Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Шениз се опитва да задуши Джерен с възглавница, но не успява. Дженк вижда, че майка му може да ходи, но трие записа. Недим се отказва от Джемре. Недим разбира, че Дженк е болен и е отказал лечение. Вижте какво ще се случи в епизод 132 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 8 юли 2021 по bTV.

Шениз и Джерен

Шениз и Джерен

В епизод 131 на турския сериал „Безмилостен град“ Джемре обвинява Джерен за смъртта на Агях. Джерен се връща в имението, а Сахер е принудена да се откаже от нея. Дженк има тумор в мозъка и състоянието му се влошава, но той отказва лечение.

Недим казва на Джерен, че душата й е черна и не се интересува от детето си, а от богатството на Карачай

Джерен разбира, че Шиниз не е парализирана, защото тя се опитва да я удуши с възглавница, докато спи. Никой не вярва на Джерен, когато казва, че Шиниз ходи.

Недим разбира от Нуртен, че Джерен се е върнала и никой не е послушала, нито майка си, сестра си и Дамла, а взела бебето и се настанила в стаята на Шениз.

Недим ядосан се качва при Джерен и я кара да излезе от стаята, за да не събудят бебето. Джерен му казва, че тя се чудила, къде е той, че само, той не ѝ е крещял в лицето!

Недим се чуди, защо поне един път не го изненада, как може да се държи, все едни нищо не се е случила. Джерен го пита за какво говори? Недим ѝ отвръща, че точно днес ли трябва да се държи, като егоистка, сега ли е намерила, да се нанесе в тази къща, толкова ли е черна душата ѝ?

- Спри се, Джерен, спри се! Сигурно си много щастлива! Ето, няма го! Доволна ли си!

Джерен му отговоря, че не е искала да стане така.... Да не си мисли, че е щастлива от случилото се. Недим ѝ отвръща, че не вижда, да ѝ е мъчно, че не изпитва и капка съжаления, не я е грижа, кой е умрял, а мисли само за себе си!

- Не правят ли, всички така, не мислите ли, първо за себе си, Недим! Освен това, аз имам дете, за което трябва да мисля!
- Стига, Джерен, не преигравай, това дете не те интересува! За теб са важни само парите... Опитах се да те разбера Джерен, ти си била жертва, дори ми стана мъчно, когато чичо ми те изгони! Но когато се опитам, да ти повярвам, ти намираш начин, да покажеш истинското си лице! Такава си ти, Джерен, безочлива! Лоша си, лоша, само лошотия има в теб! Сега незабавно... Проклятие... По дяволите... Вече не мога ѝ да те изгоня, вече не ме интересуваш! Прави каквото искаш, само не ми се мяркай пред очите!

Недим си тръгва, а Джерен си отдъхва....

Недим пита Джерен, дали това е новият ѝ номер?!

Недим пита Джерен, дали това е новият ѝ номер?!

Шениз се опитва да задуши Джерен, но не успява

Късно през нощта, Шениз решава да се отърве от Джерен, като я задуши с възглавница, но не успява, защото Джерен, защото започва да пищи.

- Помощ, помогнете, чувате ли ме?!

Джерен казва, че Шениз не е парализирана, че ходи и се е опитала, да я удуши, докато спи. И ги води в стаята на Шениз, но всички виждат Шениз, че спи. Недим пита Джерен, дали това е новият ѝ номер?! Джерен вижда, че никой не ѝ вярва и им казва, че сега ще им покаже, но пристига Дамла и ѝ казва, да не е посмяла да докосне майка ѝ, защото този път наистина ще я убие!

- Джерен, опомни се! Стига циркове по среднощ!
- Но, Недим...
- Джерен, не ме карай да те изгоня от вкъщи по това време!
Дамла

Дамла

Дамла казва на Дженк, че той е нейното семейство

Дженк е в кабинета на баща си и казва, че няма да го остави сам, той дължи на думата си, скоро ще дойде при него!

