Актуално В програмата

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

Добави коментар

Само в сряда, 3 ноември, ще видим как се пържи блондинката, която е изпила толкова кафе, че е платила външния дълг на Бразилия – Гала.


На 3 ноември е пилотният епизод на сензационната кримка „От местопрестъплението: Павликени”Водещата на „На кафе” е гост в рубриката „Изпържен”. Само в сряда, 3 ноември, ще видим как се пържи блондинката, която е изпила толкова кафе, че е платила външния дълг на Бразилия – Гала.


Царате на комедиятаЗа първи път ще гледаме и едно риалити, което е по-извратено и от паметника пред НДК - „Вонята на истината”. На въпросите на водещият Криволич Сърби-Иванов ще отговарят участникът Жизел Маврудов, чиято фамилия съвсем скоро ще бъде разгонена, бащата  Петролопровод , братът Везувий и майката Олимпиада.

Какво ново се случва в Димитровград ще разберем от големия чалга-мениджър Мишо Тошибата и неговото най-ново откритие – Ивуна, която ще запее актуалния си хит „На летище каца самолет, а с него - вируса проклет! Ще си купя много тежък джип, За да сгазя тоя свински грип! Карантина-на-на-на-на...”

В „Кажи не на тутманика” - кампанията, която се бори със затлъстяването на нацията, ще проследим как първата тежка седмица, в която нашите герои Гъци и Холестерол бяха подложени на нечовешки диети, на няколко липосукции и дори на спорт.

В „Топ 10” ще подредим най-абсурдните закони по света. В аванс издаваме, че в дъното на тази класация е една наредба от Хавайските острови, според която на гражданите не е разрешено да си набутват монети в ушите...

Георги Мамалев ще представи монолог на един човек, врял и кипял на Сточна гара,  Илиенци и Римската стена, пръв приятел на Георги Кирков...

„Аре да те видим” е на тема „Инструменти”. Ники и Катя са женени от 20 години. Връщат се от село, но по пътя се разваля колата. Ники е прекалено вързан, за да я оправи. Отнякъде изниква Фицата, който предлага помощ, но през цялото време сваля Катя. В скеча Ники има право да казва само три реплики: „Татяна Дончева не би го направила!”, „Аре да те видим!” и „Прекаляваш!”, Катя - „Само за това си мисля!”, „Много си мил!” и „Няма никакви доказателства!”, а във всяко изречение на Фицата трябва да присъства някакъв инструмент.

На 3 ноември е пилотният епизод на сензационната кримка „От местопрестъплението: Павликени” - един филм на Куентин Карантино. В главните роли са Курейшо (Фелипе Аврамио), Путейшо (Екстрамадура Курваляс), Анатомейшо (Васко де ла Сватя) и Криминалейшо (Чочо Фъфлякис).

Беше една от ония студени павликенски вечери, в които жените убиват мъжете си за дистанционното. Пръв на местопрестъплението пристигна Курейшо - хладнокръвен, не много умен, но красив... С отработен жест той свали слънчевите си очила,  сложи ръка на хълбока и се обърна към Путейшо... Какво точно ѝ казва и как се развива действието – в сряда, по „Нова телевизия”. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

„Царете на комедията” стартира на 9 септември

„Царете на комедията” - 16 юни