Сериали Приключенски Сериали Фантастика Сериали Драми

Бегълци от бъдещето | The Crossing

Добави коментар

Джуд Елис (Стийв Зан) е шерифът на Порт Канаан, малко рибарско градче на брега на Орегон.

Джуд Елис (Стийв Зан) е шерифът на Порт Канаан, малко рибарско градче на брега на Орегон. Целта му е да си изгради спокоен нов живот – за себе си и евентуално за малкия си син. Тези планове обаче се променят моментално, когато на брега на градчето пристигат 47 бежанци от разкъсвана от война държава и търсят убежище. Но държавата, от която са те, е Америка... а войната, от която бягат, е 180 години напред в бъдещето.

Федералните власти започват да търсят истината за мистериозната миграция, а Джуд подхваща свое собствено разследване с помощта на лоялния си заместник-шериф и кореняк Нестор Росарио (Рик Гомес). Новината за това мистериозно пристигане ще предизвика оживление сред местните, които ще развиват собствени теории.

Сред тях е и двайсет и няколко годишният Маршал (Томи Бастоу), чиято неприязън и презрение към правилата и властта ще го вкарат в сблъсък с хора с доста власт, след като започне да разгадава мистерията с бежанците. Докато търсенето на отговори в това малко градче тече, животът на местните – кореняците и новодошлите – никога няма да е същият.

В ролите: Стийв Зан, Натали Мартинес, Сандрин Холт, Том Бастоу, Роб Кемпбъл, Рик Гомес, Маркис Харис, Грант Харви и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бегълци от бъдещето