Актуално В програмата

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Добави коментар

Понеделник вечер, 11 ноември, от 20.00 часа Африка ще поднесе много изненади на участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Понеделник вечер, 11 ноември, от 20.00 часа Африка ще поднесе много изненади на участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели”

„Разстроени” от напускането на Николета, звездите търсят начин да я върнат при себе си. И ще успеят с помощта на чучело от пера, взети от нейната палатка. Те обаче ще се окажат зла поличба за Георги Милков, който всъщност е и единственият участник, който съжалява за напускането на Николета. Милков ще помоли за помощ новата „Николета” при изпълнение на индивидуалната си мисия, която включва гребане в езерце, пълно с пирани.

Добави описание

Как ще отговори на тази любов „Николета” и какво ще се случи в крайна сметка с нея, ще стане ясно в края на епизода на предаването.

Междувременно участниците ще се насладят на много уникални и прекрасни моменти.

Добави описание

Юли и Диляна ще спечелят награда, която ще им позволи да прекарат една прекрасна романтична вечер в луксозен хотел. Техните приятели пък ще имат възможността да спят в палатките си под  истински пустинен дъжд в Калахари.

Всички родни звезди ще вземат участие и в една игра, чрез която ще се разкрие един много малко известен факт и пазена ревностно тайна – певецът Тодор Георгиев никога не е виждал и говорил с баща си. Въпреки че знае кой е биологичният му баща и има няколко природени братя, Тошко никога не е имал нищо общо с него.

В епизода в понеделник зрителите ще научат още защо Милена е домоуправител на блока, в който живее, защо любимата ѝ кола е Лада, в колко държави е бил Жоро Милков, защо Диляна Попова се е отказала в 8-и клас да учи химия и кой е най-важният човек в живота й, защо и как Юлиан Костов се е оказал гол на една театрална сцена и какво свързва Жоро Тошев с Индия.

В края на предаването идва ред и за поредните елиминации, които след напускането на Николета вече са доста неясни.

Добави описание

Този път в тях ще се включат и бушмените. Кого ще номинират те и кой в крайна сметка ще е човекът, който участниците ще определят за напускане на шоуто, зрителите на bTVще разберат на 11 ноември, понеделник от 20.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”