Актуално В програмата

„Царете на комедията” стартира на 9 септември

Добави коментар

„Царете на комедията” стартира ударно новия сезон на 9 септември с нови лица Део и Чочо Попйорданов
Комедийното шоу по Нова „Царете на комедията” стартира ударно новия сезон на 9 септември. През септември предаването, продуцирано от „Чучков брадърс”, ще се излъчва в сряда и четвъртък от 21:00 часа.

„Царете на комедията” стартира  на 9 септември


Чочо Попйорданов и Деян Славчев-Део са новите лица
, които се присъединяват към екипа на „царете”. Део ще тества актьорските си заложби и ще партнира на Филип Аврамов-Фицата във воденето. В своя първи комедиен монолог той ще търси отговорите на „Имат ли звездите сърце” и „Има ли ги звездите въобще”.

Чочо Попйорданов

Целият бинтован и в гипс ще се появи актьорът Чочо Попйорданов в пилотния есенен брой на шоуто. Ники Урумов ще нищи проблемите в съдебната система, облечен в съдийска тога, а Жоро Мамалев ще анализира шопинг истерията на съпругата си.  

Чочо Попйорданов


Специални ВИП гости в предаването на 9 септември ще бъдат Андрей и приятелката му Даниела, адвокат Марин Марковски, младата изпълнителка Маги Джанаварова. А „Мис Дупе” Биляна Йотовска ще разхожда красивата си фигура в рекламните паузи на всяко издание на шоуто.Мини сериалът „Бар „Две звезди” , „Изпържен”  и „Пинг-понг” са най-новите рубрики  в „Царете на комедията”. Мини сериалът наподобява известния американски сериал от близкото минало „Бар Наздраве”. Във всеки епизод на сериала популярна българска личност ще играе себе си, а постоянните посетители на бара ще се шегуват с нея.

Същият ВИП гост ще бъде подложен на остри шеги и хумор в рубриката „Изпържен”. Новата рубрика е разпространен похват в американските програми, където stand-up актьори осмиват известна личност, специално поканена затова там. ВИП гостите, които ще бъдат под прицел в „Изпържен” трябва да имат изключително чувство за хумор, за да могат да понесат острите шеговити „истини”, които иначе никой не е смеел да им отправи до този момент.

Първият изпържен в „Царете на комедията”
ще бъде водещият Андрей, който ще има възможност да върне шегите на своите домакини, като осмее лично продуцента Борислав Чучков. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” - 16 юни