Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп. 47 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сахер е разбита от видяното, след като пуска видеото от флашката на компютъра на г-н Агях, а как ще реагира Агях, който влиза в стаята.... Вижте какво ще се случи в еп. 47 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 10 март 2021 по bTV.

Видеото от флашката

Видеото от флашката

© Канал Д

Вечерта след като Недим разбра, че Джемре се омъжила за Дженк, Агях разговаря с Недим и му казва, че хората, които най-много обичаме ни нараняват най-много, а той знае, че той е наранен от Джемре, но заради нероденото си дете, той трябва да изтръгне тази любов от сърцето си и да я хвърли далече, далече... И го прегръща и целува по косата.... След като излиза Агях, виждаме колко много страда Недим...

Дженк и Джемре се подготвят да отплават и са на яхтата, но са разкрити от Шениз. Тя пита Джемре, какво иска пари, къща..., за да остави сина и намира, но Джемре хваща подръка Дженк и казва да си тръгва! Джемре казва на Шениз, че утре планират да заминат на дълго плаване – далеч, далече от проблемите и от нейните грозни намеци.

Джемре казва на Джек, че майка му се е хванала на въдицата и сега само трябва да чакат, че тя няма да остави нещата така.

Шениз е бясна, че не може да контролира Дженк и да се отърве от дъщерята на Сахер!

Сахер е на крачка да разбере от дъщеря си Джерен истината за бременността й...., но Шениз се прибира от срещата си Дженк и Джемре, и виждайки я, Джерен се отдръпва от майка си и казва, че тя няма тайни от нея.

А Сахер виждайки тяхната близост отново се сеща за флашката, която взе от сейфа на Шениз и си каза, че трябва да я открие на всяка цена, защото може би в нея се крие тайната, защо дъщеря ѝ е близка с Шениц!

Шениз казва на Джерен, че трябва да се обединят срещу общия си враг – Джемре! А Джерен с радост се съгласява.

На сутринта Сахер продължава да търси флашката, а Дживан я пита какво търси, а тя му отговаря, че си е загубила конците за шиене.

Джерен отива при Джемре на яхтата, за да поговори с нея, че се разкайва и иска да си върне сестрата..., но се вбесява след като разбира, че те ще отплават двамата с Дженк! (новата постановка на Джерен и Шениз)

В яда си Джерен блъска сестра си и тя пада, Джерен и казва да става, но Джемре не се помръдва....

При мисълта, че е убила сестра си, Джерен бяга от яхтата!

Дженк, който се връща от магазина, виждайки паднала Джемре, се опитва да разбере какво и се е случило, но тя не помръдва.

Дживан иска лаптопа на Дамла, за да види какво има на флашката, която намери.

Джерен се прибира изплашена и трепереща като лист казва на баба си, че е направила нещо лошо и се качва при Недим, и заключва вратата. Баба и майка ѝ я молят да отвори вратата.... Джерен признава на Недим, че е станала убийца..., че не е искала, че и е сестра...

Нуртен донася резервния ключ и влизат в стаята, а Джерен прегръща Сахер и моли да не я оставя, а Недим иска да каже нещо, но само може да произнесе... Джемре. Всички са учудени, защо Недим казва името на сестрата на Джерен.

Дженк идва в къщата и влизайки крещи, кой е посмял да нападне жена му...

Джемре е в болница и казва на полицая, че се е подхлъзнала и паднала, но той и казва отново да си помисли, защото лекарят, който я прегладел е съобщил, че е имала синини на шията. Но тя казва, че може да са станали, докато са и оказвали първа помощ, но доколкото си спомня е било нещастен случай.

В салона на болницата Шениз казва на Джерен, че я помолила да и спечели време, а не да убива сестра си!

Сахер иска да помогне на дъщеря си, но тя и казва, те с Дженк ще се оправят сами.

Връщайки се на яхтата Дженк пита Джемере, защо не е казала истината на полицията, а тя му отговоря, че иска да види края на играта, която майка му играе чрез Джерен.
Текст от potv.bg
Недим прави опити да стане от количката

Недим прави опити да стане от количката

© Канал Д
В същото това време зъл и ядосан на Джемре, че се е оженила за Дженк, Недим прави опити да стане от количката, но се ядосва, че краката му не го слушат!

На сутринта Сахер продължа да търси флашката, а в същото това време Шениз открива, че флашката липсва, и отива при Джерен... да я пита тя ли е взела...

Сахер влизайки в къщата вижда Дамла, която говори по телефона, но в ръката си държи флашката и я дава на Сахер, да я предаде на Дживан, който си я е забравил.

Сахер отива и я пуска на компютъра в кабинета на г-н Агях.... И остава без думи от видяното, но в същото време се връща Агях, и виждайки Сахер пред компютъра я пита, какво прави, Сахер съсипана от видяното, забравила ума и дама, не знае как да реагира, и Агях вижда как Джерен се гаври с Недим!

Текст от potv.bg
Как ще реагира и какво ще направи Агях Карачай... в 48 епизод
Как ще реагира и какво ще направи Агях Карачай... в 48 епизод
© Канал Д
Как ще реагира и какво ще направи Агях Карачай, след видяното, ще разберем в следващия 48 епизод на турския филм „Безмилостен град“, който може да гледате всеки делничен ден от 20:00 часа по bTV.Текст от potv.bg
 "Безмилостен град", еп. 48 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп. 48 (bTV) - какво ще се случи...

След като г-н Агях видя видеото, вратите на имението на Карачай се затвориха за Джерен и баба й, но отвориха за Джемре и Дженк. Вижте какво...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...