Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк, решава да накаже Шениз и предлага брак на Джерен. Шениз заплашва Джерен преди сватбената церемонията, че няма да ѝ позволи, да се омъжи за Дженк и така двете падат от балкона. Вижте какво ще се случи в епизод 133 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 9 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

В епизод 132 на турския сериал „Безмилостен град“ Шениз се опитва да задуши Джерен с възглавница, но не успява. Дженк вижда, че майка му може да ходи, но трие записа. Недим се отказва от Джемре. Недим разбира, че Дженк е болен и е отказал лечение.

Дженк, решава да накаже Шениз и предлага брак на Джерен

Дамла се чуди, защо Дженк ги е събрал и какво важно има да им каже. Тя пита Недим, дали той знае, дали не е решил да замине за Америка, а Недим казва, че не знае. Идва и Джемре, която им казва, че Дженк ѝ е писал, че ще обяви нещо важно тази вечер.

Дженк пристига и казва, че ще бъде кратък, той е решил да се ожени Джерен при това веднага!

Всички са изненадани! Дамла казва на брат си да не говори глупости. Той ѝ казва, че наскоро са загубили баща си, но той иска да се погрижи за сина си, такава е била и волята на баща му, да знае, кои са родителите му!

Джерен пита, това веднага, колко бързо ще стане? Дженк ѝ казва, че утре, поканил е и служител в имението, за да се подпишат и ги кани другите на скромната церемония. Дженк излиза, а след него Джерен го пита, дали иска да обсъдят сватбата?

Дживан

Дживан

Дживан е съсипан, че Дамла не го обича.

Дживан се прибира съсипан и казва на майка си, че за нищо не става, че е загубил надежда, но тя си има толкова много грижи, че да не го мисли него! Той е пренебрегнал съвета ѝ, обикнал грешната жена и сега крилата са му пречупени и не може да лети! Сахер му казва, че иска той да се изправи, защото не иска хората да говорят, че децата ѝ са били унижени в Истанбул.

Сахер казва на Дживан, че Дамла е добро момиче, но не от тяхната черга! Дживан казва на майка си, че е решил да замине в армията. В този момент идва Джемре и казва на майка си и брат си, че Дженк е предложил брак на Джерен и сватбата е утре.

Дженк казва, че смята да се ожени за Джерен още утре!

Дженк казва, че смята да се ожени за Джерен още утре!

Недим пита Дженк, дали е сигурен, че иска да се ожени за Джерен, а той му отвръща, какво го интересува това?!
- Недим, явно още не си осъзнал истината, но никога не си имал полза от мен и никога няма да имаш, не ми пречи!

Джерен щастлива пита сестра си, дали няма да я поздрави, а Джемре и отвръща вяло, че я поздравява.

Джемре пита Дженк, дали е добре, а той и отвръща, че е добре и я пита, дали е изненадана. Нали тя е искала да се ожени, и той се жени... и я моли, да го остави сам.

Шениз

Шениз

Башак казва на Шениз, че Дженк е предложил брак на Джерен, пред цялото семейство и сватбата е утре!

Шениз не е на себе си от това, което ѝ каза Башак.

Дженк

Дженк

Джерен тъкмо обсъжда с баба си по телефона, че е решила да си купи рокля, не да наеме за сватбата, когато идва Дженк и тя му показва, роклята на таблета и го пита, дали му харесва? Дженк ѝ казва, че нали не смята да прави глупости, като си е избрала толкова скъпа рокля, а тя го пита, дали не иска да я накаже, а Дженк ѝ отвръща, че иска да накаже майка си. Много е мислил и не му е хрумнало по-добро наказание!

Джерен се разстройва и го пита, какво е тя за него, присъда ли? Дженк ѝ казва, че бракът им няма да бъде истински, двамата имат опит с фиктивните и ще се справят!

Джерен му казва, че не може да говори така, защото е майка на детето му. Дженк ѝ отговоря, че за съжаление е така, но за него тя е едно голямо нищо! Дженк отново я предупреждава, че ако някой разбере, че Шениз може да ходи, ще я съсипе!

Шениз

Шениз

Шениз се заканва, че ще убие Джерен, но няма да ѝ позволи, да се омъжи за Дженк!

- Никога! Никога! Никога!
Дженк

Дженк

На сутринта, Дамла се опитва да се свърже с брат си и се надява, той да се е отказал от глупавата идея, да се ожени за Джерен!

Дженк не ѝ вдига, защото е на гроба на Агях, където докато сади цветя на гроба му и си говори с него, че постъпва правилно, като се жени за Джерен, защото синът му може да не го познава, но ще знае, че родителите му са били женени и ще знае, кой е баща му...

