Актуално Какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джемре разбира, че че майка ѝ е крила, кой е истинският ѝ баща. Сахер ѝ разказва цялата истина. Недим казва на Дженк, че знае, че е болен. Недим обещава на Джемре да намери баща ѝ. Сахер иска да вземе бебето и да се грижи за него. Вижте какво ще се случи в епизод 134 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 12 юли 2021 по bTV.

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

©

В епизод 133 на турския сериал „Безмилостен град“ Дженк, решава да накаже Шениз и предлага брак на Джерен. Шениз заплашва Джерен преди сватбената церемонията, че няма да ѝ позволи, да се омъжи за Дженк и така двете падат от балкона.

След като паднаха от балкона Джерен и Шениз умират, тяхната смърт ще промени корено живота в имението на Карачай.

Сахер се обвинява, че не е била добра майка, трябвало е да вземат Джерен и да се махната от Истанбул... След това казва на свекърва си, че тя е виновна, защото тя е подлъгала и отровила Джерен с амбициите си....

- Ти, уби дъщеря ми!

Джемре и Дживан я молят да се успокои...

Нериман ѝ казва, първо да помисли за греха си, а след това да я обвинява!

Джемре пита Сахер, какво крие от нея. Сахар ѝ отговоря, че баба ѝ говори глупости. Джемре ѝ отвръща, че и преди го е чувала, за каква истината става дума?

Нериман казва на Джемре да пита майка си, кой е истинският ѝ баща?
- Истинският ми баща ли? Баба твърди, че съм дете на друг, така ли е мамо? Дживан, тези са полудели? Това е лъжа?! Бабо, лъжеш, нали?
Недим, Дамла и Дженк

Недим, Дамла и Дженк

Дамла, Дженк и Недим се прибират от погребението на Шениз. Дамла е съсипана..., не може да повярва, че е загубила родителите си... Застанала на колене на мястото, където падна и загуби живота си Шениз, Дамла моли майка си да се върне при нея!

- Мъртви са! Вече нямам, нито майка, нито татко!

Дженк я прегръща и ѝ казва да се успокои.

Джемре отказва да приеме, че може да е дете на друг баща, и побягва навън, а Сахер тръгва след нея. Тя моли дъщеря си, да остане, а тя ще ѝ разкаже всичко. Недим чува, че Джемре и майка ѝ се карат, а Джемре тръгва да излиза от имението и той тръгва след нея, като я вика, но тя не го чува, настига я и я пита, дали е добре, а Джемре припада в ръцете му!

Дамла казва на брат си, че вече не са деца, защото нито баща ѝ е жив, нито майка ѝ, вече няма, кой да се грижи за тях, няма кой да им прощава, когато сгрешим. Днес се е сбогувала не само с майка си, но и с детството си!

Джемре идва на себе си и казва, че е добре и ако Недим държи на нея, да не тръгва подире ѝ.


Нуртен казва на Дженк, че явно бебето разбира, че майка му вече я няма и постоянно плаче и го моли да се погрижи за него, да не го лишава от бащина грижа.

Сахер и Джемре

Сахер и Джемре

Сахер разказва на Джемре, че е била влюбена в един мъж, когато забременяла с нея, все още е била дете. Той ѝ казал, че не може да си позволи сватба, да ѝ купи рокля... Предложил ѝ да избягат и го направили! Живели в коптор! Помолил я да бъде търпелива, че щели да подпишат, но се променил! Държал се грубо с нея и не искал бебе... карал я да направи аборт, а след това спрял да се прибира... В напреднала бременност останала сама... След това разбрала, че заминал с дъщерята на шефа в Истанбул. Нямало къде да отиде, какво да яде...

- Когато една жена падне, никой не ѝ подава ръка за помощ! Тъкмо си мислила, че няма да се справи и баща ѝ и подал ръка! Той беше по-добър баща от мъжа, който те създаде! Изправи се пред баба ти Нериман, удари с юмрук по маса и ѝ казал, че е решил да се ожени за нея. Той никога не я е делял от родните си деца!
Джемре пита майка си, как се казва истинският ѝ баща, защото иска да го намери, а Сахер ѝ казва да не го прави, за да не се разочарова.
Недим и Дженк

Недим и Дженк

Недим казва на Дженк, че е разбрал, че е болен...

Дженк се опитва да отрича, но Недим ме казва, че е говорил с лекаря му и знае всичко. Дженк го пита, дали заради това се е отказал от Джемре?! Недим му казва, че той се отказал от нея, заради болестта си, а Дженк му отвръща, че го е направил, защото иска Джемре да е щастлива! А той благородният Недим се е отказал от нея, за да изживее спокойно последните си дни...

- Страхувам се, да не те изгубя, Дженк!

Дженк е изненадан от това, което чу. А Недим продължава и му казва, че иска да се разбират и отдавна е забравил мисълта за отмъщение.

- Искам с теб, да бъдем истински братя! Дай ни шанс, Дженк, моля те! Животът е много кратък, изгубихме семейството си, никой не ни остана – ти, аз и Дамла! Какво ще правим, ще продължаваме ли, да се караме и то, докато си в това състояние! Нека забравим за миналото! Братко, дай ни шанс!
Дженк му казва, че няма толкова време, а Недим му отвръща, да не се отказва, ще потърсят лечение в чужбина... Дженк му казва, че има само един шанс и ще го използва за сина си и го моли, да не казва на никого за болестта му.
Дживан

Дживан

Дживан казва на Недим, че ще напусне работа, защото ще влиза в казармата, пратили му повиквателна. Недим му казва, че като се върне от казармата, веднага да му се обади!
Дженк иска от Нуртен да му покаже, как да се грижи за бебето.
Недим и Джемре

Недим и Джемре

Джемре отново се среща с Недим и му казва, че е нормално, че не е искал да ѝ прости и много добре го разбира, защото ѝ нея са я лъгали... Недим я пита за какво говори? Джемре му казва, че майка ѝ е крила, кой е истинският ѝ баща..., знае само името му и нищо повече, но много иска да го намери, но не знае как?!

Недим я прегръща и ѝ казва, че ще намери баща ѝ.

Нуртен носи бебето в пристройката при Сахер..., а тя му се радва и казва, че Джерен ѝ го е оставила за спомен и с него ще се върне на село, и никога няма да го остави.

Дженк решава да замине със сина си на пътешествие, за да бъде с него в последните дни, които му остават...

Сахер споделя на Нуртен, че иска да вземе бебето и да замине с него, но тя ѝ казва, че не може, защото Дженк много се е променил и от два дни не е спирал да се грижи за бебето.... Сахер ѝ казва, че познава Дженк, ще го гледа няколко дни, а след това ще го зареже..., но тя няма да остави внучето си!


Епизод 134 на турския сериал "Безмилостен град" може да гледате от 20:00 часа на 12 юли 2021 по bTV.
“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк решава да замине на пътешествие със сина си, но Сахер не е съгласна - Джемре я убеждава да ги пусне. Джемре се среща с истинския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град (bTV)

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.131 (bTV) - какво ще се случи...