Актуално В програмата

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

Добави коментар

Шампионът на 10 километра плакане по часовник обратното на правоговора - Тити Папазов, е новият герой на най-безпощадната рубрика – „Изпържен” в „Царете на комедията”.
Шампионът на 10 километра плакане по часовник  обратното на правоговора - Тити Папазов, е новият герой на най-безпощадната рубрика – „Изпържен” в „Царете на комедията”. Колко ще понесе зрителя и колко треньора от основното ястие в шоуто - пържени Титички, ще разберем след като Тити седне на най-хубавия стол.

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”Във „Вонята на истината” - предаването, което променя съдби и реже вени, водещият Криволич Сърби-Иванов ще се опита да разбере истината за Идеал и неговата идеална съпруга Хортензия.

Третият епизод на от „От местопрестъплението - Павликени” разкрива какво се случва след като Курейшо, Путейшо и Анатомейшо отварят една тенджера...

Фицата ще докаже, че най-развиващият се актьор е порно-актьора, защото само той не тъпче на едно място, а монологът на Жоро Мамалев е посветен на хората, които се преструват на безпомощни, за да правят бизнес от нашето състрадание...

В кампанията „Кажи не на тутманика”, в която се борим с дебелизацията на нацията, през изминалата седмица нашите доброволци Гъци и Холестeрол зарязаха за малко двете коремни преси, които правят всеки ден, и се отдадоха на духовни практики. Време е да разберем помогна ли им това...

В „Аре да те видим” ще видим трима археолози, които откриват златно съкровище и трябва да решат дали да го оставят за себе си или да го предадат на държавата. Условието е следното - във всяко изречение трябва да използваме поне по една дума, която означава плод или зеленчук.

Добрият стар „Топ 10” ще класира най-култовите коментари на журито във „ВИП Денс”. Авансово издаваме, че под номер 9 е „Страхотен танц, никаква хореография!”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември

„Царете на комедията” - 16 юни