Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 49 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Анях казва на Недим, че цялото богатство на Карачай е негово. Джерен решава да каже на Агях, че е бременна от Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 49 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 12 март 2021 по bTV

Агях и Недим

Агях и Недим

© Канал Д
Нериман се кара на внучка си Джерен, че тя хиляди пъти я е предупреждавала, че не трябва да тормози мъжа си, а да го държи за ръка, но тя не я слушала и затова са стигнала до тука.

Джерен не може да се примири, че собствената ѝ майка я предала... Баба и налива още масло в огъня като и казва, че има още какво да види, че след като се роди бебето и го вземат, тогава да се приготви, че г-н Агях няма да я остави без наказание.

Джемре пита майка си, дали сестра ѝ са я изгонили от имението, защото са я хванали, че тормози Недим.

Сахер се извинява на Джемре, че не я е слушала, но тя не можела да си представи, че нейната дъщеря е способна да извърши такива неща!

Сахер я пита, дали това е всичко и дали тя се е оженила за Дженк, заради действията на Джерен?! Но Джемре не и отговоря, но Сахер се досеща, че има...

Шениз, споделя, че един ден и тях ги очаква същата участ като Джерен! А сега техният край е в ръцете на неговата жена!

Джерен не разрешава на баба си, да и разопакова багажа. Тя и казва, че Карачай няма така лесно да се отърват от нея и да я заврат в ъгъла!

Агях вади детските обувки на Недим, които той му подарил за празника, но останали, за да му напомнят този ужасен и тъмен ден, и че детството на Недим е преминало ей така, без детски игри и пакости!

След което му подарява нови обувки и казва, че трябва да оставят миналото зад тях и да гледат в бъдещето!

Текст от potv.bg
Джерен

Джерен

© Канал Д

Джерен се връща в имението, но охраната не я пуска, а Агях им казва да я върнат обратно!

Джерен е решена, че след като тя е загубила всичко, то и другите трябва да страдат и се готви да посети отново имението и ще крещи, че бебето, което носи е на Дженк. Нериман се опитва да я спре, но след като отваря вратата да излезе, Джерен се натъква на Шениз!

Джерен казва на Шениз, че всичко се е случило заради нея, а Шениз и казва пак да си помисли, заради кой... Какво дете е тя, че дори родната ѝ майка, да и забие нож в гърба! А тя не може да разбере, как така нейната майка е против нея, ето тя прави всичко, за да защити сина си....

Джерен пита Шениз, какво ще стане ако тя отиде и каже на Агях, че детето, което носи е на Дженк, а тя неговата жена я заплашвала... Кой може да я спре?

Шениз и казва, че нейният разум... И ако иска да се върне в имението, те се нуждаят една от друга, за да постигнат целите си.

Джерен казва на Шениз, че не знае какво ще направи тя, но трябва бързо да я върне в имението, защото в противен случай Агях всичко ще разбере!

Виждайки майка си да излиза, Джемре я моли и тя да отиде при сестра си. Сахер я пита защо, тя не е от тези, които се смеят на човешкото нещастие или пък ще се кара с нея. Джемре я моли да я остави само 10 мин. на четири очи със сестра й.

Агях казва на Дженк и Недим, че от днес за тях започва нова епоха и ги води във фирмата!

Влизайки в компанията, Агях казва на Недим, че всичко, което вижда е негово.

Текст от potv.bg
Джемре

Джемре

© Канал Д
"Безмилостен град", еп. 50 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 50 (bTV) - какво ще се случи...

Агях става единственият настойник на Недим -лечението и решенията, които касаят Недим, ще ги взима само той. Джемре се опитва да разбере какво има меджу сестра...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...