Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 48 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

След като г-н Агях видя видеото, вратите на имението на Карачай се затвориха за Джерен и баба й, но отвориха за Джемре и Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 48 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 11 март 2021 по bTV.

Джерен е изненадана да види Дженк и Джемре в имението на Карачай

Джерен е изненадана да види Дженк и Джемре в имението на Карачай

© Канал Д

Отново малко повече ви разкрихме в 47 епизод на турския сериал „Безмилостен град“ и така връщайки се от болницата Дженк пита Джемере, защо не е казала истината на полицията, а тя му отговоря, че иска да види края на играта, която майка му играе чрез Джерен.

В същото това време зъл и ядосан на Джемре, че се е оженила за Дженк, Недим прави опити да стане от количката, но се ядосва, че краката му не го слушат!

На сутринта Сахер продължа да търси флашката, а в същото това време Шениз открива, че флашката липсва, и отива при Джерен... да я пита тя ли е взела...

Сахер влизайки в къщата вижда Дамла, която говори по телефона, но в ръката си държи флашката и я дава на Сахер, да я предаде на Дживан, който си я е забравил.

Сахер отива и я пуска на компютъра в кабинета на г-н Агях.... И остава без думи от видяното, но в същото време се връща Агях, и виждайки Сахер пред компютъра я пита, какво прави, Сахер съсипана от видяното, забравила ума и дама, не знае как да реагира, и Агях вижда как Джерен се гаври с Недим!

На сутринта Дженк виждайки, хората на баща си пред ягтата, казва на Джемре, че ще им се наложи да напуснат и яхтата, но разбира, че те са тук, защото баща му иска да ги види.

Дженк и Джемре пред имението на Карачай

Дженк и Джемре пред имението на Карачай

© Канал Д
Г-н Агях прие отново Дженк и Джемре в дома си

Г-н Агях прие отново Дженк и Джемре в дома си

© Канал Д
Дженк и Джемре се изправя пред г-н Агях, но той мълчи, а Дженк, го пита какво става?

А Агях поглеждайки ту Дженк, ту Джемре - подава да му целунат ръка. И двамата не разбирайки защо са в имението и какво става, отново го питат, но той не им отговаря и излиза, и вижда Сахер, която се е приготвила за тръгване и говори сама на себе си, че път назад няма!

Нериман пита внучка си, къде е отишла г-жа Шениз, и това видео, което се загубило... какво е случило?

Джерен вижда майка си през прозореца и казва на баба си, че тя е говорила нещо с г-н Агях в градината. В това време влиза Нуртен и започва да събира дрехите на Джерен... а двете стоят и не разбират какво става?

Дженк и Джемре са в шок... чудят каква е причината Агях да ги приеме в къщата, Джемре казва, че явно зад него стои Шениз, но тя не си вдига телефона. Дженк казва, че това не е в стила на майка му, ако баща му ги е извикал заради нея, то майка му ще е тук и ще им каже всичко в очите!

Разговорът им е прекъснат от охраната, която носи куфари, а Джемре в тях разпознава, че са на баба ѝ Нериман.

Джерен е в шок, защото не знае къде отива!

Джерен е в шок, защото не знае къде отива!

© Канал Д

Нериман пита Нуртен, защо събира багажа на внучка й, но не получават отговор.

Джерен, която все още няма представа къде ще отиде, е шокирана когато вижда Дженк и Джемре, и защо нейните куфари се изнасят навън, а техните се внасят?!

Охраната моли Джерен и Нериман да се качват в автомобила, защото ги очакват, а на въпроса – кой, никой не и отговоря.

Останали сами в къщата с Дженк, Джемре се качва в стаята на Недим, но тям няма никой. Дженк и Джемре питат Нуртен да им разкаже, какво става, но тя им казва, че знае, колкото и те!

Видеото от флашката

Видеото от флашката

© Канал Д
Джерен и Нериман са шокирани от дома, в който са заведени! А там ги чакат Шениз, Сахер и г-н Агях.
Джарен ги пита какво става, а Агях пуска видеото...