В същото време идва Дамла и го прегръща и му казва, че тя си няма никой, освен него, че той е нейното семейство! И го моли да не я изоставя, защото се уплашила, когато снощи не се прибрал, решила, че е заминал...

- Батко, обещай ми, че повече няма да изчезваш така! Каквото и да стане, винаги ще бъдем един до друг!
- Ще се постарая!
- Какво означава това, батко?
- Че ако ме дразниш, ще избягам от теб!

Дамла пита Дженк, дали ще приеме Недим за свой брат, а той ѝ отговоря, че никога.

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте повече

“Безмилостен град” ФИНАЛ - какво ще се случи в края...

Вижте какво ще се случи на финала на сериала “Безмилостен град”. Разберете как ще завърши турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден...

Джерен заплашва Шениз
Джерен заплашва Шениз
Джерен заплашва Шениз, че ще я разобличи пред всички

Джерен отива сутринта при Шениз и ѝ казва, че има добра тактика, че и тя би постъпила така, но тя ще я разобличи пред всички и докато, тя е в тази къща, за нея няма да има спокойствие и я боде с пила за нокти и я пита, дали боли.

След това, скубе косата ѝ и я пита, че се чуди, какво друго, да направи с нея? И в този момент влиза Башак и я пита, какво прави, а Джерен излизайки ѝ казва, че не ѝ дължи обяснение и да си затваря устата, защото закрилникът ѝ Агях, вече го няма!

Башак ѝ отвръща, че не я познава, какво може да направи с нея, ще я пребие от бой! Джерен ѝ отвръща, че жива ще я одере! Башак се провиква през врата: - Дженк, Дамла, Джерен измъчва, майка ви, ела те!

Джерен е бясна и ѝ казва, че ще смачка и двете!

Джерен показва записа на Дженк
Джерен показва записа на Дженк
Джерен намира доказателство, с което да разобличи Шениз, но Дженк го унищожава

Джерен разбира, че за да е по-лесно на Нуртен да се грижи за домакинството и бебето е помолила да ѝ инсталират камера, за да наблюдава бебето, когато се събуди.

Джерен е щастлива, защото ще покаже на всички, че Шениз, може да ходи и ще я смачка! Излизайки от стаята среща Дженк, а той я пита, какво прави в къщата, а тя му отвръща, че иска да му покаже, че майка му прави номера... Дженк е изненадан от това, което вижда... и се качва при Шениз, отваря вратата на стаята ѝ, но след това се отказва, да говори с нея...

Дженк се връща отново при Джерен ѝ казва, че никой не трябва да знае и ако си отвори устата, ще я убие и изтрива записа!

Дженк казва на Недим, че Джемре не го интересува, а е искал само да го нарани, защото е страдал, заради него цял живот и е решил да му отмъсти! Не обича Джемре, а Джемре чува разговора им. Виждайки я, Дженк ѝ казва, да тича след Недим, като казва на шофьора, да разбере накъде е тръгнал Недим и да закара Джемре при него, а Джемре щастливо се усмихва на Дженк и Дженк също ѝ отвръща с усмивка, но останал сам виждаме, колко много страда....

Джемре решена да вземе живота си в ръце, пътува към Недим. Джемре му признава, че го обича, но Недим ѝ казва, че е късно за тях двамата и не я хваща ръка й...

След което разбираме, че Недим се е срещнал с лекарят на Дженк и е разбрал, че Дженк има тумор в мозъка, а той е отказа лечение. А Недим моли доктора, да го излекуват... , а след това виждаме, как притеснен излиза от клиниката!

Недим се среща в имението с Дженк, и му казва, че се е отказал от Джемре, а той да живее както иска с нея!


Епизод 132 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 8 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк, решава да накаже Шениз и предлага брак на Джерен. Шениз заплашва Джерен преди сватбената церемонията, че няма да ѝ позволи, да се омъжи за Дженк...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.131 (bTV) - какво ще се случи...