Актуално В програмата

„Царете на комедията” - 16 юни

Добави коментар

„Царете на комедията” закриват сезона с пълно 6 по вицология, смехография и комическо възпитание... - 16 юни по Нова ТВ


„Царете на комедията” - 16 юниНа 16 юни ще видите шоуто, което закрива с пълно 6 по вицология, смехография и комическо възпитание  - „Царете на комедията”.

Човекът, купил на търг ноевия ковчег, за да го ползва като джакузи - Влади Въргала, ще отваря агенция за запознанства, а сексуалната фантазия на всички меланхолички - Филип Аврамов-Фицата, ще се разкрие напълно в един бармански монолог...

Откакто църквата не преследва извратения хумор - той спря да се крие и стана звезда - Ники Урумов. Сега той припечелва като митничар и е готов да ни разкаже за тежкия си делник.

И актьорът, на когото дори торбите под очите му са пълни със смешки – Жоро Мамалев, известен още като другото име на носталгията, ще блесне като герой на социалистическия смях в един 100-процентов соц монолог.

Чувството си за хумор ще демонстрира и един чешит, който успя да влезе в политиката, преди политиката да влезе в него – несъгласният с повечето съгласни - Любен Дилов-син.

Накрая на сцената ще изгрее и един актьор, който, ако стреляше както говори много хора да са изгинали, предимно жени. Звездата от „Вчера”, „Граница” и „Дунав мост”. От  помъдрелия секссимвол Чочо Попйорданов ще научим какъв е животът на пожарникаря...

Традиционно в шоуто ще има „Подскоци на младоци” със София, Иван, Петко и Сънчо и рубриката „Аре да те видим”, а  в Топ 10 са класирани най-използваните реплики от блондинки – и като за последно, за пръв и последен път разкриваме лаф номер 1 – „Аз мисля…”.

За музиката в това гала издание ще се погрижат: певецът, който, както си вървеше един следобед без цел и посока, стигна до върха на българската музика  - Орлин Горанов, и етно-дуета, който показа как се пее на „Евровизия” - Елица и Стунджи.

На галата специални гостенки са четирите дами, за които беше написан сценарият на „Сексът и градът” – Гала и приятелки... Около тях ще забележите и жената, която, ако Фройд беше срещнал навреме, нямаше да напише такива глупости – най-тачената психоаналитичка на изток от Лас Вегас – Мадлен Алагафари.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември