, празнува Коледа с жена си Кристина и сина им Алонсо. В същото време група хора с качулки се събират на тайна среща. Един от тези мъже – капитан Родриго, е обвинен в измяна, но успява да избяга.

Преследван от останалите мъже, той среща Кристина. Тя е арестувана и измъчвана. Гонсало открива съпругата си на улицата. Кристина умира в ръцете му. Той се заклева, че ще открие убийците ѝ и се превръща в Червеният орел – спасителят на града.

Три месеца след това, в къщата на Гонсало, нещата не вървят добре. Алонсо пише писмо на леля си Маргарита. Той я моли да дойде при тях. Хората в града гладуват, защото някой е блокирал достъпа до запасите. Червеният орел, с помощта на Сатур, открива виновника и връща хляба на хората. Маркиза де Сантияна гони домашния възпитател на сина си Нуньо. Тогава тя се среща с Гонсало, приятел от години, и го моли да се заеме с обучението на детето.


Червеният орел


Епизод 2

Червеният орел и Сатур търсят Капитана, но попадат на един от членовете на тайното братство. Маргарита е отблъсната от Гонсало и живее на улицата. Тя претърпяна инцидент и се сблъсква с маркизата. която и предлага помощ, за да се върне в Севиля.

Алонсо не разбира защо не може да види леля си и обвинява баща си за смъртта на майка си. Той се забърква в проблеми. Комисариатът организира затваряне на скитници. Маргарита и Сатур са арестувани. Червеният орел решава да действа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Червеният орел

„Червения орел” тръгва по bTV CINEMA на 25 септември