Актуално В програмата

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Добави коментар

В епизода в понеделник участниците ще разкажат и покажат на зрителите какво се случва след посещение на лъвове през нощта.

Най-необикновените посланици на Българияв най-екзотичното кътче на Земята останаха 9. Тази седмица предстоят последните им приключения в африканската савана и първите в пустинята Калахари. Умората сред участниците става все по-силна и видима, но въпреки това те ще трябва да летят със самолет над саваната, да готвят по нов начин, да майсторят трикраки столчета по местен образец, да тичат. А за да не губят форма се оказват обрани и разделени.

В епизода в понеделник участниците ще разкажат и покажат на зрителите какво се случва след посещение на лъвове през нощта. Единственият, който е видял лъвовете в лагера през нощта е Георги Тошев. Чул „мъркането” на голямата котка, той се престрашил да погледне през прозореца на палатката и видял един от четирите лъва, които посетиха лагера на участниците. Същата вечер палатката на Милена, която вече спи сама след скандала с Николета, едва е устояла на бурята през нощта. Кутията за кафе на участниците също е пострадала… от зъбите на любимата им хиена.

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Освен посещенията на екзотичните животни и въпреки мисиите, които дадоха възможност на Юли да лети със самолет над саваната и звездите да си припомнят вкуса на шоколада, в лагера на звездите скандалите стават все повече. Освен с останалите участници, Николета ще влезе в конфликт и с местните хора, а най-потърпевш се оказва гидът Линиъс. Милена също по традиция няма да бъде пощадена от ясновидката, чиито способности са подложени на сериозно изпитание и почти се провалят. Настроенията срещу Николета стават все по – среиозни, но конфликти се появяват и на други фронтове. След тежкото боледуване на Тошко идва ред на близначките да разкрият една дълбоко пазена тайна – сериозно заболяване, което обаче става достояние на всички участници. Здравословните проблеми на двете момичета изкарват на бял свят истинското отношение на останалите към тях – те не просто са загрижени за физическото им състояние, но и за психическото.Основните аргументи са, че Еми и Дори са ”сприхави, агресивни, подмолни и лицемерни”.

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Ще се отрази ли всеобщото мнение и настроение на участниците към близначките Толеви на  елиминациите или конфликтната Николета ще се окаже по-голям трън в техните очи, зрителите на bTV разберат от двучасовия епизод в понеделник, 21 октомври, от 20.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”