Актуално В програмата

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Добави коментар

В „Топ 10” на новия епизод на „Царете на комедията” ще чуем какво би казал Тодор Живков, ако беше жив. В аванс издаваме, че в дъното на тази класация е „Абе гледам, че Нешка пак играй!”.
 „Царете на комедията”В „Топ 10” на новия епизод на „Царете на комедията” ще чуем какво би казал Тодор Живков, ако беше жив. В аванс издаваме, че в дъното на тази класация е „Абе гледам, че Нешка пак играй!”.

Ивуна и Тошибата са основни лица в новия епизод от кървавата чалга-драма с елементи на силикон. Ще чуем и новата песен на фолк величието – „На девети слезе от Балкана. На десети биха му камбана. Няма, няма, няма го бай Тошо, стана скъпо, стана много лошо. Няма вече стария шпек, стария шпек, стария шпек... Имам само глад и кючек, глад и кючек, глад и кючек...”

В рубриката „Загоряло” на Рендета Майкова ще гостува  един от най-обезкосмените български футболисти - 14-ият равноапостол -  Благой.

В „Кажи не на тутманика” - кампанията, която се бори със затлъстяването на нацията, ще видим двамата дебелаци Гъци и Холестерол след пластични операции. Ще видим и танц за отслабване №3.

Спецът по изтрещяванията - доктор Ники Урумов, ще обясни защо всички психиатрични проблеми се разрешават само с две изречения: „Да, разбирам!” и „Всичко се корени в детството ви!”. Как да вземем 200 лева, от които да върнем 1200, ще научим от Лизингопулучател №1 на републиката -  животът на заем - Жоро Мамалев.

„Аре да те видим” Мамалев, като шеф на екипа, може да говори каквото си поиска. Катето може да използва само две изречения: „Скъсаха ми се гащичките!” и „ Ще ми се размаже грима!”, а на Ники се падат: „А кога ще изгледаме порното?” и „ Това не е ли опасно?”.

Главен герой във втория епизод на сензационната кримка „От местопрестъплението: Павликени” отново е  Курейшо - наследник на Авакум Захов, подобрената версия на Инспектор Стрезов и шериф на  романтично Павликени, който разкрива убийство само по курешка от пуйка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември

„Царете на комедията” - 16 юни