Актуално В програмата

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Добави коментар

Този понеделник, 28 октомври, в двучасовия епизод на „Африка: звездите сигурно са полудели”, Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари

Този понеделник, 28 октомври, в двучасовия епизод на „Африка: звездите сигурно са полудели”, участниците ще се запътят към нови дестинации и към нови предизвикателства.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на първата среща на звездите с последните истински бушмени, с които те ще заживеят и от които трябва да се учат как да оцеляват в пустинята Калахари. По пътя към новия им дом, осемте родни звезди ще се изправят пред доста нови премеждия и трудности. Те ще имат за задача да се научат да се предвижват по реките на Ботсвана със специални лодки, наречени „мокоро”, което изисква силна концентрация и баланс.

Африка: звездите сигурно са полудели

Георги Милков като един истински титан се справя с предизвикателството, а Тошко и Милена демонстрират истински професионално каране.

Началото на седмицата ще донесе на участниците и една приятна изненада - те ще се насладят на една вечер, прекарана в хотел, където ще отпочинат и ще разполагат с условия, за които само са си мечтали от началото на престоя си в Африка.

Африка: звездите сигурно са полудели

На следващия ден срещата с последните останали бушмени ще протече интересно, но и доста шокиращо за звездите. Те ще се запознаят с условията на живот, характерни за местните и с обстановката, която ги заобикаля. Най-добре с опознаването на езика на бушмените ще се справи отново Георги Милков, който ще прояви любопитство не само към бушменските звуци, но и към „вълшебните билки”, които слагат в цигарите си.

Африка: звездите сигурно са полудели

В този епизод в предаването зрителите ще видят може би най-емоционалния и най-сензационния момент, излъчван до сега. След подробни инструкции, Диляна Попова и Георги Тошев ще трябва да спечелят доверието на една лъвица и да я погалят.

Африка: звездите сигурно са полудели

  • Какво е усещането да „докоснеш дивото” и да преодолееш страха си от едно от най-опасните и силни животни, зрителите ще видят на 28 октомври от 20.00 часа?

В последната седмица на октомври ще стане ясно и каква е голямата награда за победителя в най-горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”.

Дали мощният Land Rover Freelander II ще се отрази на стратегиите на участниците в предаването или  спонтанният „стриптийз” на Николета, както и кавгите, който тя си заформя вече и с бушмените ще вземат превес на поредните елиминации, зрителите на bTV разберат от двучасовия епизод в понеделник, 28 октомври, от 20.00 часа.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Африка: Звездите сигурно са полудели!

5-има нови участници в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Дъжд в Калахари, пирани за Георги Милков и романтична вечер за Диляна Попова и Юлиан Костов в „Африка: звездите сигурно са полудели”

Лъвове посещават лагера на „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Болести и конфликти в „Африка: звездите сигурно са полудели!”

Опасно пътуване и разпадане на добрите отношения в „Африка: Звездите сигурно са полудели!”