Актуално В програмата

„Царете на комедията” стартира на 9 септември

Добави коментар

„Царете на комедията” стартира ударно новия сезон на 9 септември с нови лица Део и Чочо Попйорданов
Комедийното шоу по Нова „Царете на комедията” стартира ударно новия сезон на 9 септември. През септември предаването, продуцирано от „Чучков брадърс”, ще се излъчва в сряда и четвъртък от 21:00 часа.

„Царете на комедията” стартира  на 9 септември


Чочо Попйорданов и Деян Славчев-Део са новите лица
, които се присъединяват към екипа на „царете”. Део ще тества актьорските си заложби и ще партнира на Филип Аврамов-Фицата във воденето. В своя първи комедиен монолог той ще търси отговорите на „Имат ли звездите сърце” и „Има ли ги звездите въобще”.

Чочо Попйорданов

Целият бинтован и в гипс ще се появи актьорът Чочо Попйорданов в пилотния есенен брой на шоуто. Ники Урумов ще нищи проблемите в съдебната система, облечен в съдийска тога, а Жоро Мамалев ще анализира шопинг истерията на съпругата си.  

Чочо Попйорданов


Специални ВИП гости в предаването на 9 септември ще бъдат Андрей и приятелката му Даниела, адвокат Марин Марковски, младата изпълнителка Маги Джанаварова. А „Мис Дупе” Биляна Йотовска ще разхожда красивата си фигура в рекламните паузи на всяко издание на шоуто.Мини сериалът „Бар „Две звезди” , „Изпържен”  и „Пинг-понг” са най-новите рубрики  в „Царете на комедията”. Мини сериалът наподобява известния американски сериал от близкото минало „Бар Наздраве”. Във всеки епизод на сериала популярна българска личност ще играе себе си, а постоянните посетители на бара ще се шегуват с нея.

Същият ВИП гост ще бъде подложен на остри шеги и хумор в рубриката „Изпържен”. Новата рубрика е разпространен похват в американските програми, където stand-up актьори осмиват известна личност, специално поканена затова там. ВИП гостите, които ще бъдат под прицел в „Изпържен” трябва да имат изключително чувство за хумор, за да могат да понесат острите шеговити „истини”, които иначе никой не е смеел да им отправи до този момент.

Първият изпържен в „Царете на комедията”
ще бъде водещият Андрей, който ще има възможност да върне шегите на своите домакини, като осмее лично продуцента Борислав Чучков.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” - 16 юни