Актуално В програмата

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”

Добави коментар

Опасно пътуване, опасни срещи с дивите животни и разпадане на добрите отношения в лагера на участниците в „Африка: Звездите сигурно са полудели!” по bTV

Опасно пътуване, опасни срещи с дивите животни и разпадане на добрите отношения в лагера на участниците в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”  по bTV

Рапърът Бобо и писателят Людмила Филипова са двамата участници, които науснаха звездния лагер в Ботсуана. За останалите участници приключенията продължават към дивата савана. В понеделник 11-те звезди ще се отправят към делтата на река Окаванго, където ги очаква едно изключително краси и опасно място, с нови условия и нови предизвикателства. На десетки километри от цивилизацията, участниците в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще споделят нощите си със слонове, лъвове и скорпиони. Сбогването с лагера в Касане се оказва доста сантиментално, но и лесно за всички. Сред интересните им емоции там бяха срещата очи в очи на Явор със слон, гимнастиката на Люси в крокодилското гнездо и отровното ухапване на Георги Милков от неизвестно същество, което за щастие нямаше тежки последици.

Пътуването до делтата на река Окаванго се оказва изключително дълго – близо 10 часа. Въпреки красивите природни картини участниците са изключително притеснени. Николета дори прогнозира минимум 5 аварии и ... се оказва права. Паднали болтове, затъване в пясъка и още куп неприятни ситуации очакват звездите по време на пътуването. „Африка и off-road в едно”, така Милена, чиято кола почти се обръща на два пъти, определя преживяването.

Добави описание

Новият лагер се оказва колкото красив, толкова и опасен, и шокиращ. Още със стъпването си на територията на лагера в природния резерват, участниците са посрещнати от ехидно усмихваща се хиена, а още първата вечер ги посещават слонове и леопард. В новия звезден бивак няма течаща вода, а температурните амплитуди се оказват доста непосилни за някои от участниците.

Добави описание

Близначките Доротея и Емануела са потресени. Дори коравата Милена трудно ще понесе условията. „Кралицата майка”, както я наричат останалите, ще получи индивидуална мисия, която ще разсее неприятното усещане. Тя ще има възможност да се доближи до опасните животни и да ги заснеме, а за всяка снимка, която отговаря на условията на задачата, ще получи награда. 

Напрежението в лагера нараства след поредната групова задача – каране на джип с десен волан в саваната. Състезанието е в основата на разразил се скандал между Николета и няколко от членовете на нейния отбор. 

Добави описание

Милена, Диляна, Явор и най-вече Тошко обвиняват ясновидката в грях, а какъв е той и как се разви скандалът, зрителите на bTV ще видят утре вечер от 20.00 часа.

В понеделник вечер ще стане ясно и кой е третият участник, предложен за елиминиране. По време на съвета наяве ще излязат много „кирливи ризи”, ще бъдат отправени много обвинения и определено ще има жертва на злословие. Ще бъдат разкрити някои неочаквани приятелства и ще стане ясно какво е общото между израза “People go like this” и „Върви, народе, възродени”. 

От следващата седмица най-горещото риалити на сезона ще предложи двойно повече забавление в два последователни дни от седмицата. „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се излъчва в понеделник и вторник от 20.00 часа с двучасови епизоди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”