Актуално В програмата

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Добави коментар

Георги Милков приготвя закуска на Диляна Попова и се превръща в главен герой на следващия епизод

Този понеделник, 18 ноември 2013, участниците в „Африка: Звездите сигурно са полудели” ще се сбогуват с бушмените, чиито гости бяха през последните седмици.

Петте звезди, достигнали до последния етап в риалитито, ще се изправят пред нови задачи, изпитания и приключения. Това, което те незнаят обаче е, че от този понеделник правилата ще се променят, ще настъпи най-големият обрат в шоуто, а емоциите ще ескалират до краен предел.

Раздялата с африканските бушмени звездите ще отбележат с празнична българска вечеря. Приготвянето на родните ястия ще се превърне в повод за нов конфликт между тях.

Милена, раздразнена от импровизираното готвене, ще нападне неопитните Диляна и Тошко, а в ролята на миротворец този път ще влезе Георги Милков.

Добави описание

Прощалната празнична вечеря ще предложи на бушмените едно необикновено изпитание – бутилка българска ракия. Как огнената течност ще се съчетае с типичните танци на бушмените, зрителите ще видят този понеделник по bTV.

Добави описание

По пътя към новия им дом – хълмовете на Моколоди, участниците за пореден път ще се  изправят пред трудните климатични условия в Африка.

Добави описание

След близо 600км. на колела, звездите ще имат невероятния шанс да пренощуват в традиционно африкански селище, където има легла и топла вода. Там те ще прекарат един ден с местните, от които ще научат как се приготвя бира и как се гонят змии с кравешка тор. И не само това – този ден ще бъде белязан от един романтичен жест.

Още с отварянето на очите си манекенката Диляна Попова ще получи закуска, приготвени лично от Георги Милков, а какъв е поводът за това, зрителитещ е разберат утре вечер.

След забавния ден, звездите ще се отправят към последното място на тяхното пътуване - резервата Мокоро. Най-голямата изненада, която ги очаква там, обаче, е че те няма да пребивават там сами, а към тях ще се присъединят още 5-има участника.

В този епизод на шоуто е въведен и нов регламент – след елиминациите няма да има дуел, а този, който е номиран, ще бъде лишен от една уникална и емоционална възможност. Каква е тя, зрителите на bTV ще разберат от двучасовия епизод в понеделник, 18 ноември, от 20.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”