Сериали Приключенски

Имало едно време - сезон 4

Добави коментар

Ема е довела съпругата на Робин Худ Мериан и вероятно е сложила началото на края на връзката му с Реджина. Дали Реджина ще се върне към старите си зли привички, за да си отмъсти?

Заглавие: Once Upon A Time /Имало едно време
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Приключенски / Фентъзи / Романтичен
График на излъчване: в сряда от 22:00 ч.

Майсторите разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) канят всички да се присъединят към Ема Суон, Снежанка, Чаровния принц, Злата кралица, Хук и останалите приказни герои, които се готвят да се защитят от магическата сила от миналото, която е твърде непредсказуема дори за Румпелстилскин - ледената кралица Елза от Арендел.

Ема е довела съпругата на Робин Худ Мериан и вероятно е сложила началото на края на връзката му с Реджина. Дали Реджина ще се върне към старите си зли привички, за да си отмъсти? Младоженците Бел и Румпелстилскин продължават да са дълбоко влюбени един в друг. Но, Румпел крие тайна от Бел и ако тя излезе наяве, може да разруши щастието им. Той продължава да е господар на камата и тя го призовава да бъде Тъмния. Дали Ема и Хук са способни да се обвържат и въпреки раните, да преминат към следващия етап от любовта си?

Имало едно време

Мери Маргарет и Дейвид имат ново бебе – принц Нийл. Те искат да го възпитат като горд, смел и любящ човек, но все още страдат за това, че не са успели да направят същото за Ема. Хенри е щастлив, че и двете му майки отново са в Сторибрук. Във вените му тече кръвта на биологичната му майка Ема, както и тази на дядо му Румпелстилскин. Той ще бъде изкушаван и от светлината, и от мрака. Уил Скарлет (Майкъл Соча, „Имало едно време в Страната на чудесата”) – бивш член на бандата Веселяци на Робин Худ, е изминал дълъг път, за да стигне до Сторибрук. Той скоро става част от всичко, случващо се в града, докато тайнственото му минало го води към неясно бъдеще.

  • Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард
  • Дженифър Морисън като Ема Суон
  • Лана Парила като Реджина Милс
  • Джош Далас като Дейвид Нолан
  • Джаред Гилмор като Хенри Милс
  • Рибърт Карлайл като г-н Голд

Имало едно време -  сезон 4 от 7 януари 2015, всяка сряда от 22:00 часа. Премиера за България по FOX LIFE

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Имало едно време