- Малко остана, татко и ще дойда при теб!

Джерен командва, че иска церемонията ѝ да е празнична, а Недим ѝ прави забележка, че скоро са имали погребение, да има уважение, а тя му отвръща, че и сватбите, и погребенията са за живите! И му казва, че той не си спомня, но и тяхната сватба не е била хубава!

Джерен

Джерен

Джерен отива в пристройката и е изненадана да види, че и майка ѝ, сестра ѝ и брат ѝ са облечени в черно и са си събрали багажа!

Дживан ѝ казва, че няма да дойдат на сватбата!

Джерен пита майка си, дали се връщат на село, а Сахер мълчи... Джемре ѝ отвръща, че си тръгват след сватбата.

Джерен им казва, да си ходят, а тя ще бъде много щастлива, защото ще бъде господарката на имението, ще бъде Карачай. Те си тръгват и ще трябва да следят за приказния ѝ живот, само от вестниците!

- Вървете! Зарежете ме и бягайте! Всички вие и особено ти, мамо! Никога не сте били до мен! Вървете!

Мълчание... Но Джерен не се спира,казва на майка си, че е сбъднала мечтите си и ще бъде щастлива!

- Како, аз съм съпругата на Дженк Карачай, Джерен Карачай! Заслужавам го! Няма да се върна с вас на село! Няма да се върна на онова място, пропито от мизерия и отчаяние! Ще си живея в охолство и синът ми ще бъде богат! Вие и особено, ти, мамо, не сте ме подкрепяли в нищо!
- Дъще създаваш ново семейство, но загуби нас! Все пак ти желая щастие!

Джерен разплакана напуска пристройката, а след това я чуваме да казва на детето си: - Мама, не е лош човек! Тя повярва в една мечта и се опита да я сбъдне! Успях! Край с мъките! Край с униженията! Край на бедността!


Сахер въпреки, че е обидена на Джерен отиват с Джемре и Дживан на сватбената церемонията, защото не могат да я оставят сама! Пристига задъхана и Нериман, която казва, че два дни си е живяла царски в голямата къща!

Облечена в онази сватбена рокля, за която се омъжи за Неддим, Джерен отива при Шениз и попита, дали си спомня роклята, която тя е избрала..., а след това излъгала, че ще се омъжи за Дженк..., но след това хвърлила, като парцал в краката на Недим, дали си спомня, но Край след малко, ще се омъжи за нейния син!

- Край, защото Джерен Карачай те победи, Шениз Карачай! Победена си, край! Няма ли да дойдеш, синът ти се жени....

Дженк пристига, а Дамла му казва, да се преоблече, но той ѝ казва, че ще се ожени така, както е, защото не се жени по любов!

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте повече

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте какво ще се случи на финала на сериала “Безмилостен град”. Разберете как ще завърши турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден...

Джерен се показва на терасата и се провиква към баба си, и я пита, дали е хубава?

Докато Джерен си мисли, че е победила Шениз, Шениз е зад гърба ѝ с нож и ѝ казва, че ще умре, но няма да ѝ позволи, да се омъжи за Дженк.

Шениз казва на Джерен, че заради нея е загубила всичко – децата, Агях... Тя е била щастлива, защото е имала семейство, децата ѝ били до нея, а тя беднячката, съсипала живота ѝ, но няма да разруши живота на Дженк.

Двете се сборичкват и падат от балкона!

- Майко...
- Джерен....

Всички тичат към терасата, където паднаха двете!

Шениз е мъртва... Дамла и Дженк не могат да повярват...

Джерен е все още е жива... и моли майка си, да ѝ хване ръката, и я пита, дали ѝ е простила. Сехер ѝ отвръща, че да. Джерен ѝ казва, че много я боли..., че я е страх...

- Мамо, аз много те обичам... Детето, како, моля ви, грижете се за него! Аз.. аз не съм лоша... те са лошите! Бабо, успях, бабо! Како, грижи се за сина ми, обичай го като майка, чу ли?!
- Ще се оправиш и ти ще си го гледаш!
- Аз ще поспя, ще поспя... Како.....
- Джерен, събуди се, Джерен...
- Дъщеееее....


Епизод 133 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 9 юли 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

Джемре разбира, че че майка ѝ е крила, кой е истинският ѝ баща. Сахер ѝ разказва цялата истина. Недим казва на Дженк, че знае, че е...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.131 (bTV) - какво ще се случи...