Актуално В програмата

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Добави коментар

Лагерът на звездите е превзет от болести и конфликти, врагове се съюзят, приятелства се развалят.

Миналата седмица участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели” скъсаха окончателно с цивилизацията и отидоха в дивата савана, където изпитанията за тях продължават, а отношенията помежду им коренно ще се променят. След напускането на Явор се промени дори и начинът им на игра – от емоционален, той стана стратегически. Най-разочарован от напускането на Явор е Жоро Милков, който „загуби” верен съюзник срещу Николета. Ясновидката пък е разочарована от напускането на нейния „враг”, на когото тя лично дава прякора „кмета” и към когото се оказва неочаквано привързана.

Милков, Николета мислят върху задачата

В следващия епизод на най-горещото риалити зрителите ще видят как лагера на звездите е превзет от болести и конфликти, как хиени и участници „ядат и пият заедно”, как врагове ще се съюзят заради следващите предизвикателства, а приятелства ще се развалят заради суровия живот.

Този понеделник не само зрителите, но и един от участниците - Юлиан ще има възможността да научи химна на Ботсуана от първа ръка. Това обаче няма да разчувства звездите толкова, колкото видообръщенията, които те отправят към своите близки и приятели пред камерите на риалитито и зрителите на bTV. Най-емоционални се оказаха двете майки – Милена, която няма как да присъства на рождения ден на дъщеря си Куини и Николета. Двете дами ще бъдат също толкова емоционални и при последвалия между тях конфликт, базиран на тежки думи и наругаване, които Николета казва в лицето на Милена. Реакцията на рокаджийката е не по-малко крайна и това ще доведе до края на едно странно приятелство и развод по африкански.

Африка - звездите сигурно са полудели

Николета ще попадне в центъра на още две събития – тя ще се окаже „отличничката” сред звездите, както и човекът, когото Жоро Милков избира за свой помощник в индивидуалната си мисия. Ясновидката ще призове на помощ „третото си око”, а то ще реши изхода от поставената задача и ще принуди Милков да признае – „Николета работи по-точно от компас”.

Междувременно здравословното състояние на Тодор Георгиев се влошава драстично. Лекарят бди над него почти денонощно, както и Жоро Тошев. Емануела Толева също ще има нужда от медицинска помощ. „Хипохондричката”, както тя сама се определя заради сериозните си здравословни проблеми от миналото, ще влезе в спор с доктора за вида на „заболяването си” и ще откаже неговата помощ.

Тошко се нуждае от лекър - Африка - звездите сигурно са полудели

Ще се отрази ли здравословното състояние на Тошко и конфликтът на Милена с Николета в поредните елиминации, зрителите на bTV разберат от двучасовия епизод в понеделник, 14 октомври, от 20.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”