Джерен пита майка си... дали тя е предала дъщеря си. А Сахер гледайки я в очите, казва че тя е извадила на показ грешките на дъщеря си. Защото нейната дъщеря не се спира, не слуша нито гласа на майка си, нито на съвестта си..., затова е предала и нея, и поглеждайки Шениз, казва и тази, която си е затворила очите.

Сахер си спомня момента, когато Агях я пита къде е намерила този запис, а тя му отговоря, че в сейфа на жена му....

Агях казва на Джерен, да се благодари на нероденото си дете, че в момента се намира под покрива на този дом, а не където и е мястото, наказана за това, което е правила с Недим. Той и казва, че докато се роди бебето, те ще останат с баба ѝ в този дом без да се нуждая от нищо, а после... Анях оставя думите му да висят във въздуха и излиза, последван от Шениз, която го пита какво ще прави с нея?

Нериман се нахвърля на Сахер, как може да постъпи така с дъщеря си, но тя също без да каже дума напуска апартамента.

Сахер среща Шениз, която беше изоставена от Агях, на който тя искаше да обясни защо си е затворила очите пред видяното!

Сахер се качва в колата, която ще я върне в имението, и се моли, дано Джерен да си вземе поука от грешката.

Шениз остава сама на улицата...

Агях обещава на племенника си да направи всичко, за да го види как се усмихва.
Агях обещава на племенника си да направи всичко, за да го види как се усмихва.
© Канал Д
Дамла е с Недим в болницата, където му правят обстоен преглед и звъни на баща си, за да дойде и той, защото лекарят иска да говори с него.

Лекарят му съобщава, че не се открили др. лекарства в кръвта на Недим или пък следи от насилие, за които той се е притеснявал. Но има добри новини за него, за това, че племенникът му не може да говори и ходи се дължи на психологични причини, като страх, шок, мъка... и ако един ден ги превъзмогне, той може да го види на крака пеещ песни.

Агях е щастлив от надеждата, която му даде доктора, че Недим може да проходи и проговори и обещава на племенника си да направи всичко, за да го види как се усмихва.

Дживан чака майка си и казва, че е стискал зъби и нищо не е казал, когато са забирали сестра му и баба му, защото и е обещал, но сега тя трябва да му разкаже защо и къде са отишли, на тя го пита къде е Джемре?

В същото време пристигат Агях, Дамла и Недим, но Агях моли дъщеря си, да не казва на никой, дори и на майка си, че Недим може да се оправи.

В същото време Джемре вижда през прозореца Недим и радостна съобщава на Дженк, и слиза да го посрещне и го пита, дали е добре, защото тя много се е притеснявала за него. А Агях и казва, че сега е добре, защото тези, които вредят на здравето му са далеч. А Дживан пита майка си, дали неговата жена му вреди? Дамала, моли баща си да им обясни, какво става, а Дживан го пита, къде са сестра му и баба му, за да знаят и те.

Агях му обяснява, че докато Джерен роди, ще живее в друга къща, и тъй като там няма други хора, баба ѝ ще бъде с нея и майка му е съгласна с това негово решение.

Джемре го пита защо..., но Агях излиза.

Останал сам Недим си спомня думите на Джемре, която му обеща да бъде винаги с него, но не ги спази! Той е ядосан от това, че е толкова безпомощен.

Шениз се оправдава пред Агях, че си е затворила очите и не му е показала видето, само заради невинното бебе, което чакала Джерен, но контролирала ситуацията и не позволявала на Джерен да направи нищо лошо на Недим.

Джемре иска да види Недим, но Нуртен не я пуска и казва да се държи достойно като подобава на снаха в този дом, а не да се върти около Недим..., но идва Дженк и я забира, а Нуртен влиза при Недим и му казва, че едва е удържала Джемре да не влезе, дори и казала, че Агях е забранил, но добре, че Дженк се появил... Тя отново го пита, дали правилно е разбрала неговата молба – да не пуска в стаята Джемре и той и кима с глава.

"Безмилостен град", еп. 49 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 49 (bTV) - какво ще се случи...

Анях казва на Недим, че цялото богатство на Карачай е негово. Джерен решава да каже на Агях, че е бременна от Дженк. Вижте какво ще се...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...